Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ για την εκλογή νέου Προέδρου στη Ν.Δ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, Κωνσταντίνος Κάλφας, 69790 85 538
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, αναγκάζεται να παρέμβει στο θέμα εκλογής νέου Προέδρου στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, επειδή αυτή σχετίζεται άμεσα με το Ζήτημα των Σκοπίων, προτείνοντας:
1. Την άμεση ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΙΚΗΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ Σαμαρά, Αβραμόπουλου, Ψωμιάδη!
2. Την Υποβολή ΜΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ εκ μέρους των τριών, για λογαριασμό και των τριών!
ΩΣΤΕ:
1. Να μην εκλεγεί η εφευρέτης της Σύνθετης Ονομασίας Ν. Μπακογιάννη
2. Να εκλεγεί η ΦΙΛΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ με Πρόεδρο και δύο ισότιμους Αντιπροέδρους, συμβάλλοντας στην επαναφορά της πάγιας Εθνικής Θέσης στο Σκοπιανό, που συνυπέγραψαν οι αείμνηστοι Καραμανλής – Παπανδρέου το 1992!
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙΡΙΩΝ "ΑΝΤΙ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ" ΤΗΣ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
1. ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΝΩ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΤΟ 2008 ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΗΣ . . . ""ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ"" ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ . . . "" ΑΙΓΑΙΑΤΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ "" Η ΤΕΩΣ ΥΠΕΞ (ΝΤΟΡΑ) ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΕΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ 50 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ ! ! ! ΚΑΙ Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΤΩΝ " ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ (! ! ! ) ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ "
2. ΘΥΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΜΕ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΝΑ ΤΗΣ ΗΠΑ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : Η ΣΥΡΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟ-ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ, Ο ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΜΠΑΣ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
3. ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ Ε.Ε. Η ΤΕΩΣ ΥΠΕΞ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΚΗ ΑΣΠΙΔΑ" ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΚΗ ΟΡΓΗ ΜΕ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΣ !

Παράνομα διόδια

Πουπάκης Κωνσταντίνος, Ευρωβουλευτής Ν.Δ.
Γραπτή ερώτηση προς το Ευρωκοινοβούλιο
Τα οδικά δίκτυα που περιλαμβάνονται στο Διευρωπαϊκό Οδικό Δίκτυο πληρούν κάποιες βασικές προϋποθέσεις υψηλής ποιότητας, ασφαλείας, άνεσης όπως αυτές περιγράφονται στην Οδηγία 2006/38ΕΚ και τη σχετική απόφαση του Συμβουλίου (αριθ. 1692/96 περί των κοινοτικών προσανατολισμών για την ανάπτυξη του διευρωπαϊκού δικτύου μεταφορών). Αντίστοιχα, σύμφωνα με την κοινοτική οδηγία, η ύπαρξη διοδίων βασίζεται στην αρχή της ανάκτησης του κόστους των υποδομών μόνον. Ειδικότερα, το σταθμισμένο μέσο ύψος των διοδίων συναρτάται με το κόστος κατασκευής και το κόστος λειτουργίας, συντήρησης και ανάπτυξης του σχετικού δικτύου υποδομής.

Ωστόσο, το εθνικό οδικό δίκτυο Πατρών-Αθηνών-Θεσσαλονίκης-Ευζώνων (ΠΑΘΕ) και επομένως το τμήμα Κορίνθου-Πατρών, υπάγεται στο διευρωπαϊκό δίκτυο χωρίς να πληροί τους όρους ασφαλείας και ποιότητας όπως αυτοί ορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχοντας σαν απατέλεσμα, οι διερχόμενοι οδηγοί να πληρώνουν ολοένα και αυξανόμενα διόδια, χωρίς αντίκρισμα, για έργα σε οδικά δίκτυα που δεν έχουν καν εκτελεστεί ή τουλάχιστον συντηρηθεί.

Σύμφωνα με τα παραπάνω ερωτάται η Επιτροπή:

- Πώς αιτιολογείται η ενσωμάτωση του εν λόγω οδικού άξονα στο διευρωπαϊκό οδικό δίκτυο, χωρίς να πληρούνται οι στοιχειώδεις προδιαγραφές ασφάλειας, όπως αυτές ορίζονται από την Ευρωπαϊκή νομοθεσία.; Είναι νόμιμη η υποχρέωση καταβολής διοδίων σε διευρωπαϊκό οδικό δίκτυο που δεν πληροί αυτές τις προδιαγραφές;

- Είναι νόμιμη η αύξηση ύψους αντιτίμου διοδίων όταν αυτό δεν συνδέεται με κόστος κατασκευής, λειτουργίας και ανάπτυξης του αντίστοιχου δικτύου έργων υποδομής;

- Ποια είναι η θέση της σχετικά με το γεγονός ότι οι διερχόμενοι οδηγοί απολαμβάνουν κάκιστες υπηρεσίες, ενώ ταυτόχρονα πληρώνουν αυξήσεις σε διόδια για έργα που ενδέχεται μελλοντικά να γίνουν;

Μιχάλης Τζελέπης:Μήνυμα για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Η 28η Οκτωβρίου είναι μία μεγάλη επέτειος του Νέου Ελληνισμού. Το έπος της Αλβανίας. Το ΌΧΙ των Ελλήνων στους Ιταλούς. Την απόφαση του Ελληνικού λαού να διαφεντεύει την τύχη της χώρας τους, την τύχη του. Τον αγώνα του να διατηρήσουν την ανεξαρτησία του, την ελευθερία του, τα πιστεύω του
Την σημερινή μέρα οι Έλληνες απανταχού της Γης, γεμάτοι Εθνική υπερηφάνεια, αποδίδουν τιμή σε όλους όσους αντιστάθηκαν με σθένος στον ολοκληρωτισμό και την βία. Η αντίσταση της Ελληνικής Ψυχής στον κατακτητή αποτελεί υπόδειγμα ηρωισμού και αυτοθυσίας μιας και πια «δεν πολεμούν οι Έλληνες σαν ήρωες άλλα οι ήρωες σαν Έλληνες»
Το βασικό μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου είναι πως όταν αγωνιζόμαστε ενωμένοι με ομοψυχία και αυταπάρνηση, όπως οι πρόγονοι μας, πετυχαίνουμε σημαντικές νίκες και μάλιστα μπροστά σε ισχυρότερους αντιπάλους.

Ημερίδα για την παραγωγή διατροφικών προϊόντων για ειδικές ομάδες πληθυσμού

Η παραγωγή διατροφικών προϊόντων για ειδικές ομάδες πληθυσμού ήταν το θέμα ημερίδας που πραγματοποίησε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκώνα, στο πλαίσιο της χάραξης νέας στρατηγικής για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες στον τομέα της αγροτικής ανάπτυξης.
Εισηγητής στην ημερίδα ήταν ο καθηγητής Γενετικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, Πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Βιοηθικής και πρώην Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Τσαυτάρης επεσήμανε:
την ανάγκη να προσαρμοσθεί η παραγωγή αγροτικών προϊόντων διατροφής στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών και
τη δυνατότητα να ανταποκριθεί η παραγωγή προϊόντων κατάλληλων για τις διατροφικές ανάγκες του πληθυσμού, όπως οι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, οι άνθρωποι με προβλήματα υγείας από χρόνιες παθήσεις κλπ.
Ήδη η αγορά οργανώνεται προς αυτή την κατεύθυνση κι έτσι είναι απαραίτητη η γρήγορη προσαρμογή και της εγχώριας αγροτικής παραγωγής.
Το Εθνικό Κέντρο ‘Ερευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης κατήρτισε πρόγραμμα – που η χρηματοδότησή του έχει ήδη εγκριθεί από το ΕΣΠΑ – για την ανάπτυξη όλων των δράσεων στο πλαίσιο συνεργασίας (claster) όλων των φορέων που εμπλέκονται στην αλυσίδα παραγωγής από το χωράφι μέχρι το ράφι, όπου ο καταναλωτής θα βρει το προϊόν.
Σκοπός της Ν.Α. είναι να συμβάλει καθοριστικά, μέσα από το συντονιστικό παρεμβατικό της ρόλο και με την αξιοποίηση του επιστημονικού στελεχικού δυναμικού των Γεωτεχνικών που διαθέτει, στην υλοποίηση των στόχων του προγράμματος, μέσα από το οποίο, θα αναπτυχθούν σε επιλεγμένες περιοχές του Νομού, ειδικές ποικιλίες καλλιεργειών, κατάλληλες για την παραγωγή εξειδικευμένων διατροφικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, στο πλαίσιο της συμβολαιακής γεωργίας.
Την ημερίδα παρακολούθησαν ο Νομάρχης Σερρών κ. Στέφανος Φωτιάδης, Αντινομάρχες, Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Οργανισμών Πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παραγωγικών φορέων, γεωτεχνικοί των υπηρεσιών και του ιδιωτικού τομέα και αγρότες.

Ο Δήμαρχος Σερρών για την Επέτειο του ΟΧΙ

Με τον εορτασμό των εθνικών επετείων δεν εκπληρώνουμε μονάχα το χρέος μας απέναντι στους προγόνους μας αποτίοντάς τους τον οφειλόμενο φόρο τιμής… Μας δίνεται, συγχρόνως, η ευκαιρία να αναλογιστούμε το τίμημα της ελευθερίας και της δημοκρατίας μας, τις βαρύτατες θυσίες που απαιτήθηκαν προκειμένου να διασφαλιστούν αυτά τα ύψιστα αγαθά.

Ώρες ευθύνης και η εφετινή επέτειος του έπους του ΟΧΙ, καθώς είναι καταφανές ότι πρέπει-τώρα ακόμη με μεγαλύτερο σθένος-να υπερασπιστούμε δυναμικά, ό,τι κερδίσαμε με αγώνες και κατοχυρώσαμε με διεθνείς συνθήκες.
Διαφορετικά, θα είμαστε βάρος της ελεύθερης γης που πατούμε, ανάξιοι κληρονόμοι της ιστορίας, του πολιτισμού και απαρνητές του ίδιου του ονόματός μας.

Δυστυχώς, η ιδεολογία του ανδρείου και του πολεμιστή-υπερασπιστή της πατρίδας, έχει ατονήσει.
Η νέα γενιά πρέπει να γνωρίζει ότι οι αξίες και τα ιδανικά των αγωνιστών της Πίνδου και της Β. Ηπείρου μας εμπνέουν και σήμερα.

Οι Έλληνες του 40, δεν υπάκουσαν στη λογική του συσχετισμού δυνάμεων, δεν υπολόγισαν το κόστος της ανθρώπινης θυσίας. Προέταξαν την ηθική τάξη, τις αξίες, αλλά και τα βιώματα χιλιετιών, με υπερηφάνεια, αποφασιστικότητα, προσηλωμένοι στα ιδανικά της ελευθερίας και του ανθρωπισμού.

Κι ας ήταν λίγοι, μία χούφτα ενάντια στην αυτοκρατορία των ισχυρών…
Αλλά όπως είπε και ο Μακρυγιάννης: «Κι αν είμαστε ολίγοι εις το πλήθος, παρηγορούμαστε με ένα τρόπο, ότι η τύχη, μας έχει εμάς τους Έλληνες πάντα ολίγους, ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θηρία πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε, τρώνε από μας και μένει και μαγιά. Και οι ολίγοι αποφασίζουν να αποθάνουν, και όταν κάνουν αυτήνη την απόφασιν, λίγες φορές χάνουν και πολλές κερδαίνουν».

Ωστόσο, παρά την κρίση, την απαξίωση των πάντων, ξέρουμε ότι μπορούμε να ζήσουμε σε μία πατρίδα καλύτερη.

Αυτός είναι ο στόχος, για τον οποίο πρέπει να αγωνιζόμαστε…

Α.Ο.Κ. ΙΚΑΡΟΙ: Κομβικής σημασίας το παιχνίδι με το Πέραμα

Για ένα μεγάλο διάστημα του αγώνα με την Ολυμπιάδα, ο Στάθης Καμαράκης έβλεπε την ομάδα του να κάνει ακριβώς αυτά που ήθελε μέσα στο παρκέ. Η διάρκεια έλειψε όμως από τους «κυανοκίτρινους» που οδηγήθηκαν στην εκτός έδρας ήττα με 99-94. Ο κόουτς των Ικάρων μίλησε στο www.ikaroibc.gr για τα αίτια της ήττας, αλλά και για το πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με το Πέραμα, το Σάββατο στις 17.30 στο Κλειστό της Κοιλάδας.
«Χάσαμε την ευκαιρία για μια πολύ σημαντική νίκη, κυρίως εξαιτίας δύο χρονικών σημείων. Το πρώτο ήταν ένα «νεκρό» πεντάλεπτο από το 25’ μέχρι το 30’, όπου μας έλειψε το καθαρό μυαλό και κάναμε πολλά αβίαστα λάθη. Και το δεύτερο ήταν μια κακή άμυνα στο 91-90 που οδήγησε στο να δεχτούμε ένα τρίποντο που καθόρισε σε μεγάλο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα.
Κρατάμε ως παρακαταθήκη την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου. Εκεί πάνω πρέπει να χτίσουμε για να πάρουμε τη νίκη στον αγώνα με το Πέραμα. Είναι παιχνίδι κομβικής σημασίας για την ομάδα και πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας. Χρειαζόμαστε και πάλι τη στήριξη του κόσμου μας, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια».
Πρώτη ήττα για τους Εφήβους
Την πρώτη τους ήττα μετά από δύο νικηφόρα αποτελέσματα γνώρισαν οι έφηβοι των Ικάρων στη Δράμα απέναντι στον ΚΑΟΔ. Οι αθλητές του Βαγγέλη Σαμαρά ηττήθηκαν με 58-51 (ημ. 30-19) από τους Δραμινούς, παρότι πάλεψαν για τη νίκη μέχρι το τέλος. Οι πόντοι για τους Ικάρους:
Καλαϊτζής 7(1), Μηλίδης, Θεοχαρίδης 8, Παπάς, Κανακάρης, Χορτομάρης 2,Παπαδόπουλος 12, Ταυλαρίδης, Παρναράς 5, Καραμπέκης 17.

το ΥΠ.Ε.Π.Θ.καλεί εκπαιδευτικούς ΠΕ-70 Δασκάλους

το ΥΠ.Ε.Π.Θ. για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των Δημοσίων σχολείων Πρωτ/θμιας Εκπ/σης που θα προκύψουν κατά το διδ/κό έτος 2009-10,
καλεί:
α) εκπαιδευτικούς ΠΕ-70 Δασκάλων οι οποίοι δεν έχουν υποβάλλει αίτηση για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών σχολ. Έτους 2009-2010 συμπεριλαμβανομένων και των υποψηφίων που είχαν υποβάλει εκπρόθεσμες αιτήσεις οι οποίες επεστράφησαν,
να υποβάλλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών :
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται από 26-10-2009 έως 05-11-2009.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Ν. Σερρών, Κερασούντος 2, Τηλέφωνο 23210-47506 και 47507.
Αιτήσεις υποβάλλονται και στα κατά τόπους Γραφεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης:
1ο Γραφείο ΠΕ Σερρών – τηλ. 23210-47513
2ο Γραφείο ΠΕ Σερρών – τηλ. 23240-22240
3ο Γραφείο ΠΕ Σερρών – τηλ. 23220-22226
4ο Γραφείο ΠΕ Σερρών - τηλ. 23230-22252
5ο Γραφείο ΠΕ Σερρών - τηλ. 23250-24910

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Νοεμβρίου 2009

Σας ενημερώνουμε ότι για τους υποψηφίους Σερρών, οι εξετάσεις Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών & Ιταλικών για το ΚΠγ θα διεξαχθούν στις 7 & 8 Νοεμβρίου 2009 στο 3ο ΓΕΛ Σερρών ( Γιάννη Ρίτσου 6, τηλ. 23210 23584).
Οι εξετάσεις των Ισπανικών, θα διεξαχθούν στις 7 & 8 Νοεμβρίου 2009 στο 3ο Γενικό Λύκειο Δράμας, Αθηνάς 30, Τ.Κ. 66 100, τηλ. 25210- 33673.
Σας επισυνάπτουμε το αναλυτικό πρόγραμμα και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Προγραμμα Εξετασεων


ΑΓΓΛΙΚΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009


ΑΓΓΛΙΚΑ Β2 «καλή γνώση»

ΠΡΩΙ: Γραπτές εξετάσεις Προσέλευση των υποψηφίων στο εξεταστικό τους κέντρο το αργότερο στις 7.30 το πρωί.

8.00-9.05 Ενότητα 1: «Κατανόηση γραπτού λόγου και γλωσσική επίγνωση»
9.25-10.30 Ενότητα 2: «Παραγωγή γραπτού λόγου»
11.00-11.30 Ενότητα 3: «Κατανόηση προφορικού λόγου»




ΑΓΓΛΙΚΑ Β1 «μέτρια γνώση»

ΜΕΣΗΜΕΡΙ: Γραπτές εξετάσεις Προσέλευση των υποψηφίων στο εξεταστικό τους κέντρο το αργότερο στις 13.30 το μεσημέρι.

14.00-15.05 Ενότητα 1: «Κατανόηση γραπτού λόγου και γλωσσική επίγνωση»
15.20-16.10 Ενότητα 2: «Παραγωγή γραπτού λόγου»
16.30-17.00 Ενότητα 3: «Κατανόηση προφορικού λόγου»



ΑΓΓΛΙΚΑ Γ1 «πολύ καλή γνώση»

ΠΡΩΙ : Προφορικές εξετάσεις

Έναρξη: 10.00 Ενότητα 4: «Παραγωγή προφορικού λόγου»

Την προηγούμενη ημέρα των εξετάσεων οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το εξεταστικό τους κέντρο για την ακριβή ώρα της προφορικής τους εξέτασης.




ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009


ΑΓΓΛΙΚΑ γ1 «πολύ καλή γνώση»

ΠΡΩΙ: Γραπτές εξετάσεις Προσέλευση των υποψηφίων στο εξεταστικό τους κέντρο το αργότερο στις 7.30 το πρωί.

8.00-9.20 Ενότητα 1: «Κατανόηση γραπτού λόγου και γλωσσική επίγνωση»
10.00-11.30 Ενότητα 2: «Παραγωγή γραπτού λόγου»
12.00-12.30 Ενότητα 3: «Κατανόηση προφορικού λόγου»



ΑΓΓΛΙΚΑ b1 «μέτρια γνώση»

ΠΡΩΙ : Προφορικές εξετάσεις

Έναρξη: 10.00 Ενότητα 4: «Παραγωγή προφορικού λόγου»

Την προηγούμενη ημέρα των εξετάσεων οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το εξεταστικό τους κέντρο για την ακριβή ώρα της προφορικής τους εξέτασης.




ΑΓΓΛΙΚΑ Β2 «καλή γνώση»

ΠΡΩΙ : Προφορικές εξετάσεις

Έναρξη: 10.00 Ενότητα 4: «Παραγωγή προφορικού λόγου»

Την προηγούμενη ημέρα των εξετάσεων οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το εξεταστικό τους κέντρο για την ακριβή ώρα της προφορικής τους εξέτασης.






























ΓΑΛΛΙΚΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009

ΓΑΛΛΙΚΑ Β2 «καλή γνώση»

ΠΡΩΙ: Γραπτές εξετάσεις Προσέλευση των υποψηφίων στο εξεταστικό τους κέντρο το αργότερο στις 7.30 το πρωί.

8.00-9.05 Ενότητα 1: «Κατανόηση γραπτού λόγου και γλωσσική επίγνωση»
9.25-10.30 Ενότητα 2: «Παραγωγή γραπτού λόγου»
11.30-12.00 Ενότητα 3: «Κατανόηση προφορικού λόγου»

ΓΑΛΛΙΚΑ Β1 «μέτρια γνώση»

ΜΕΣΗΜΕΡI: Γραπτές εξετάσεις Προσέλευση των υποψηφίων στο εξεταστικό τους κέντρο το αργότερο στις 13.30 το μεσημέρι.

14.00-15.05 Ενότητα 1: «Κατανόηση γραπτού λόγου και γλωσσική επίγνωση»
15.20-16.10 Ενότητα 2: «Παραγωγή γραπτού λόγου»
17.00-17.30 Ενότητα 3: «Κατανόηση προφορικού λόγου»

ΓΑΛΛΙΚΑ Γ1 «πολύ καλή γνώση»

ΠΡΩΙ : Προφορικές εξετάσεις

Έναρξη: 10.00 Ενότητα 4: «Παραγωγή προφορικού λόγου»

Την προηγούμενη ημέρα των εξετάσεων οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το εξεταστικό τους κέντρο για την ακριβή ώρα της προφορικής τους εξέτασης.


ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009

ΓΑΛΛΙΚΑ Γ1 «πολύ καλή γνώση»

ΠΡΩΙ: Γραπτές εξετάσεις Προσέλευση των υποψηφίων στο εξεταστικό τους κέντρο το αργότερο στις 7.30 το πρωί.

8.00-9.20 Ενότητα 1: «Κατανόηση γραπτού λόγου και γλωσσική επίγνωση»
10.00-11.30 Ενότητα 2: «Παραγωγή γραπτού λόγου»
12.30-13.00 Ενότητα 3: «Κατανόηση προφορικού λόγου»

ΓΑΛΛΙΚΑ Β1 «μέτρια γνώση»

ΠΡΩΙ : Προφορικές εξετάσεις

Έναρξη: 10.00 Ενότητα 4: «Παραγωγή προφορικού λόγου»

Την προηγούμενη ημέρα των εξετάσεων οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το εξεταστικό τους κέντρο για την ακριβή ώρα της προφορικής τους εξέτασης.

ΓΑΛΛΙΚΑ Β2 «καλή γνώση»

ΠΡΩΙ : Προφορικές εξετάσεις

Έναρξη: 10.00 Ενότητα 4: «Παραγωγή προφορικού λόγου»

Την προηγούμενη ημέρα των εξετάσεων οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το εξεταστικό τους κέντρο για την ακριβή ώρα της προφορικής τους εξέτασης.
ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ Β2 «καλή γνώση»

ΠΡΩΙ: Γραπτές εξετάσεις Προσέλευση των υποψηφίων στο εξεταστικό τους κέντρο το αργότερο στις 8.30 το πρωί.

9.00-10.05 Ενότητα 1: «Κατανόηση γραπτού λόγου και γλωσσική επίγνωση»
10.25-11.30 Ενότητα 2: «Παραγωγή γραπτού λόγου»
12.00-12.30 Ενότητα 3: «Κατανόηση προφορικού λόγου»

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ Β1 «μέτρια γνώση»

ΜΕΣΗΜΕΡΙ : Γραπτές εξετάσεις Προσέλευση των υποψηφίων στο εξεταστικό τους κέντρο το αργότερο στις 14.30 το μεσημέρι.

15.00-16.05 Ενότητα 1: «Κατανόηση γραπτού λόγου και γλωσσική επίγνωση»
16.20-17.10 Ενότητα 2: «Παραγωγή γραπτού λόγου»
17.30-18.00 Ενότητα 3: «Κατανόηση προφορικού λόγου»

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ Γ1 «πολύ καλή γνώση»

ΠΡΩΙ : Προφορικές εξετάσεις

Έναρξη: 10.00 Ενότητα 4: «Παραγωγή προφορικού λόγου»

Την προηγούμενη ημέρα των εξετάσεων οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το εξεταστικό τους κέντρο για την ακριβή ώρα της προφορικής τους εξέτασης.


ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ Γ1 «πολύ καλή γνώση»

ΠΡΩΙ: Γραπτές εξετάσεις Προσέλευση των υποψηφίων στο εξεταστικό τους κέντρο το αργότερο στις 8.30 το πρωί.

9.00-10.20 Ενότητα 1: «Κατανόηση γραπτού λόγου και γλωσσική επίγνωση»
11.00-12.30 Ενότητα 2: «Παραγωγή γραπτού λόγου»
13.00-13.30 Ενότητα 3: «Κατανόηση προφορικού λόγου»

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ Β1 «μέτρια γνώση»

ΠΡΩΙ : Προφορικές εξετάσεις

Έναρξη: 10.00 Ενότητα 4: «Παραγωγή προφορικού λόγου»

Την προηγούμενη ημέρα των εξετάσεων οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το εξεταστικό τους κέντρο για την ακριβή ώρα της προφορικής τους εξέτασης.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ Β2 «καλή γνώση»

ΠΡΩΙ : Προφορικές εξετάσεις

Έναρξη: 10.00 Ενότητα 4: «Παραγωγή προφορικού λόγου»

Την προηγούμενη ημέρα των εξετάσεων οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το εξεταστικό τους κέντρο για την ακριβή ώρα της προφορικής τους εξέτασης.
ΙΤΑΛΙΚΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009

ΙΤΑΛΙΚΑ Β2 «καλή γνώση»

ΠΡΩΙ: Γραπτές εξετάσεις Προσέλευση των υποψηφίων στο εξεταστικό τους κέντρο το αργότερο στις 8.30 το πρωί.

9.00-10.05 Ενότητα 1: «Κατανόηση γραπτού λόγου και γλωσσική επίγνωση»
10.25-11.30 Ενότητα 2: «Παραγωγή γραπτού λόγου»
12.30-13.00 Ενότητα 3: «Κατανόηση προφορικού λόγου»

ΙΤΑΛΙΚΑ Β1 «μέτρια γνώση»

ΜΕΣΗΜΕΡΙ: Γραπτές εξετάσεις Προσέλευση των υποψηφίων στο εξεταστικό τους κέντρο το αργότερο στις 14.30 το μεσημέρι.

15.00-16.05 Ενότητα 1: «Κατανόηση γραπτού λόγου και γλωσσική επίγνωση»
16.20-17.10 Ενότητα 2: «Παραγωγή γραπτού λόγου»
18.00-18.30 Ενότητα 3: «Κατανόηση προφορικού λόγου»

ΙΤΑΛΙΚΑ Γ1 «πολύ καλή γνώση»

ΠΡΩΙ : Προφορικές εξετάσεις

Έναρξη: 10.00 Ενότητα 4: «Παραγωγή προφορικού λόγου»

Την προηγούμενη ημέρα των εξετάσεων οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το εξεταστικό τους κέντρο για την ακριβή ώρα της προφορικής τους εξέτασης.



ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009

ΙΤΑΛΙΚΑ Γ1 «πολύ καλή γνώση»

ΠΡΩΙ: Γραπτές εξετάσεις Προσέλευση των υποψηφίων στο εξεταστικό τους κέντρο το αργότερο στις 8.30 το πρωί.

9.00-10.20 Ενότητα 1: «Κατανόηση γραπτού λόγου και γλωσσική επίγνωση»
11.00-12.30 Ενότητα 2: «Παραγωγή γραπτού λόγου»
13.30-14.00 Ενότητα 3: «Κατανόηση προφορικού λόγου»

ΙΤΑΛΙΚΑ Β1 «μέτρια γνώση»

ΠΡΩΙ : Προφορικές εξετάσεις

Έναρξη: 10.00 Ενότητα 4: «Παραγωγή προφορικού λόγου»

Την προηγούμενη ημέρα των εξετάσεων οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το εξεταστικό τους κέντρο για την ακριβή ώρα της προφορικής τους εξέτασης.


ΙΤΑΛΙΚΑ Β2 «καλή γνώση»

ΠΡΩΙ : Προφορικές εξετάσεις

Έναρξη: 10.00 Ενότητα 4: «Παραγωγή προφορικού λόγου»

Την προηγούμενη ημέρα των εξετάσεων οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το εξεταστικό τους κέντρο για την ακριβή ώρα της προφορικής τους εξέτασης.
ΙΣΠΑΝΙΚΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009

ΙΣΠΑΝΙΚΑ Β2 «καλή γνώση»

ΠΡΩΙ: Γραπτές εξετάσεις Προσέλευση των υποψηφίων στο εξεταστικό τους κέντρο το αργότερο στις 9.30 το πρωί.

10.00-10.30 Ενότητα 3: «Κατανόηση προφορικού λόγου»
11.00-12.05 Ενότητα 1: «Κατανόηση γραπτού λόγου και γλωσσική επίγνωση»
12.25-13.30 Ενότητα 2: «Παραγωγή γραπτού λόγου»



ΙΣΠΑΝΙΚΑ Γ1«πολύ καλή γνώση»


ΠΡΩΙ : Προφορικές εξετάσεις

Έναρξη: 10.00 Ενότητα 4: «Παραγωγή προφορικού λόγου»

Την προηγούμενη ημέρα των εξετάσεων οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το εξεταστικό τους κέντρο για την ακριβή ώρα της προφορικής τους εξέτασης.


ΚΥΡΙΑΚΗ 8 νοεμβριου 2009

ΙΣΠΑΝΙΚΑ Β2 «καλή γνώση»


ΠΡΩΙ : Προφορικές εξετάσεις

Έναρξη: 10.00 Ενότητα 4: «Παραγωγή προφορικού λόγου»

Την προηγούμενη ημέρα των εξετάσεων οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το εξεταστικό τους κέντρο για την ακριβή ώρα της προφορικής τους εξέτασης.


ΙΣΠΑΝΙΚΑ Γ1 «πολύ καλή γνώση»

ΠΡΩΙ: Γραπτές εξετάσεις Προσέλευση των υποψηφίων στο εξεταστικό τους κέντρο το αργότερο στις 9.30 το πρωί.

10.00-10.30 Ενότητα 3: «Κατανόηση προφορικού λόγου»
11.00-12.20 Ενότητα 1: «Κατανόηση γραπτού λόγου και γλωσσική επίγνωση»
13.00-14.30 Ενότητα 2: «Παραγωγή γραπτού λόγου»












ΤΟΥΡΚΙΚΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009

ΤΟΥΡΚΙΚΑ Β1 «μέτρια γνώση»

ΠΡΩΙ : Προφορικές εξετάσεις

Έναρξη: 10.00 Ενότητα 4: «Παραγωγή προφορικού λόγου»

Την προηγούμενη ημέρα των εξετάσεων οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το εξεταστικό τους κέντρο για την ακριβή ώρα της προφορικής τους εξέτασης.



ΤΟΥΡΚΙΚΑ Β1 «μέτρια γνώση»

ΜΕΣΗΜΕΡΙ: Γραπτές εξετάσεις Προσέλευση των υποψηφίων στο εξεταστικό τους κέντρο το αργότερο στις 14.30 το μεσημέρι.


15.00-15.30 Ενότητα 3: «Κατανόηση προφορικού λόγου»
16.00-17.05 Ενότητα 1: «Κατανόηση γραπτού λόγου και γλωσσική επίγνωση»
17.30-18.20 Ενότητα 2: «Παραγωγή γραπτού λόγου»

Επίσκεψη Αντ. Σαμαρά στις Σέρρες

Στα πλαίσια των επισκέψεων των υποψηφίων Προέδρων της Νέας Δημοκρατίας στις κομματικές οργανώσεις και των επαφών τους με τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφθεί την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 18:30 μ.μ τα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε Σερρών όπου θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε.

Η αντικατάσταση αυτοκινήτων αφορά και μεταχειρισμένα κατηγορίας Euro 4 ή Euro 5

Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων
Σχετικά με το πολυσυζητημένο μέτρο της απόσυρσης, ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων θέλει να επισημάνει ότι αφορά όχι μόνο στην αντικατάσταση των αποσυρόμενων αυτοκινήτων με καινούργια, αλλά και με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα κατηγορίας Euro 4 ή Euro 5, δηλ. με ημερομηνία ταξινόμησης από 01/01/2005 και μετά. "Η αντικατάσταση με μεταχειρισμένο αυτοκίνητο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού ανοίγει μια πόρτα στο μεγάλο εκείνο ποσοστό καταναλωτών που τα χαμηλά βαλάντια τους δεν τους επιτρέπουν την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου. Μπορούν όμως αποσύροντας το δικό τους παλιό και ρυπογόνο να συγκεντρώσουν 2-3 χιλιάδες ευρώ, αρκετά για να αποφασίσουν την αγορά ενός μεταχειρισμένου, που αλλιώς δεν μπορούν να κάνουν. Έτσι, εκτός από τα άμεσα οικονομικά οφέλη, μη επιβάρυνση δηλαδή του Ισοζυγίου Τρεχουσών Συναλλαγών και μικρότερη κατανάλωση βενζίνης υπάρχουν και άλλα θετικά που δεν μπορούμε να υποτιμούμε: Αυξάνεται ο αριθμός κυκλοφορίας νεότερων αυτοκίνητων με «καθαρή» τεχνολογία που συμβάλλει στον περιορισμό της ατμοσφαιρικής ρύπανσης αλλά, εξίσου σημαντικό, βελτιώνεται η οδική ασφάλεια, αφού τα αυτοκίνητα κατηγορίας Euro 4 είναι εξοπλισμένα με ανάλογα συστήματα, ABS, Air Bags κ.λπ. Μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα έχει την πρώτη θέση σε θανάτους από τροχαία ατυχήματα στην Ευρώπη...".Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων (ΣΤΕΕΑ) είναι ο αντιπροσωπευτικός φορέας του Κλάδου σε πανελλήνιο επίπεδο. Οι εταιρείες που συμμετέχουν σε αυτόν σαν μέλη διαχειρίζονται 150.000 αυτοκίνητα, που αντιπροσωπεύουν το 75% του συνόλου των ενοικιαζομένων αυτοκινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης και το 90% των αυτοκινήτων μακροχρόνιας μίσθωσης. Στα μέλη του περιλαμβάνονται όλα τα διεθνή σήματα, όπως ενδεικτικά HERTZ, AVIS, SIXT, EUROPCAR, ALAMO, BUDGET κ.ά. Ο ΣΤΕΕΑ εκπροσωπεί τον Κλάδο στο Εθνικό Συμβούλιο Τουρισμού, είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία ενοικιάσεως αυτοκινήτων ECATRA/LEASEUROPE.
Τατιάνα Ρόκου

Μείωση της τάξεως του 5% στον ελληνικό Αγροτουρισμό λόγω κρίσης

Πανευρωπαϊκή έρευνα από την Eurogites
Το ευρωπαϊκό δίκτυο αγροτουριστικών καταλυμάτων Eurogites πραγματοποίησε έρευνα για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στον αγροτουρισμό. Στην έρευνα συμμετείχαν αγροτουριστικά δίκτυα από 17 ευρωπαϊκές χώρες. Η συμμετοχή της Ελλάδας έγινε μέσω του δικτύου Guest Inn, που είναι επίσημο μέλος του Eurogites και εκπροσωπεί 70 ξενώνες σε όλη την ελληνική επικράτεια. Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα της έρευνας η οποία διεξήχθη τον Σεπτέμβριο του 2009, η μείωση στις κρατήσεις των αγροτουριστικών καταλυμάτων αναμένεται να είναι της τάξεως του 4%, ενώ ο συνολικός ευρωπαϊκός τουρισμός υπολογίζεται να δείξει μια μείωση της τάξεως του 7%. Από την ερμηνεία των αποτελεσμάτων της έρευνας προκύπτουν αρκετά ενδιαφέροντα συμπεράσματα.
ΚατΆαρχάς γίνεται σαφές ότι η κρίση επηρεάζει όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.
Παρατηρείται μια τάση για μικρής διάρκειας διακοπές και κρατήσεις της τελευταίας στιγμής.
Προορισμοί που αντέδρασαν γρήγορα στην επερχόμενη κρίση με συντονισμένες ενέργειες marketing είχαν καλύτερα αποτελέσματα από άλλους που περίμεναν να ξεσπάσει η κρίση για να την αντιμετωπίσουν.
Το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών εστιάζεται στις βασικές παροχές (διαμονή + φαγητό).
Η γενική εικόνα περιοχών όπου το προσφερόμενο προϊόν έχει ανταγωνιστική τιμή για τις βασικές υπηρεσίες είναι πολύ καλύτερη από εκεί όπου η τιμή για τις βασικές υπηρεσίες είναι υψηλή. Τα στοιχεία που συγκέντρωσε το δίκτυο Guest Inn για την Ελλάδα δείχνουν ότι υπάρχει μια μείωση της τάξεως του 5%. Παρατηρήθηκε επίσης μια τάση για μικρότερης διάρκειας διακοπές και λιγότερες μετακινήσεις. Όσον αφορά τους προορισμούς, οι ταξιδιώτες προτίμησαν φέτος γνωστές και εύκολες περιοχές, ενώ παρατηρήθηκε μια μείωση ενδιαφέροντος για εναλλακτικές εξορμήσεις.
Από την Τατιάνα Ρόκου

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ για ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ

Κατάμεστη η πλατεία Ελευθερίας, κατά την διάρκεια της τελετής υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας που άναψε χθες το πρωί (Δευτέρα 26 Οκτωβρίου) στις Σέρρες, στο πλαίσιο της λαμπαδηδρομίας που ξεκίνησε από την αρχαία Ολυμπία και θα καταλήξει στο Βανκούβερ του Καναδά, όπου θα διεξαχθούν οι ΧΧΙ Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες. Ολυμπιακή φλόγα έφθασε στις Σέρρες από την πόλη της Έδεσσας, στις 11:00 το πρωί, ενώ δια της οδού Βενιζέλου μεταφέρθηκε στα χέρια διακεκριμένων αθλητών (Σπύρου Παπαδόπουλου, Όλγας Πελεκάνου, Αναστάσιου Παπάζογλου) στην κεντρική πλατεία, όπου η χρυσή Ολυμπιονίκης Χρυσοπηγή Δεβετζή άναψε το βωμό στην εξέδρα που είχε στηθεί από το Δήμο Σερρών.

Στην πλατεία Ελευθερίας


Κατά τη διάρκεια της τελετής κι αφού άναψε ο βωμός, ο Δήμαρχος Σερρών κ. Ιωάννης Βλάχος απηύθυνε χαιρετισμό και υποδέχθηκε επίσημα τα μέλη της καναδικής αποστολής από το Βανκούβερ και τους παράγοντες της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, μαζί με το Νομάρχη Σερρών κ. Στέφανο Φωτιάδη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτριο Σωτηριάδη και τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης κ. Νικόλαο Ρίζο.
Μετά την ανάκρουση του Ολυμπιακού Ύμνου, του Εθνικού Ύμνου του Καναδά και της Ελλάδας (ο τελευταίος από τη χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σερρών), η τελετή συνεχίστηκε με τους χαιρετισμούς του κ. Σπύρου Ζανιά (προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας), του κ. Αντώνη Τσαμενίδη (μέλους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής) και του εκπροσώπου της Πρεσβείας του Καναδά, ελληνοκαναδού κ. Κώστα Κατσιγιάννη.
Παρόντες και τα μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ.κ. Ιωάννης Καρράς, Βασίλειος Κατσώρας και Νικόλαος Τσιώνης.
Με το πέρας της τελετής, η ολυμπιακή φλόγα εξήλθε από τα ανατολικά της πόλης ακολουθώντας τις οδούς Διονυσίου Σολωμού και Μεγ. Αλεξάνδρου στα χέρια των Απόστολου Τασκούδη, Αντώνη Γέργου και Μ. Σκουλίδη.
Ακολούθως η φλόγα ταξίδεψε προς την πόλη της Δράμας.

Ο χαιρετισμός του Δημάρχου Σερρών
«Αρχαίο πνεύμα αθάνατο, αγνέ πατέρα του ωραίου, του μεγάλου και τ’ αληθινού, κατέβα, φανερώσου κι άστραψε δω πέρα στη δόξα της δικής σου γης και τ’ ουρανού».

«Με συγκίνηση, ως Δήμαρχος της πόλης, μαζί με όλους εσάς, υποδέχομαι την Ολυμπιακή Φλόγα στην πλατεία Ελευθερίας, στο ιστορικό κέντρο των Σερρών, ως πρεσβευτή της Ειρήνης και της Συναδέλφωσης των Λαών.
»Η Φωτιά, η Φλόγα, το Φως, αποτελούν το Ιερό σύμβολο της δημιουργίας του Κόσμου. Αυτό το Αιώνιο Φως της Ελλάδας, είναι εδώ σήμερα για να μεταδώσει τις αξίες της προαιώνιας αγωνιστικής διάθεσης, η οποία οδηγούσε πάντα τους Έλληνες στην εξιδανικευμένη σωματική ομορφιά και ταυτόχρονα στην πνευματική ολοκλήρωση.
»Από το βήμα αυτό, απευθύνουμε χαιρετισμό σε όλους τους λαούς του κόσμου και στέλνουμε το μήνυμα της Ειρήνης, της Ελπίδας και της Δημιουργίας στην πόλη του Βανκούβερ του Καναδά, όπου θα φιλοξενηθούν οι 21οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες».

Επαφές με τους φορείς του νομού ο Μιχάλης Τζελέπης

Επαφές με τους φορείς του νομού Σερρών ξεκινά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Τζελέπης προκειμένου να καταγράψει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Είναι μια προεκλογική δέσμευση του βουλευτή η οποία υλοποιείται με απώτερο στόχο την προώθηση δίκαιων και χρόνιων αιτημάτων φορέων και συλλόγων του νομού μας.
Στο πλαίσιο αυτών των επαφών, την Τρίτη 27 Οκτωβρίου ο κ. Τζελέπης στις 10 το πρωί θα επισκεφθεί την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ν. Σερρών. Στις 12 θα ακολουθήσει επίσκεψη στην αντίστοιχη Ένωση Βισαλτίας, ενώ στις 13.30 θα συναντηθεί με μέλη της Ομάδας Καπνοπαραγωγών «Ο Βισάλτης».

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών

Τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 (ΦΕΚ 114 ΤΑ) «Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων», σας παρακαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 30 Οκτωβρίου 2009, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21:00΄, με θέματα ημερήσιας διάταξης:


ΘΕΜΑ 1ο: Ψήφιση κανονισμού λειτουργίας Δημοτικού Κινηματοθεάτρου ΑΣΤΕΡΙΑ.

ΘΕΜΑ 2ο: Αναπροσαρμογή μισθωμάτων καταστημάτων Δημοτικού Μεγάρου.

ΘΕΜΑ 3ο: Μερική τροποποίηση της αριθμ. 511/2003 ΑΔΣ σχετικά με τον καθορισμό συντελεστή τέλους ακίνητης περιουσίας.

ΘΕΜΑ 4ο: Αναπροσαρμογή ανταποδοτικών τελών.

ΘΕΜΑ 5ο: Ρύθμιση καταβολής οφειλών από τέλη, φόρους, εισφορές καθώς και πρόστιμα Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας παρ. 2 άρθρ. 63 του Ν. 3801/2009.

ΘΕΜΑ 6ο: Μεταφορά πλεονάζοντος προσωπικού της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχειρήσεως του Δήμου Σερρών με την επωνυμία: ¨Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Κ.Α.) Σερρών¨ (πρώην ΔΕΠΚΑ) στο Δήμο Σερρών και σύσταση προσωρινών προσωποπαγών θέσεων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

ΘΕΜΑ 7ο: Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία: ¨Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.Κ.Α.Σ.) Νομού Σερρών¨.

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση αποφάσεως Δ/κού Συμβουλίου Κ.Α.Δ.Ε. «περί πωλήσεως μετοχών εταιρείας ¨Υδροηλεκτρικός Σταθμός¨ που κατέχει η Κ.Α.Δ.Ε. ποσοστού 70 % με όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις».

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση εκμίσθωσης γης για την εγκατάσταση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.).

ΘΕΜΑ 10ο: Ανανέωση προσωρινής κατά χρήση παραχώρησης στο Δήμο Σερρών του στρατοπέδου ¨ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΛΕΥΚΩΝΑ¨ στο Ν. Σερρών.

ΘΕΜΑ 11ο: Ορισμός ορκωτού ελεγκτή – λογιστή για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου, οικονομικού έτους 2009.

ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση μετακίνησης του κ. Δημάρχου και αιρετού εκπροσώπου στο συνέδριο για τις κλιματικές αλλαγές το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Αμβούργο (Γερμανία) στις 16-18 Νοεμβρίου 2009 στα πλαίσια του Συμφώνου των Δημάρχων.

ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση φιλοξενίας αντιπροσωπείας από την αδελφοποιημένη πόλη Βελίκο Τίρνοβο Βουλγαρίας.

ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση των αποφάσεων του Δ.Σ. του Ν.Π. «Κ.Α.Π.Η. Σερρών»:
α) αρ. 11/2009 για έγκριση του έργου ¨Παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε άτομα τρίτης ηλικίας¨,
β) αρ. 19/2009 για έγκριση εκμίσθωσης των κυλικείων των τριών παραρτημάτων του ΚΑΠΗ και
γ) 20/2009 για κατάρτιση των όρων δημοπράτησης εκμίσθωσης των τριών κυλικείων του ΚΑΠΗ.

ΘΕΜΑ 15ο: Ακύρωση και αρχειοθέτηση εκθέσεων βεβαίωσης παράβασης στάθμευσης.

ΘΕΜΑ 16ο: Εκτίμηση κόστους καθαριότητας - αποκομιδής απορριμμάτων εκ των χώρων Λαϊκής Αγοράς και λοιπών υπηρεσιών.

ΘΕΜΑ 17ο: Έγκριση έκτακτης οικονομικής επιχορήγησης στο σύλλογο Μακεδονομάχων και Απογόνων Ν. Σερρών ¨ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ¨

ΘΕΜΑ 18ο: Έγκριση κατανομής πίστωσης σε Σχολικές Επιτροπές προς κάλυψη εξόδων κίνησης Σχολικών Τροχονόμων.

ΘΕΜΑ 19ο: Επανασυγκρότηση Δ/κών Συμβουλίων Ν.Π. Σχολικών Επιτροπών.

ΘΕΜΑ 20ο: Παραχώρηση χώρων για τη σύσταση οικογενειακών τάφων.

ΘΕΜΑ 21ο: Επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων.

ΘΕΜΑ 22ο: Διαγραφή ποσών από τους βεβαιωτικούς χρηματικούς καταλόγους του Δήμου.
ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση – ενημέρωση επί αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων.

ΘΕΜΑ 24ο: Έγκριση μελετών προμηθειών:
α) ενός αυτοκινούμενου σαρώθρου,
β) υλικών & εξοπλισμού για την κατασκευή δημοτικού αναψυκτηρίου στον Αγ. Ιωάννη Σερρών,
γ) ιστών και φωτιστικών σωμάτων στην οδό Εμμ. Ανδρόνικου,
δ) προγράμματος μισθοδοσίας και διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων και
ε) πλαστικών σάκων απορριμμάτων.

ΘΕΜΑ 25ο: Έγκριση προμήθειας ¨καμπίνας¨ σε αντικατάσταση του κόμβου Δημοτικής Αγοράς - αναθεώρηση σύμβασης για το έργο: ¨Μητροπολι-τικό Δίκτυο Οπτικών Ινών Δήμου Σερρών¨.

ΘΕΜΑ 26ο: Ψήφιση πίστωσης για την πραγματοποίηση της προμήθειας ειδών βελτίωσης οδικής σήμανσης.

ΘΕΜΑ 27ο: Έγκριση διαφόρων προμηθειών και δαπανών για τις ανάγκες των Υπηρεσιών του Δήμου.

ΘΕΜΑ 28ο: Εξουσιοδότηση του Δημοτικού Ταμία για ανάληψη γραμματίου παρακαταθήκης.

ΘΕΜΑ 29ο: Έγκριση καταβολής αποζημίωσης επικειμένων ιδιοκτησίας κ.κ. Γεωργιάδη Αγησίλαου κ.λ.π. που ρυμοτομούνται με βάση πράξη εφαρμογής της γειτονιάς ¨Σιγής - Ν. Κηφισιά¨.

ΘΕΜΑ 30ο: Είσπραξη εισφοράς σε χρήμα ή καταβολή αποζημίωσης μετά από συμψηφισμό με βάση πράξεις εφαρμογής.

ΘΕΜΑ 31ο: Παραχώρηση οικοπέδου στην περιοχή πράξης εφαρμογής ¨Σφαγεία - 40 Μάρτυρες¨ του Δήμου Σερρών, προς αποκατάσταση της κ. Ησαΐας συζ. Δημητρίου Τσάνταλη.

ΘΕΜΑ 32ο: Παραχώρηση οικοπέδου στην περιοχή πράξης εφαρμογής ¨Σιγής - Ν. Κηφισιά¨ προς μείωση της εισφοράς σε χρήμα του κ. Καραδεμιρτζόγλου Νικολάου.

ΘΕΜΑ 33ο: Επανεξέταση αιτήματος των κ.κ. Γούση Αντωνίου, Ευγενίας και Δημητρίου για απ’ ευθείας εκποίηση Δημοτικού ακινήτου με Α.Κ.Δ. 1088.

ΘΕΜΑ 34ο: Έγκριση υποβολής πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ¨Ψηφιακή Σύγκλιση¨ για χρηματοδότηση του έργου: ¨Ηλεκτρονικές υπηρεσίες διεκπεραίωσης Δημόσιων Προμηθειών στο Δήμο Σερρών¨ στα πλαίσια του κωδικού πρόσκλησης 08_1.2.

ΘΕΜΑ 35ο: Έγκριση υποβολής προτάσεων στο Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2007-2013.

ΘΕΜΑ 36ο: Έγκριση παράτασης προγραμματικών συμβάσεων των Δήμων Νιγρίτας, Λευκώνα, Στρυμόνα, Στρυμονικού που αφορούν απόθεση απορριμμάτων οικιακού τύπου στο ΧΥΤΑ του Δήμου Σερρών.

ΘΕΜΑ 37ο: Ανάθεση μελέτης: ¨Συμπλήρωση - διόρθωση και ενημέρωση τοπογραφικών διαγραμμάτων στα Ο.Π. 303 και 310 της πόλης Σερρών¨.

ΘΕΜΑ 38ο: Έγκριση παραδοτέων τευχών και αποτελεσμάτων του Ερευνητικού Προγράμματος με τίτλο: ¨Εργαστηριακοί έλεγχοι και εργασίες που απαιτούνται για τη στατική επάρκεια του νοτίου πετάλου Δημοτικού Γηπέδου Σερρών¨.

ΘΕΜΑ 39ο: Έγκριση απ’ ευθείας ανάθεσης της μελέτης: ¨Τοπογραφική αποτύπωση υπάρχουσας κατάστασης οδικών αξόνων της πόλης των Σερρών¨.

ΘΕΜΑ 40ο: Ψήφιση πίστωσης για τη αποπληρωμή του έργου: ¨Κατασκευή πίστας motocross διεθνών προδιαγραφών, κατασκευή υπαιθρίου χώρου στάθμευσης και υποστήριξης αγωνιζομένων και θεατών στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών¨.

ΘΕΜΑ 41ο: Αλλαγή φορέα λειτουργίας του Κτηνοτροφικού πάρκου στο Δ.Δ. Ελαιώνα.

ΘΕΜΑ 42ο: Έγκριση εκτέλεσης της παροχής υπηρεσιών με τίτλο: ¨Αντικατάσταση, ανανέωση και πύκνωση των φυτεύσεων στο Δήμο Σερρών¨.

ΘΕΜΑ 43ο: Έγκριση μελετών των έργων:
α) ¨Διανοίξεις δρόμων στην περιοχή της Π.Ε. Σφαγεία - 40 Μάρτυρες¨ και
β) ¨Εργασίες επισκευής, συντήρησης και αναβάθμισης των εγκαταστά-σεων του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών¨.

ΘΕΜΑ 44ο: Έγκριση Ανακεφαλαιωτικών Πινάκων έργων.

ΘΕΜΑ 45ο: Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: ¨Κατασκευή κυκλικών κόμβων¨.

ΘΕΜΑ 46ο: Έγκριση Πρωτοκόλλων Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής έργων.

ΘΕΜΑ 47ο: Έκδοση κανονιστικών αποφάσεων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πόλη των Σερρών με βάση τις αριθμ. 330, 331 και 360/2009 Α.Δ.Ε.

ΘΕΜΑ 48ο: Επέκταση - συμπλήρωση δικτύου Φ.Ο.Π.

Οικολογικό Αποτύπωμα Σχολείων

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σερρών σας ενημερώνει ότι η επίσημη παρουσίαση της πανελλήνιας ιστοσελίδας "Οικολογικό Αποτύπωμα Σχολείων" που οργάνωσε και σχεδίασε η Διεύθυνση Π.Ε. Ν. Σερρών με τη χορηγία του ΥΠΕΧΩΔΕ και την επιστημονική συνεργασία του ΚΑΠΕ και του ΤΕΙ Σερρών, θα γίνει στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Acropolis Palace (Παρθενώνος 19-25) την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 11.00 π.μ.

Παραλίγο θρίαμβος στην Πάτρα!

Απίστευτη ήττα για τους Ικάρους Σερρών στην Πάτρα! Οι «κυανοκίτρινοι», παρότι βρέθηκαν να προηγούνται με 15 πόντους διαφορά στο τέλος του α’ ημιχρόνου (36-51), έχασαν με 99-94 από την τοπική Ολυμπιάδα, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε κυρίως στο τρίτο δεκάλεπτο.
Οι Ίκαροι μπήκαν αποφασισμένοι να παίξουν καλό μπάσκετ και κατάφεραν να προηγηθούν στο α’ δεκάλεπτο με 25-14, με κύριους επιθετικούς άξονες τους Πεχλιβάνη και Συμεωνίδη. Με δυνατή άμυνα και πολυφωνία στην επίθεση, οι παίκτες του Στάθη Καμαράκη έβρισκαν τις λύσεις και έφτασαν τη διαφορά μέχρι και τους 20 πόντους για να κλείσουν το ημίχρονο προηγούμενοι με 36-51.
Ενώ όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά για τους Σερραίους, ένα σερί 31-14 της Ολυμπιάδας στην τρίτη περίοδο έδωσε την ευκαιρία στους Πατρινούς να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Η Ολυμπιάδα με ηγέτη τον Γκαγκαλούδη που έδωσε επιθετικό ρεσιτάλ με 41π. συνολικά, αλλά και άξιο συμπαραστάτη τον Γερμανό Μάντριχ, γύρισε το παιχνίδι μέσα σε δέκα λεπτά και βρέθηκε να προηγείται με 67-65. Η κατάσταση εξομαλύνθηκε στην τελευταία περίοδο για τους Ικάρους με πρωταγωνιστή τον Κώστα Τότσιο, όμως η ψυχολογία είχε γυρίσει υπέρ των «πορτοκαλί» και μοιραία οι Πατρινοί επικράτησαν με 99-94.
Μόνο νίκη με το Πέραμα
Οι Ίκαροι βρέθηκαν κοντά σε μια σπουδαία νίκη, όμως έφυγαν με το κίτρινο φύλλο αγώνα. Η ομάδα μας έδειξε ότι μπορεί να πετύχει σημαντικά πράγματα, αφού βρέθηκε να προηγείται με 16 πόντους μέσα σε μια πολύ δύσκολή έδρα. Όλοι πλέον ρίχνουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με το Πέραμα το Σάββατο (31/10, 17.30) στο Κλειστό της Κοιλάδας, όπου η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη.
Τα δεκάλεπτα: 14-25, 36-51, 67-65, 99-94.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Τσολάκης): Μουλάκης 3 (1), Τομαράς 13 (2), Ορφανός 5 (1), Μάντριχ 19, Κούρτης 4, Θεοδωράκος, Σπανούλης, Κοσάνοβιτς 6, Γεωργίτσης, Γκαγκαλούδης 41 (5), Καφετζής, Κακαρούδης 9.
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Καμαράκης): Πεχλιβάνης 23 (5), Παβλίσεβιτς, Τότσιος 27, Γεωργαντζάς, Ιωσηφίδης, Μουζακίτης, Χόχλερ 3, Ασημάκης 3, Συμεωνίδης 11, Βοϊβατόπουλος 15 (1), Τοπούζης 12.




Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Παγκράτι - ΚΑΟΔ 63-51Αιγάλεω - Αρκαδικός 67-69Ξάνθη - ΟΦΗ 77-74ΑΓΟΡ - Δάφνη 77-67Ολυμπιάδα Π. - Ίκαροι Σερρών 99-94Πέραμα - Ηρακλής 48-59 Ίκαρος / Έσπερος - Νήαρ Ηστ 90-94 Αμύντας - Ερμής Λαγκαδά 81-75
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α2
Α/Α
ΟΜΑΔΑ
ΑΓ.
ΠΟΝΤΟΙ ΥΠΕΡ-ΚΑΤΑ
ΒΑΘΜΟΙ
1
ΡΕΘΥΜΝΟ
2
142 -119
4
2
ΗΡΑΚΛΗΣ
2
149 -130
4
3
ΝΗΑΡ ΗΣΤ
2
166 -157
4
4
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
2
138 -132
4
5
ΞΑΝΘΗ
2
168 -171
3
6
ΔΡΑΜΑ
2
118 -121
3
7
ΠΑΓΚΡΑΤΙ
2
128 -120
3
8
ΔΑΦΝΗ
2
164 -168
3
9
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
2
143 -139
3
10
ΑΜΥΝΤΑΣ
2
139 -142
3
11
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
2
181 -184
3
12
ΙΚΑΡΟΣ/ΕΣΠΕΡΟΣ
2
162 -165
3
13
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
2
146 -153
2
14
ΑΙΓΑΛΕΩ
2
129 -138
2
15
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ
2
146 -164
2
16
ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
2
115 -131
2

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΝΕΩΝ

Από το Επιμελητήριο Σερρών γίνεται γνωστό ότι σύμφωνα με την Α.Π. Οικ 14922/1674/15-10-2009 απόφαση της Υπουργού Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας παρατείνεται έως 16/11/2009 η υποβολή αιτήσεων για τα προγράμματα Ενίσχυσης Επιχειρηματικότητας Νέων και Γυναικών.
Τα πρόγράμματα υλοποιούνται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (ΕΠΑΝ ΙΙ) και εντάσσονται στον άξονα προτεραιότητας 2, ο οποίος επιδιώκει την επέκταση της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας ως ισχυρής και ικανής συνθήκης για την παραγωγική αναβάθμιση της χώρας προς αγαθά και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας με ενσωμάτωση γνώσης και καινοτομίας με ποιότητα και περιβαλλοντική ευαισθησία.

Τα προγράμματα αποσκοπούν στη διευκόλυνση – μέσω χρηματοδοτικών ενισχύσεων – της ίδρυσης νέων επιχειρήσεων από γυναίκες επιχειρηματίες (Επιχειρηματικότητα Γυναικών) / από νέους ηλικιακά επιχειρηματίες (Επιχειρηματικότητα Νέων) σε όλους σχεδόν τους τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Η Δημόσια Δαπάνη των προγραμμάτων συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης – ΕΤΠΑ) και το Ελληνικό Δημόσιο.
Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης (ΕΦΔ) για την Έκδοση της Προκήρυξης είναι η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας – Διεύθυνση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.
Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης (ΕΦΔ) για την Αξιολόγηση, Διαχείριση και Παρακολούθηση Υλοποίησης του Προγράμματος είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Μικρών – Μεσαίων Επιχειρήσεων και Χειροτεχνίας Ανώνυμη Εταιρεία (ΕΟΜΜΕΧ Α.Ε.)

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Επιχειρηματικότητας Γυναικών» έχουν γυναίκες που γεννήθηκαν από 01/01/1954 μέχρι και 31/12/1991, είναι άνεργες, μισθωτοί ή ελεύθερες επαγγελματίες που δεν ασκούσαν επιχειρηματική δραστηριότητα από 01/01/2008 έως και την ημερομηνία προδημοσίευσης του προγράμματος (04/03/2009).

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Επιχειρηματικότητας Νέων» έχουν νέοι και νέες που γεννήθηκαν από 01/01/1970 μέχρι και 31/12/1991, είναι άνεργοι, μισθωτοί ή ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν ασκούσαν επιχειρηματική δραστηριότητα από 01/01/2008 έως και την ημερομηνία προδημοσίευσης του προγράμματος (04/03/2009).
Η επιχορήγηση των προτάσεων που θα επιλεγούν θα ανέλθει στο 50% του συνολικού εγκεκριμένου προϋπολογισμού (60% σε νησιά κάτω των 5.000 κατοίκων και σε πυρόπληκτες των νομών Ηλείας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αρκαδίας, Εύβοιας, περιοχή Αιγιαλείας και επιλεγμένες περιοχές των νομών Κεφαλληνίας και Μαγνησίας που έχουν χαρακτηρισθεί ως πυρόπληκτες).
Ο συνολικός επιχορηγούμενος προϋπολογισμός της πρότασης δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 200.000€ για τις επιχειρήσεις του τομέα της μεταποίησης και του τομέα της ανακύκλωσης / περιορισμού ρύπανσης, τα 100.000€ για τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών και τουρισμού και τα 80.000€ για τις εμπορικές επιχειρήσεις με κατώτατο όριο για όλες τις περιπτώσεις τα 30.000€.
Οι όροι των προγραμμάτων (προϋποθέσεις, δικαιολογητικά, κριτήρια, διαδικασίες επιλογής κ.τ.λ.) παρουσιάζονται αναλυτικά στον Κανονισμό Υλοποίησης του Προγράμματος (στην ιστοσελίδα www.eommex.gr)
Οι προτάσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά (μέσω διαδικτύου) μετά τις 15/06/2009 και μέχρι τις 16/11/2009.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι πολύ σημαντικό να διαβάσετε πρώτα τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ και μετά να κατεβάσετε (download) το ΕΝΤΥΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον Κανονισμό του Προγράμματος, τα δικαιολογητικά, τους Επιλέξιμους ΚΑΔ, το περιεχόμενο του Εντύπου Ηλεκτρονικής Υποβολής κ.α. επικοινωνήστε (από 08:00 έως 14:30) με τα τηλέφωνα της Δ/νσης Επιχειρηματικότητας του ΕΟΜΜΕΧ:
210-7491142,210-7491242,210-7491157,210-7491151,210-7491204,210-7491234,210-7491313,210-7491380,210-7491381,210-7491186,210-7491255,210-7491112 και στα e-mail gynaikeia@eommex.gr και neaniki@eommex.gr για το πρόγραμμα της γυναικείας και νεανικής επιχειρηματικότητας αντίστοιχα. Σας συνιστούμε να διαβάσετε τα Συχνά Ερωτήματα (FAQs).
Για τεχνικά προβλήματα που αφορούν το Έντυπο Ηλεκτρονικής Υποβολής και το Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων επικοινωνήστε με τη ΜΟΔ Α.Ε. Τομέα Πληροφορικής, στο τηλέφωνο 210 7787 940 και στο email support@mou.gr.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Σας γνωρίζουμε ότι αιτήματα για ακυρώσεις ηλεκτρονικής υποβολής προτάσεων γίνονται δεκτά μόνο μέχρι τις 11/11/2009 (ημερομηνία παραλαβής μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).
Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα πρέπει να έχει αποσταλεί από το e-mail που έχει δηλωθεί στην υπό ακύρωση πρόταση προς τα e-mail gynaikeia@eommex.gr και neaniki@eommex.gr για τη γυναικεία και νεανική επιχειρηματικότητα αντίστοιχα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Επιμελητήριο Σερρών, Γραφείο Πληροφόρησης Επενδυτών, Τηλ: 23210 99732, Κα Θωμαή Μπόζιου.

ΜΗΝΥΜΑ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009

Η 28η Οκτωβρίου 1940, επέτειος του “ΟΧΙ” και της νίκης του 1940, στα βουνά της Πίνδου και της Αλβανίας αποτελεί γεγονός ορόσημο στην ιστορία του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου.
Η Ελλάδα την ημέρα εκείνη ατένισε την αθανασία και έγινε η χώρα των μεγάλων πράξεων και των θαυμάτων. Δίδαξε με το παράδειγμά της πώς ένας λαός κερδίζει την ελευθερία του με μοναδικό όπλο την αδάμαστη θέλησή του.
Οι Ελληνες στρατιώτες έδωσαν σκληρές μάχες για αξίες, αρχές και ιδανικά. Δίδαξαν έμπρακτα τί σημαίνουν εθνική ανεξαρτησία, εδαφική ακεραιότητα, απαραβίαστο συνόρων, ενότητα, ομοψυχία και αυτοπεποίθηση.
Η Ελλάδα του 2009 καλείται να αξιοποιήσει τα διδάγματα και τις παρακαταθήκες που της άφησε η γενιά του ΄40. Είναι χρέος της να δημιουργήσει ένα αρραγές μέτωπο απέναντι στη σήψη, τη φθορά και τη διαφθορά. Να αποκαταστήσει όλα εκείνα τα ιδανικά που κέντησαν την λαμπρή ιστορία του Ελληνισμού ανά τους αιώνες.



Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕΡΡΩΝ


ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ

Μήνυμα για τη σημαία

Η 28η Οκτωβρίου, ημέρα ανωτέρων και ευγενών συμβολισμών για το έθνος μας, στέλνει το δικό της διαρκές μήνυμα για μια Ελλάδα με περισσότερο φως.
Καλούμαστε όλοι να τιμήσουμε την Εθνική μας Επέτειο, δίνοντας ο καθένας μας το δικό του παρόν, με μια κίνηση γεμάτη νόημα, αναρτώντας το Εθνικό μας σύμβολο, τη σημαία μας, στο μπαλκόνι, στο παράθυρο και στις προθήκες των καταστημάτων την ημέρα της Εθνικής μας εορτής.
Μια παράδοση που όλο και σβήνει.
Σε καιρούς που η κοινωνία και το έθνος μας έχουν ανάγκη αναβίωσης των παραδόσεων και των θεσμών, ας «ντύσουμε» την πόλη μας στα γαλανόλευκα της και ας αναλογισθούμε στη θέα της σημαίας μας, τη δική μας θέση και ευθύνη, απέναντι στους ήρωες του ΄40, στα μεγάλα νοήματα της εποχής και στο μέλλον της πατρίδας μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς



Ο Νομάρχης Σερρών


Στέφανος Φωτιάδης

τακτική συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου

τακτική συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, στην αίθουσα «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ» στις 30 Οκτωβρίου 2009 ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα 19:30 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:


1. Τροποποίηση προϋπολογισμού Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών οικονομικού έτους 2009.
Εισηγητής ο κ. Νικόλαος Δεμερτζής.
2. Τροποποιήσεις Ν.Π.Ε. που χρηματοδοτούνται από :
Α) τους Κ.Α.Π. (2η τροποποίηση)
Β) τον Ο.Σ.Κ. ( 1η τροποποίηση)
Γ) τα αδιάθετα υπόλοιπα παρελθόντων ετών ( 1η τροποποίηση).
Εισηγήτρια η κα Ιορδάνα Σαββίδου.
3. Συζήτηση – Λήψη απόφασης στη πρόταση του ΤΕΙ Σερρών για την ψηφιοποίηση δεδομένων
στη Δ/νση Πολιτικής Γης.
Εισηγητής ο κ. Δημήτριος Μαλαμάκης.
4. Έγκριση Σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με την Δ.Ε.Υ.Α. Κερκίνης για την κατασκευή
του έργου ΄΄Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Ροδόπολης του Δήμου Κερκίνης΄΄.
Εισηγήτρια η κα Ιορδάνα Σαββίδου.
5. Τροποποίηση Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτιστικής Συνεργασίας της Νομαρχιακής
Αυτοδιοίκησης Σερρών με το ΥΠ. ΠΟ, το Δήμο Σερρών και τη Ν.Ε.ΠΟ.Σ (απόφ. Ν.Σ. 30/96).
Εισηγητής ο κ. Γεώργιος Χατζηχαριστός.

Ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Γ. Κουμουτσάκος δήλωσε:

«Οι χθεσινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ περί «εχθρικού», όπως είπε, «διεθνούς και ευρωπαϊκού περιβάλλοντος» για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησής του είναι τουλάχιστον περίεργες.

Φαίνεται ότι αποτελούν το πρώτο βήμα της επερχόμενης άτακτης υποχώρησης από την προεκλογική, ανεδαφική υποσχεσιολογία του ΠΑΣΟΚ.

Μόλις δυο εβδομάδες μετά την ανάληψη της κυβέρνησης άρχισαν ήδη να κατασκευάζουν «εχθρούς» και «υπονομευτές» εντός και εκτός Ελλάδας.

Άρχισαν να κατασκευάζουν άλλοθι και να αναζητούν διεξόδους από τον αδιέξοδο λαϊκισμό των υποσχέσεων των πάντων στους πάντες
.
Γνώριζαν και μάλιστα εγκαίρως, όλα τα δεδομένα, και τις προκλήσεις και τις δυσκολίες.

Δεν είχαν, όμως, το απαιτούμενο πολιτικό θάρρος, την υπευθυνότητα να μιλήσουν ειλικρινά στους πολίτες. Προτίμησαν να είναι ευχάριστοι, αλλά όχι χρήσιμοι.

Όμως, η περίοδος της αοριστολογίας τελείωσε. Έφτασε η ώρα του συγκεκριμένου. Κι από αυτό κρίνονται τελικά οι κυβερνήσεις».

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

ΑNUGA 2009

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας, που εδώ και τόσο καιρό κινείται το Επιμελητήριο και σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου Ελλάδος, οι 7 επιχειρήσεις και οι εκπρόσωποί τους που συμμετείχαν που συμμετείχαν, είχαν τη δυνατότητα να κάνουν γνωστά τα προϊόντα τους σε ένα κοινό πέραν των ελληνικών συνόρων, να προωθήσουν τα προϊόντα τους στις ξένες αγορές και να πραγματοποιήσουν κατ΄ιδίαν συναντήσεις με ξένους επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο.
Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν ήταν οι εξής επτά:
ALPHA ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ
ΟΥΖΟ ΜΑΓΕΙΑ
ΒΑΣΑΚΗ
ΝΕΚΤΑΡ
SAM CAFÉ
ΜΥΛΟΙ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ
MΠΟΥΓΑΤΣΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ
Το περίπτερο του Επιμελητηρίου το οποίο βρισκόταν στο χώρο με όλα τα υπόλοιπα ελληνικά περίπτερα, παρουσίασε μεγάλη επισκεψιμότητα, τραβώντας την προσοχή όλων τόσο με τη φρεσκοψημένη μπουγάτσα που προσέφεραν οι 2 γνωστές σερραϊκές επιχειρήσεις όσο και με τα υπόλοιπα προϊόντα των επιχειρήσεων που συμμετείχαν (αναψυκτικά, ούζο, ακανέ, κουραμπιέδες, κέικ υψηλής πρωτεϊνικής περιεκτικότητας, γρανίτες, καφέ, ξηρούς καρπούς, γρανίτες κ.ά.), δίνοντας έτσι το στίγμα του νομού Σερρών καθιστώντας τον γνωστό και διεκδικώντας έτσι μια θέση στις διεθνείς αγορές με όλα τα αξιόλογα προϊόντα που διαθέτει.
Επίσης σερραϊκά προϊόντα προβάλλονταν μέσα από το εστιατόριο του ΟΠΕ “KERASMA”, ενώ φυλλάδια που είχαν ετοιμαστεί ειδικά για την έκθεση αυτή στα αγγλικά και γερμανικά με τα κύρια σερραϊκά προϊόντα διατροφής διανέμονταν σε κάθε ενδιαφερόμενο επισκέπτη, μαζί με πλούσιο υλικό για την τουριστική προβολή του Ν. Σερρών.
Το Σερραϊκό περίπτερο επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων ο Γενικός Πρόξενος της Κολωνίας κος Νικόλαος Πλεξίδας και οι κυρίες Μανιάκη και Μαριόλη, Σύμβουλοι ΟΕΥ (απ’όπου και οι σχετικές φωτογραφίες). Τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου εκπροσώπησε στην Έκθεση η κα Μαρία Ζημπιλιάδου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου , ενώ από την υπηρεσία συμμετείχαν η κα Θωμαή Μπόζιου, Διευθύντρια, και η κα Ελισάβετ Τσιαρέα, υπεύθυνη εξαγωγών.

ΑNUGA 2009

Στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΑNUGA 2009, στην Κολωνία της Γερμανίας που πραγματοποιήθηκε στις 10 έως 14 Οκτωβρίου, συμμετείχε το Επιμελητήριο Σερρών με δικό του περίπτερο, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε 7 επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων και ποτών του νομού μας, να συμμετάσχουν σε αυτή την τόσο σημαντική Διεθνή Έκθεση. Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας, που εδώ και τόσο καιρό κινείται το Επιμελητήριο και σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου Ελλάδος, οι 7 επιχειρήσεις και οι εκπρόσωποί τους που συμμετείχαν που συμμετείχαν, είχαν τη δυνατότητα να κάνουν γνωστά τα προϊόντα τους σε ένα κοινό πέραν των ελληνικών συνόρων, να προωθήσουν τα προϊόντα τους στις ξένες αγορές και να πραγματοποιήσουν κατ΄ιδίαν συναντήσεις με ξένους επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο.
Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν ήταν οι εξής επτά:
ALPHA ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ
ΟΥΖΟ ΜΑΓΕΙΑ
ΒΑΣΑΚΗ
ΝΕΚΤΑΡ
SAM CAFÉ
ΜΥΛΟΙ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ
MΠΟΥΓΑΤΣΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ
Το περίπτερο του Επιμελητηρίου το οποίο βρισκόταν στο χώρο με όλα τα υπόλοιπα ελληνικά περίπτερα, παρουσίασε μεγάλη επισκεψιμότητα, τραβώντας την προσοχή όλων τόσο με τη φρεσκοψημένη μπουγάτσα που προσέφεραν οι 2 γνωστές σερραϊκές επιχειρήσεις όσο και με τα υπόλοιπα προϊόντα των επιχειρήσεων που συμμετείχαν (αναψυκτικά, ούζο, ακανέ, κουραμπιέδες, κέικ υψηλής πρωτεϊνικής περιεκτικότητας, γρανίτες, καφέ, ξηρούς καρπούς, γρανίτες κ.ά.), δίνοντας έτσι το στίγμα του νομού Σερρών καθιστώντας τον γνωστό και διεκδικώντας έτσι μια θέση στις διεθνείς αγορές με όλα τα αξιόλογα προϊόντα που διαθέτει.
Επίσης σερραϊκά προϊόντα προβάλλονταν μέσα από το εστιατόριο του ΟΠΕ “KERASMA”, ενώ φυλλάδια που είχαν ετοιμαστεί ειδικά για την έκθεση αυτή στα αγγλικά και γερμανικά με τα κύρια σερραϊκά προϊόντα διατροφής διανέμονταν σε κάθε ενδιαφερόμενο επισκέπτη, μαζί με πλούσιο υλικό για την τουριστική προβολή του Ν. Σερρών.
Το Σερραϊκό περίπτερο επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων ο Γενικός Πρόξενος της Κολωνίας κος Νικόλαος Πλεξίδας και οι κυρίες Μανιάκη και Μαριόλη, Σύμβουλοι ΟΕΥ (απ’όπου και οι σχετικές φωτογραφίες). Τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου εκπροσώπησε στην Έκθεση η κα Μαρία Ζημπιλιάδου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου , ενώ από την υπηρεσία συμμετείχαν η κα Θωμαή Μπόζιου, Διευθύντρια, και η κα Ελισάβετ Τσιαρέα, υπεύθυνη εξαγωγών.

Ο Χ. ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ για την Αστυνομία

Η αγωνία του κ.Χρυσοχοϊδη στην προσπάθειά του να απαξιώσει την μεγάλη και επιτυχημένη προσπάθεια που καταβλήθηκε για μια αποτελεσματικότερη Αστυνομία, είναι προφανής.
Περαιτέρω όμως με τις αντιφατικές και αλλοπρόσαλλες εξαγγελίες και δηλώσεις του, με το ένα βήμα εμπρός και δυο βήματα πίσω που κάνει και με τη χωρίς σταθερή γραμμή πλεύσης πολιτική του, το μόνο που έχει καταφέρει μέχρι σήμερα είναι να προκαλέσει μια απίστευτη σύγχυση στα Σώματα Ασφαλείας.
Θέλω να πιστεύω ότι ο κ.Χρυσοχοϊδης γνωρίζει από την μακρά θητεία του στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ότι για την αντιμετωπίσει των όποιων προβλημάτων της αρμοδιότητάς του, απαιτείται σοβαρότητα και υπευθυνότητα και προ πάντων σεβασμός στους θεσμούς. Τα μεγάλα λόγια, οι κινήσεις με μοναδικό στόχο τον εντυπωσιασμό και τα επικοινωνιακά «τρίκ» δεν φτάνουν και εν τέλει δεν ωφελούν.
Πολύ φοβάμαι ότι σπέρνει ανέμους και πολύ σύντομα θα θερίσει θύελλες

Η Ν.Δ. για την κυβερνητική απόφαση σχετικά με τα «stages».

«Η σημερινή απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης για τα «stages» - η απόλυση χιλιάδων νέων ανθρώπων- ένα επιβεβαιώνει:

Το βαθιά κομματικό ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζει όσα χρόνια, όσες ηγεσίες του και αν περάσουν.

Η σημερινή απαράδεκτη απόφαση έχει τραγικές συνέπειες:

- Για δεκάδες χιλιάδες νέους ανθρώπους που από τη μια στιγμή στην άλλη μένουν χωρίς τίποτα. Κυριολεκτικά στο δρόμο.

Η ανεργία, η άρνηση κάθε προοπτικής με την κατάργηση της μοριοδότησης, αυτός είναι ο πραγματικός «εργασιακός Μεσαίωνας». Αποτέλεσμα του άλλου, του «ρεβανσιστικού Μεσαίωνα» στον οποίο –όπως φαίνεται-ταχύτατα διολισθαίνει το δήθεν «ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ»,

- Για την ίδια τη λειτουργία του Δημοσίου και μάλιστα σε ιδιαίτερα κρίσιμους για την κοινωνία τομείς. Δημόσια Νοσοκομεία, Ασφαλιστικά Ταμεία, Τοπική Αυτοδιοίκηση κ.α. Παντού όπου οι χιλιάδες νέοι «stagiers», μαζί με τη μαθητεία τους παρείχαν και σημαντικές υπηρεσίες.

Τα τεράστια κενά που δημιουργούνται δεν θα καλυφθούν παρά μετά την παρέλευση μεγάλου χρόνου με παραλυτικές επιπτώσεις στην αποτελεσματικότητα του Δημοσίου και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, καταπατώντας κάθε συνέχεια τους κράτους, αφαιρεί από χιλιάδες νέους ανθρώπους, που έχουν ανάγκη, νομοθετημένα, κεκτημένα δικαιώματά τους.

Το συμπέρασμα είναι ότι:

Το βαθύ κομματικό ΠΑΣΟΚ επανεμφανίζεται. Είναι εδώ. Ανάλγητο, εκδικητικό.

Θυμίζουμε ότι αντίθετα με ότι κάνει η σημερινή κυβέρνηση, η κυβέρνηση της Ν.Δ. το 2004 μερίμνησε χωρίς καμία διάκριση για χιλιάδες συμβασιούχους, που της κληροδότησε το ΠΑΣΟΚ.

Η Ν.Δ. δεσμεύεται ότι σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή τους θα είναι δίπλα στους χιλιάδες αυτούς νέους ανεξάρτητα πολιτικής τοποθέτησης».

Η Ν.Δ. για απόφαση του οικονομικού Οίκου Fitch

«Η πρώτη επίπτωση της λανθασμένης απόφασης της κυβέρνησης, να “φουσκώσει” το έλλειμμα, ήταν άμεση και οι συνέπειες ήδη ορατές.
Η υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από τον Οίκο Fitch, σημαίνει ότι όχι μόνο το κράτος, αλλά και οι ιδιώτες θα αρχίσουν να πληρώνουν ακριβότερα τα δάνειά τους.
Με λίγα λόγια, το κόστος των ατυχών χειρισμών της κυβέρνησης στο θέμα του ελλείμματος το πληρώνει η χώρα, το πληρώνουν οι πολίτες».

οι κατάλογοι των υπογραφών για κάθε υποψηφιότητα

Μέσα στη νέα προθεσμία, που ανακοίνωσε η Οργανωτική Επιτροπή του Εκτάκτου Συνεδρίου της 7ης Νοεμβρίου, και στη συνεδρίαση της 17ης Οκτωβρίου 2009, που καθορίστηκε ύστερα από τη συμφωνία των 4 υποψηφίων για να καθέξουν τη θέση του Προέδρου του Κόμματος, αλλά και τη συνακόλουθη τροποποιητική απόφαση του Προέδρου του κόμματος, Κ. Καραμανλή, κατετέθησαν εγκύρως οι εξής κατά αλφαβητική σειρά υποψηφιότητες, υπογεγραμμένες από 50 συνέδρους:

Του Δ. Αβραμόπουλου, της Ντ. Μπακογιάννη, του Αντ. Σαμαρά και του Π. Ψωμιάδη.

(Επισυνάπτονται οι κατάλογοι των υπογραφών για κάθε υποψηφιότητα)

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΟΥ-ΑΓΓΕΛΙΔΗ
ΣΟΦΙΑ
ΣΠΥΡ.
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΒΕΛΑΕΤΗ
ΜΑΡΙΑ
ΠΑΥΛΟΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΒΕΛΕΝΤΖΑ-ΖΟΥΡΟΥΔΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΗΛΙΑΣ
πρωην ΜΕΛΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ
ΓΙΑΟΥΤΖΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΗΛΙΑΣ
ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ-ΚΑΡΥΔΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΚΑΒΒΑΛΟΣ
ΜΙΧΑΗΛ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ε.Κ.Ο.
ΚΑΝΔΗΛΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΕΩΡΓ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ
ΚΑΠΟΥΛΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΑΠΠΟΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΗΛΙΑΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΝΑΓ
ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Τ.
ΚΑΦΤΗΡΑΝΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΕΩΡΓ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ.
ΚΟΝΤΟΥ
ΜΑΡΩ-ΜΑΡΙΑΝΘΗ
ΑΝΔΡ.
τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΓΕΩΡΓ
ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΛΑΒΔΑ-ΤΣΙΝΙΔΟΥ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ
ΝΙΚΟΛ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΛΑΖΑΡΟΥ
ΛΑΖΑΡΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ
ΣΠΗΛΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΛΙΑΠΙΚΟΥ
ΟΥΡΑΝΙΑ
ΑΓΓΕΛ
ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΜΗΤΡΟΚΩΣΤΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΜΗΧΙΩΤΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΡΗΣΤ
ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΜΟΣΧΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ε.Κ.Ο.
ΝΙΚΟΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΓΕΩΡΓ
ΜΕΛΟΣ Κεντρικης Επιτροπης
ΞΕΝΑΚΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΩΝΣΤ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε.
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ-ΓΑΚΗ
ΓΕΩΡΓΙΑ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΜΕΝΕΛΑΟΣ
ΙΩΑΝΝ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε.
ΠΑΡΙΑΝΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΛΕΥΘ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ
ΠΑΤΣΙΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΙΚΟΛ
ΜΕΛΟΣ Κεντρικης Επιτροπης
ΠΕΠΟΝΗΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ε.Κ. & ΝΟΜ.ΤΜΗΜ. ΑΔΕΔΥ
ΣΑΡΕΙΔΑΚΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΜΜΑΝ
τεως ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΣΑΡΡΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΜΕΛΟΣ Κεντρικης Επιτροπης
ΣΕΡΜΠΕΝΙΑΔΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Δ.Α.Κ.-Μ.Μ.Ε.
ΣΚΕΥΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΒΑΣΙΛ
ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. Δ.Α.Κ.Ε. Ι.Τ.
ΣΠΑΝΙΔΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΣΤΕΦ.
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ε.Κ.Ο.
ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΟΡΕΣΤΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
ΚΩΝΣΤ
ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΤΡΟΧΑΝΗ
ΜΑΡΙΑ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΤΣΕΡΩΝΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ
ΤΣΟΛΑΚΟΣ
ΙΑΣΩΝ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΓΕΩΡΓ
ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Τ.
ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΓΕΡΑΣ
ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Τ.
ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ
ΔΙΟΝ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΝΑΓ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ
ΧΑΤΖΗΒΡΕΤΤΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΩΝΣΤ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ
ΑΓΑΔΑΚΟΣ
ΦΩΤΙΟΣ
ΣΤΑΥΡ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Γ.Σ.Ε.Ε.
ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΑΠΟΣΤ
ΝΟΜΑΡΧΗΣ
ΒΑΓΙΩΝΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. Π.Φ.Σ.
ΒΑΛΗΝΑΚΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΘΑΝ.
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ε.Κ. & ΝΟΜ.ΤΜΗΜ. ΑΔΕΔΥ
ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΟΜΑΡΧΗΣ
ΓΚΟΥΒΕΡΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ε.Κ. & ΝΟΜ.ΤΜΗΜ. ΑΔΕΔΥ
ΕΥΜΟΙΡΙΔΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΟΜΑΡΧΗΣ
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΙΧΑΗΛ
ΕΠΑΜΕΙΝ/ΑΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ε.Κ.Ο.
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΗΛΙΑΣ
ΚΩΝΣΤ
ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Τ.
ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ
ΠΡΙΑΜΟΣ
ΣΤΑΜ.
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ
ΝΙΚΗΤΑΣ
ΜΙΧΑΗΛ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ε.Κ. & ΝΟΜ.ΤΜΗΜ. ΑΔΕΔΥ
ΚΑΛΛΙΜΩΡΟΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Α.Σ.
ΚΑΛΛΙΡΗΣ
ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΙΩΑΝΝ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΑΣΙΜΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΑΘΑΝ.
ΝΟΜΑΡΧΗΣ
ΚΟΥΛΙΖΑΚΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ Κεντρικης Επιτροπης
ΚΟΥΡΟΥΣΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΟΣ Κεντρικης Επιτροπης
ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ
τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΜΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΔΗΜΗΤ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΑΤΘΑΙΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΑΥΡΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΕΥΑΓΓ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΜΙΧΑΛΟΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΧΡΗΣΤ
ΜΕΛΟΣ Κεντρικης Επιτροπης
ΜΙΧΟΥ
ΟΛΓΑ
ΒΑΣΙΛ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΗΤ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΠΑΙΔΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΡΙΑΝ
ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Τ.
ΠΑΛΛΗ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΝΙΚΟΛ
ΜΕΛΟΣ Κεντρικης Επιτροπης
ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ.
ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ.
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ
ΧΑΤΖΕ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ.
ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΩΡΓ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ.
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ
ΦΩΤΙΟΣ
ΑΝΤΩΝ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΘΑΝ.
ΝΟΜΑΡΧΗΣ
ΠΙΤΟΥΛΗΣ
ΘΩΜΑΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝ
ΜΕΛΟΣ Κεντρικης Επιτροπης
ΠΟΛΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Τ.
ΣΑΒΒΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΝΙΚΟΛ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
ΣΜΥΡΛΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ.
ΤΑΓΑΡΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΝΟΜΑΡΧΗΣ
ΤΖΑΜΤΖΗΣ
ΙΟΡΔΑΝΗΣ
ΣΥΜΕΩΝ
τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ
ΑΘΑΝ.
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ.
ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΗΤΣΩΝΗ
ΣΩΤΗΡΙΑ
ΣΤΑΥΡ
ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Τ.
ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΧΑΡΑΛ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Α.Σ.
ΧΕΙΜΑΡΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΓΕΩΡΓ
ΝΟΜΑΡΧΗΣ
ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ
ΑΒΕΡΩΦ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΙΧΑΗ
τεως ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ-ΠΑΥΛΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ
τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
ΒΑΚΑΛΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ
τεως ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΒΕΡΝΑΔΑΚΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΗΛΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΟΜΑΡΧΗΣ
ΒΛΑΧΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΝΑΓ
τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ-ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ
τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΓΚΙΚΑΣ
ΜΙΧΑΗΛ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΔΡΟΣΟΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ Κεντρικης Επιτροπης
ΕΥΤΑΞΑ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΖΩΓΑΝΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ.
ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΕΩΡΓ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Β'βαθμιας Δ.Α.Κ.Ε. Ομοσπονδιας
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΜΙΧΑΗ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΑ.Σ.Ε.ΓΕ.Σ.
ΚΑΡΑΜΑΡΙΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΚΑΡΑΣΑΚΑΛΙΔΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ-ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ
ΜΕΛΟΣ Κεντρικης Επιτροπης
ΚΑΡΕΛΛΑΣ
ΠΑΝΑΓΗΣ
ΑΘΑΝ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΚΑΤΣΙΠΟΣ
ΤΙΜΟΛΕΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ.
ΚΟΣΜΙΔΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΕΩΡΓ
τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΚΟΥΡΗΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΝΙΚΟΛ
ΝΟΜΑΡΧΗΣ
ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ
ΛΑΖΑΡΟΣ
ΕΛΕΥΘ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΛΙΑΝΤΣΗΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΑΝΤΩΝ
ΝΟΜΑΡΧΗΣ
ΜΑΤΑΛΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΒΑΣΙΛ
ΜΕΛΟΣ Κεντρικης Επιτροπης
ΜΟΥΡΤΖΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ Κεντρικης Επιτροπης
ΜΠΕΚΕΡΤΖΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΕΚΠΡ. ΠΕΡΙΦ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Τ.Ε.Ε.
ΜΠΕΣΗΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΓΕΩΤ.Ε.Ε.
ΜΠΙΖΑΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΥ.Δ.Α.Σ.Ε.
ΜΠΟΥΓΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΞΑΡΧΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΛΑΖΑΡ
τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΞΥΝΙΔΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΙΚΟΛ
τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΠΑΝΑΓ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε.
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΕΥΔΟΞΙΑ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ.
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΖΑΧΑΡ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΘΑΝ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε.
ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΑΓΓΕΛΟΣ
τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΠΑΠΑΛΟΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΧΡΥΣ.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΑΠΠΑ
ΠΗΝΕΛΟΠΗ
ΑΘΑΝ.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΣΟΛΔΑΤΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΦΩΤΙΟΣ
τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΣΥΡΜΑΝΟΓΛΟΥ
ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε.
ΤΑΓΓΙΡΗΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΘΩΜΑ
ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. Ο.Ε.Ε.
ΤΑΥΡΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΝΙΚΟΛ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Γ.Σ.Ε.Ε.
ΤΖΟΥΤΖΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ.
ΤΣΙΟΤΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ
ΠΑΥΛ.
ΕΚΠΡ. ΠΕΡΙΦ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Τ.Ε.Ε.
ΤΣΙΤΣΕΛΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΜΕΛΟΣ Κεντρικης Επιτροπης
ΦΟΥΡΚΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΝΟΜΑΡΧΗΣ
ΧΑΤΖΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΘΩΜΑ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ.
ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ
ΑΓΓΟΥΡΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΤΕΡΓ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΑΔΑΜΙΔΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ-ΑΗΔΟΝΑ
ΑΘΗΝΑ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ Κεντρικης Επιτροπης
ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΗΤ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΔΗΜΗΤ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΙΚΟΛ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΜΙΧΑΗΛ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΒΑΖΟΥΡΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ
ΑΝΝΑ
ΙΩΣΗΦ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ
ΕΥΤΕΡΠΗ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΓΑΒΟΤΣΗΣ
ΑΣΤΕΡΙΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΙΟΥΖΕΠΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΑΣΤ
ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΩΝΣΤ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΟΥΝΑΤΙΔΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΔΑΡΔΑΜΑΝΕΛΗΣ
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Τ.
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
τεως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΔΡΙΤΣΑ
ΠΟΛΥΞΕΝΗ
ΣΤΑΥΡ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ
ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΖΟΡΠΙΔΗΣ
ΜΙΧΑΗΛ
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ
ΙΑΚΩΒΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ
ΚΑΣΙΜΤΖΙΚΗ
ΡΟΔΟΘΕΑ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΘΕΟΔ.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΚΟΛΑΣΙΔΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΥΘΥΜ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Δ.Α.Σ.
ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Δ.Σ.Γ'βαθμιων ΣΥΝΕΤ.ΟΡΓΑΝ.
ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΛΙΑΜΑΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΙΩΑΝΝ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΜΕΤΛΑΡΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Δ.Σ.Γ'βαθμιων ΣΥΝΕΤ.ΟΡΓΑΝ.
ΜΙΧΑΗΛ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΡΙΣΤ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΟΥΡΤΖΙΑΠΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΠΑΡΟΥ
ΡΑΦΑΗΛ
ΜΕΝΕΛ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ε.Κ. & ΝΟΜ.ΤΜΗΜ. ΑΔΕΔΥ
ΜΠΙΝΙΟΣ
ΛΟΥΚΑΣ
ΙΩΑΝΝ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΜΠΡΟΥΤΑΣ
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΚΩΝΣΤ
ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΘΕΜΙΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΑΛΑΙΣΤΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΤΕΦ.
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΟΥ
ΕΛΕΟΝΩΡΑ
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛ.
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΠΑΣΧΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΣΑΚΚΑΛΗ-ΝΑΝΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΑ
ΧΑΡΙΛ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΣΑΝΙΔΗΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΔΗΜΗΤ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΤΖΑΚΗ
ΙΩΑΝΝΑ
ΗΛΙΑ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ε.Ν.Α.Ε.
ΤΖΑΚΗ-ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ.
ΤΖΟΛΛΑΣ
ΜΙΧΑΗΛ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΤΣΑΚΑΛΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΣΤΕΡ
ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΤΣΑΜΑΣΛΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΙΩΑΝΝ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΦΕΛΙΚΙΔΟΥ
ΕΒΕΛΙΝΑ
ΚΩΝΣΤ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΘΕΟΔ.
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

25η Philoxenia: 800 εκθέτες από 18 χώρες

Σε επίκεντρο της ευρωπαϊκής εκθεσιακής δραστηριότητας του τουριστικού κλάδου αναδεικνύονται η 25η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia και η παράλληλη Έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού HOTELIA, που θα πραγματοποιηθούν από τις 29 Οκτωβρίου μέχρι και την 1η Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, χάρη στην εξωστρέφεια της φετινής διοργάνωσης και την επίκαιρη θεματολογία του 2ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Τουρισμού, που πλαισιώνει την Έκθεση με θέμα: "Ταξίδια & Τουρισμός: Η Επόμενη Ημέρα - Από την Ύφεση στην Ανάπτυξη. Την επίσημη έναρξη των εργασιών της 25ης PHILOXENIA και του 2ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Τουρισμού θα τελέσει η υφυπουργός Τουρισμούς, κα Aντζελα Γκερέκου, την ερχόμενη Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, στις 8 μ.μ.Στην 25η PHILΟΧΕΝΙΑ, όπως τόνισε ο πρόεδρος της διοργανώτριας HELEXPO A.E., κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου -στην οποία πήραν μέρος επίσης ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), κ. Ανδρέας Ανδρεάδης και ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης, κ. Δημήτρης Μαντούσης - συμμετέχουν 800 εκθέτες, έναντι 820 πέρυσι. Οι εκθέτες προέρχονται από 18 χώρες και συγκεκριμένα από Αίγυπτο, Βουλγαρία, Γερμανία, Γκάνα, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ινδία, Ιταλία, Κύπρο, Μεγάλη Βρετανία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Συρία, Τσεχία, Τουρκία κα Ινδονησία, ενώ 11 χώρες συμμετέχουν με οργανωμένες κρατικές συμμετοχές (Αίγυπτος, Βουλγαρία, Ινδία, Ιταλία, Κύπρος, Ρωσία, Σερβία, Συρία, Τσεχία, Τουρκία και Τυνησία).Η φετινή διοργάνωση συνοδεύεται, επίσης, από ιδιαίτερα δυναμικό πρόγραμμα hosted buyers. Έχουν προσκληθεί 70 tour operators από 22 χώρες και συγκεκριμένα από την Αυστραλία, την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Βραζιλία, τη Βουλγαρία, την Κίνα, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ουγγαρία, την Τσεχία, την Ινδία, το Ισραήλ, την Ιταλία, τη Λετονία, την Ολλανδία, την Πολωνία, τη Ρουμανία, τη Ρωσία, την Ισπανία, την Ελβετία και τις ΗΠΑ. Αντίστοιχα, η έκθεση πλαισιώνεται και από πρόγραμμα hosted media και από πρόγραμμα παράλληλων πολιτιστικών εκδηλώσεων, που αναδίδουν και διαδίδουν ανά την υφήλιο το ξεχωριστό "χρώμα" της Ελλάδας:- Έκθεση γλυπτών και ζωγραφικής της δημιουργού Αναστασίας Μωραϊτου με θέμα τον πολιτισμό της Ελλάδας (περίπτερο 15, ημιόροφος). - Έκθεση φωτογραφίας της Κατερίνας Μαγουνάκη, με θέματα εμπνευσμένα από τα τοπία της Ελλάδας (περίπτερο 14). - Συναυλία με τον τραγουδιστή Αλέξανδρο Μαρινίδη, με παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα (περίπτερο 14). Οι τρεις παραπάνω εκδηλώσεις διοργανώνονται από κοινού από τη HELEXPO και το περιοδικό "Taksidi 2 Greece". - Η μεγάλη Έκθεση ζωγραφικής του Γιάννη Λασιθιωτάκη, με τίτλο "Μέρες Επίγειες", στο Περίπτερο των Εθνών (Περίπτερο 6), που διοργανώνει η HELEXPO με αφορμή τη Phioxenia, σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των "Δημητρίων". Η έκθεση ξεκινά σήμερα, 26 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε, επίσης, φέτος στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της HOTELIA, της Έκθεσης Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού, που παραδοσιακά "συνοδεύει" τη PHILOXENIA, η οποία από την επόμενη διοργάνωσή της πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση της HELEXPO με την Expro & Clean, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για τον κλάδο σε ολόκληρη τη ΝΑ Ευρώπη.Όλα αυτά, βεβαίως, σε συνδυασμό πάντοτε με τις καθιερωμένες πλέον απονομές:
των βραβείων "Philoxenia Tourism Awards" στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς που αναδεικνύονται από το κοινό μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας
και των βραβείων "Μορφέας" στους "καλύτερους των καλύτερων" του ελληνικού ξενοδοχειακού κλάδου αντίστοιχα, κατόπιν αξιολόγησης από τους πιστοποιημένους "μυστικούς επιθεωρητές" της TUV-HELLAS, για λογαριασμό της PHILOXENIA.Η απονομή των "Tourism Awards" θα γίνει στο πλαίσιο της τελετής εγκαινίων της 25ης PHILOXENIA και του 2ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Τουρισμού από την υφυπουργό Τουρισμού, κα Aντζελα Γκερέκου. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης των εγκαινίων θα είναι η κα Έμυ Λιβανίου, ενώ η απονομή των βραβείων θα συνοδεύεται και από μία ξεχωριστή μουσικοχορευτική παράσταση της κας Νίνας Λοτσάρη.Το 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Τουρισμού, με θέμα "Ταξίδια & Τουρισμός: Η Επόμενη Ημέρα - Από την Ύφεση στην Ανάπτυξη", που πλαισιώνει τις εργασίες της 25ης PHILOXENIA, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009 στο Συνεδριακό Κέντρο "Ι. Βελλίδης".

Προσωρινά αποτελέσματα Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Δήμου Ηράκλειας

Εκδόθηκαν οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Δήμου Ηράκλειας Ν. Σερρών (ΦΕΚ 211/13-05-2009, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), που προβλέπει την πλήρωση συνολικά τεσσάρων (4) οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού με σειρά προτεραιότητας, για τις εξής ειδικότητες: δύο (2) θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), κλάδου Βρεφοκόμων-Παιδοκόμων και δύο (2) θέσεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ), κλάδου Προσωπικού Καθαριότητας. Οι πίνακες με τα οριστικά αποτελέσματα θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2009, έως και την Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2009.
Οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό του Δήμου Ηράκλειας Σερρών, στον πίνακα ανακοινώσεων της Περιφέρειας Σερρών και του ΚΕΠ της ΝΑ Σερρών, ενώ έχουν καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ της ΝΑ Σερρών (https://egov.naserron.gr, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Αποτελέσματα Διαγωνισμών»), με τη δέσμευση της υπ’ αριθμό 62/2004 απόφασης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, περί μη ηλεκτρονικής δημοσιοποίησης και καταχώρησης του πίνακα των αποκλειόμενων.

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

¨ Α λ τ η ς ή Χ ο ρ ε υ τ ή ς¨

Δημοτικό Θέατρο « Α Σ Τ Ε Ρ Ι Α »

Χειμερινή περίοδος 2009-2010

Αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο

με τις :Έφη Σταμούλη, ΄Ολια Λαζαρίδου & Λυδία Φωτοπούλου.

2 & 3 Νοεμβρίου 2009 ΄Ωρα 9.00΄ μ.μ.

Μετάκληση

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών ξεκινάει το πρόγραμμα του για την χειμερινή περίοδο

2009 – 2010 με μια παράσταση αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη γέννηση του Γιάννη Ρίτσου

Στην παράσταση συνυπάρχουν Η «Περσεφόνη» με την Όλια Λαζαρίδου, και

η «Σονάτα του Σεληνόφωτος» με την Λυδία Φωτοπούλου και την Έφη Σταμούλη

σε δυο διαφορετικές ερμηνευτικές εκδοχές του ίδιου θέματος.

«Η Σονάτα του Σεληνόφωτος»

με την Έφη Σταμούλη

Νέος: Νέλσων Λούκας

Στην παράσταση ακούγεται το πρώτο μέρος από τη σονάτα του Μπετόβεν, σε εκτέλεση του Γιώργου-Εμμανουήλ Λαζαρίδη.

Στον ρόλο του Αφηγητή ακούγεται η φωνή του Δημήτρη Ναζίρη.
Σκηνοθεσία: Νικηφόρος Παπανδρέου.

Ένας σπαραχτικός μονόλογος, μια αφοπλιστική εξομολόγηση για τη μοναξιά και την ερωτική επιθυμία, για τη ζωή που λιγοστεύει και για την πολύτιμη παρηγοριά της τέχνης: “Κι αλήθεια δεν είναι λίγες οι φορές που ανακαλύπτω εκεί, στο βάθος του πνιγμού, κοράλλια και μαργαριτάρια και θησαυρούς ναυαγισμένων πλοίων…”

Μια παραγωγή της Πειραματικής Σκηνής της “Τέχνης”.

«Π Ε Ρ Σ Ε Φ Ο Ν Η»

με την Όλια Λαζαρίδου

"........ εκεί τα σπίτια είναι υπόγεια. τα ποτάμια υπόγεια. ο ουρανός υπόγειος......"

ΤΟ ΕΡΓΟ

Ο δραματικός μονόλογος του Γ. Ρίτσου, ανήκει στο ποιητικό έργο « Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ», και είναι μία σύγχρονη ανάγνωση και μεταφορά του γνωστού μύθου της ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ.

Σύμφωνα με το μύθο, η κόρη επιστρέφει κάθε άνοιξη από τον Άδη,

«από την ξένη, σκοτεινή χώρα στο μεγάλο εξοχικό πατρικό της σπίτι, δίπλα στη θάλασσα..», για να αφηγηθεί τη ζωή της.

Με έντονα τα λυρικά και δραματικά στοιχεία, ο ποιητής κατορθώνει να δώσει στον μύθο νέα πνοή, πρόσφορη για μια θεατρική απόδοση.

ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ

ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ: Όλια Λαζαρίδου

ΑΦΗΓΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης

ΜΟΥΣΙΚΟΣ: Γιώργος Μαρκόπουλος

«Η Σονάτα του Σεληνόφωτος»
με τη Λυδία Φωτοπούλου

Από τη συλλογή του ποιητή «Τέταρτη διάσταση» ένα μεγαλειώδες έργο, εμπνευσμένο από την ομώνυμη μουσική σύνθεση του Μπετόβεν, στο οποίο ποιητικές μορφές στοχάζονται πάνω στα μεγάλα προβλήματα της ζωής.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Δημήτρης και Λίλα Σωτηρίου
Φωτισμοί: Μαρία Αθανασοπούλου
Παίζει η Λυδία Φωτοπούλου

Προπώληση εισιτηρίων 11.00΄π.μ. - 14.30΄μ.μ. & 17. 30΄μ.μ. - 21.30΄μ.μ στ΄ Αστέρια.

Τηλέφωνα κρατήσεων & επικοινωνίας: 2321054755 - 2321054585

Συλλυπητήρια των ΙΚΑΡΩΝ για τον Ανδρέα Ρόταρι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Κ. Ίκαροι Σερρών συνήλθε σήμερα εκτάκτως με μοναδικό θέμα τον αιφνίδιο θάνατο του αθλητή Ανδρέα Ρόταρι.

Εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και αποφάσισε σύσσωμο να παραστεί στην κηδεία του αθλητή.

Αντί στεφάνου αποφάσισε να δωρίσει το ποσό των 100€ στο ίδρυμα υποτροφιών Ο Άγιος Μάξιμος ο εξομολογητής της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης στην μνήμη του άτυχου Ανδρέα.

Η κινητή υπερσύγχρονη μονάδα γυναικολογικού καρκίνου του Γ.Ν. Σερρών σε Νιγρίτα,Ζίχνη

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών ,σχεδιάζοντας και προσφέροντας εξειδικευμένες παροχές υγείας ,απευθύνεται προς όλα τα μέσα επικοινωνίας και ζητά την στήριξη και συνεργασία όλου του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου του Νομού ,προκειμένου να ενημερωθεί έγκαιρα και έγκυρα ο γυναικείος πληθυσμός των δήμων Νιγρίτας και Νέας Ζίχνης.

Σκοπός της ενημερωτικής προσπάθειας αυτής η προληπτική επίσκεψη στην κινητή μονάδα γυναικολογικού καρκίνου των γυναικείων πληθυσμών των δύο δήμων Νιγρίτας και Νέας Ζίχνης.

Από την Δευτέρα 26 του τρέχοντος μηνός Οκτωβρίου και για μια εβδομάδα έως και τις 30/10 Παρασκευή του μηνός Οκτωβρίου η νέα κινητή υπερσύγχρονη μονάδα γυναικολογικού καρκίνου του γενικού νοσοκομείου Σερρών θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του κέντρου υγείας του δήμου Νιγρίτας

Την επόμενη εβδομάδα και από τις 2/11 Δευτέρα του μηνός Νοεμβρίου εως και την Παρασκευή 6 /11 του ιδίου μηνός η κινητή μονάδα θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του κέντρου υγείας Νέας Ζίχνης.

Επιδίωξη της κίνησης αυτής η πρόληψη και γνωστοποίηση τυχόν προβλημάτων στις γυναίκες των Δήμων Νιγρίτας και Νέας Ζίχνης με μαστογραφίες και τεστ παπανικολάου

Στην κινητή μονάδα γυναικολογικού καρκίνου θα προσφέρουν τις εξειδικευμένες τους υπηρεσίες ,ο διευθυντής του αξονικού μαστογράφου κ Στυλιανός Μουστάκας ,ο γυναικολόγος μαιευτήρας Δαμιανός Υφαντιδης και η κυρία Μαυρουδάκη Αναστασία τεχνολόγος–ραδιολόγος .

Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και η διεύθυνση Ιατρικής Υπηρεσίας σας ευχαριστούν για την συμμετοχή σας στον αγώνα πρόληψης της μάστιγας του αιώνα των διαφόρων μορφών του γυναικολογικού καρκίνου

Πεχλιβάνης: «Χτυπάμε όλα τα παιχνίδια»

Ο γκάρντ των Ικάρων, Κώστας Πεχλιβάνης, μίλησε στο www.ikaroibc.gr για τον επικείμενο αγώνα της ομάδας με την Ολυμπιάδα στην Πάτρα. «Είναι ένα δύσκολο ματς, με μια από τις ισχυρότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς όμως θα παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε και θα επιδιώξουμε τη νίκη, όπως κάνουμε πάντα. Στην Α2 δεν τίθεται θέμα επιλογής αγώνων. Δεν μπορείς να σκεφτείς σε ποιο παιχνίδι έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις και σε ποιο έχεις λιγότερες. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και κάθε παιχνίδι είναι εφικτό να το κερδίσεις. Θα δώσουμε το 100% και θα παλέψουμε στην άμυνα και στα ριμπάουντ για να φύγουμε με το “διπλό”».

«Οι Σερραίοι ξέρουν μπάσκετ»

Ο αθλητής των «κυανοκίτρινων» μίλησε και για τη στήριξη του κόσμου: «Ο κόσμος μας έχει σταθεί πολύ μέχρι στιγμής και ήταν σημαντικό ότι μας χειροκρότησε στο τέλος του αγώνα με το Ρέθυμνο, παρά την ήττα. Νομίζω ότι οι Σερραίοι ξέρουν περισσότερο μπάσκετ απ’ ότι νομίζουν αρκετοί».


ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ