Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιοΕμμανουήλ Παπά στις 12 Απριλίου


Στην νέα αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται στο κτίριο του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού στο Χρυσό, στις 12 Απριλίου 2010 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30΄,θα πραγματοποιηθεί η πέμπτη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Εμμανουήλ Παπά προκειμένου νασυζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:
1. Έγκριση των όρων σύμβασης για την εκμίσθωση έκτασης Δημ. Έκτασης στο Μενοίκιο Όρος για την εγκατάσταση Αιολικού Πάρκου. (Εισηγητής Δήμαρχος).
2. Αποδοχή και κατανομή ποσού 146.546,75 € από ΣΑΤΑ έτους 2010. (Εισηγητής Δήμαρχος).
3. Περί της Παιδικής και Εφηβικής Βιβλιοθήκης που λειτουργεί στο Τ.Δ Πεντάπολης. (Εισηγητής Δήμαρχος).
4. Ορισμός τακτικών και αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ για τη σύσταση της Πρωτοβάθμιας & της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής αμπελοοινικών θεμάτων. (Εισηγητής Κ. Σαββόπουλος).
5. Καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Επικαλύψεις και διευθετήσεις χειμάρρων στα Τ.Δ του Δήμου», Πρ/σμού 44.000,00 €. (Εισηγητής κ. Μπάλτσιος).
6. Έγκριση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Ανακαίνιση κτιρίου Παιδικού Σταθμού Δήμου Εμμ. Παππά». (Εισηγητής κ. Μπάλτσιος).
7. Κατανομή ποσού 19.077,11 € για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολικών μονάδων του Δήμου. (Εισηγητής κ. Μπάλτσιος).
8. Έγκριση Απολογισμού οικ. έτους 2009 της Σχολικής Επιτροπής Γυμνασίου Χρυσού. (Εισηγητής κ. Κοκαρίδας).
9. Έγκριση Απολογισμού οικ. έτους 2009 του Ν.Π Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Δήμου Εμμ. Παππά. (Εισηγήτρια κ. Μαυρουδή).
10. Αναμόρφωση του Πρ/σμού για την ενίσχυση της πίστωσης για δημοσίευση προκηρύξεων- ανακοινώσεων. (Εισηγήτρια κ. Μαυρουδή).
11. Έγκριση χορήγησης έκδοσης άδειαςανασκαφής για την ανεύρεση θησαυρού στην περιοχή Δράνοβας του Τ.Δ Αγ. Πνεύματος. (Εισηγητής κ. Γκαμπαλές).
12. Καθορισμός αποζημίωσης στον Αντιπρόεδρο της Δημ. Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Εμμ. Παππά. (Εισηγητής κ. Ξυλαγκράς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ