Τρίτη 11 Μαΐου 2010

«Η Πληροφορική στην Εκπαίδευση .Το Ψηφιακό Σχολείο»

Το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες με θέμα « Η Πληροφορική στην Εκπαίδευση .Το Ψηφιακό Σχολείο». Οι εργασίες του Συνεδρίου ξεκίνησαν την Παρασκευή, το μεσημέρι ,σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης των Σερρών και διήρκησαν έως και το μεσημέρι της Κυριακής 9 Μαΐου.

Η διοργάνωση του συνεδρίου ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και έγινε από την Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.ΚΑ.Π.) ,ΤΟ Παράρτημα Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας της Π.Ε.ΚΑ.Π. και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Σερρών μέσω του Κέντρου ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. καθώς και της σχολικής συμβούλου Πληροφορικής του νομού Σερρών . Συνδιοργανωτές στην προσπάθεια ήταν η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Σύλλογος Καθηγητών Πληροφορικής Ν. Σερρών (ΣΥΚΑΠΣ).

Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου κήρυξε οκ. Θόδωρος Καρτσιώτης, Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας ενώ απηύθυναν χαιρετισμό εκπρόσωπος του νομάρχη Σερρών, εκπρόσωπος του δημάρχου Σερρών και ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σερρών . Στη συνέχεια ακολούθησε το πρόγραμμα το συνεδρίου με εισηγήσεις εκλεκτών επιστημόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ