Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Ήττα από Εθνικό με 1-0

Mατς-κατηγορία με ΟΦΗ
Το ματς της χρονιάς θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο δημοτικό γήπεδο Σερρών, όπου ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ, και με νίκη ή ισοπαλία η ομάδα μας παίρνει το εισιτήριο που οδηγεί στη Σούπερ Λιγκ.

Σήμερα η ομάδα μας γνώρισε την πρώτη της ήττα στους αγώνες των play off και παρέμεινε στους 13 βαθμούς. Παρά την προσπάθεια των παικτών του Ντράγκαν Κοκότοβιτς, ο Εθνικός κέρδισε με σκορ 1-0.

Το φιλμ του αγώνα

Σέντρα Γεωργιάδη στο 2ο από δεξιά στην «καρδιά» της μικρής περιοχής του Εθνικού, ήταν η πρώτη ευκαιρία για την ομάδα μας, αλλά πριν γίνει αποδέκτης της μπάλας ο Μπανγκουρά που ήταν σε θέση βολής, ο γκολκίπερ της αντίπαλης ομάδας μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 13ο μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Σκάγκλια ο οποίος με το σουτ που επιχείρησε δεν κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 17ο ο Μπανγκουρά κατάφερε να ξεφύγει από τους διώκτες του, πέρασε ωραία τη μπάλα στον Κόντο, αλλά η σέντρα του τελευταίου δεν ήταν καλή.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο ο Πανσερραϊκός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού, έχοντας βρει από την πρώτη στιγμή τα πατήματά του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και βγήκαν στην αντεπίθεση δίχως, όμως, να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση. Οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού που βρέθηκαν στην έδρα του Αιγάλεω κέρδισαν τη «μάχη» της κερκίδας, ενισχύοντας συνέχεια με φωνές και συνθήματα, τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας

Στο 38ο μοναδική ευκαιρία για την ομάδα μας να ανοίξει το σκορ όταν ο Μιχαήλ βρέθηκε σε θέση βολής από πλάγια θέση αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

Δυστυχώς η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Ψιάνου, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει τον Κοτταρά στο 43ο.

Στην επανάληψη, ο Πανσερραϊκός μπήκε πιο δυνατά, παίζοντας τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Και ήταν το 50ο όταν χάθηκε η ευκαιρία για την ισοφάριση με σουτ του Γεωργιάδη που έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Εθνικού. Στο 51ο είχαμε μια ωραία σέντρα – σουτ από τον Κωνσταντινίδη με τον τερματοφύλακα του Εθνικού να μην ανησυχεί. Νέα ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό στο 56ο όταν ο Συμεωνίδης πρόλαβε να μπλοκάρει τη μπάλα και ενώ απείχε λίγα εκατοστά από αυτή ο Κόντος. Στο 58ο η ομάδα μας δίκαια διαμαρτύρεται για το οφσάιντ που δόθηκε κατά της ομάδας μας, αν και ο Μπανγκουρά ήταν σε κανονική θέση.

Από τις φάσεις που δεν χάνονται, πέρασε ανεκμετάλλευτη για την ομάδα μας με πρωταγωνιστή τον Μπανγκουρά. Ήταν το 60ο όταν ο Κωνσταντινίδης βρήκε τον επιθετικό μας ο οποίος έκανε το σουτ αλλά ο Συμεωνίδης με διπλή προσπάθεια έπιασε τη μπάλα. Στο 73ο σέντρα του Κόντου ο Γεωργιάδης έκανε την κεφαλιά με τον Συμεωνίδη να διώχνει και τρία λεπτά αργότερα νέα σέντρα του Κόντου και το σουτ του Σκάγκλια έφυγε μόλις άουτ.

Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Συμεωνίδης, Ψιάνος, Παγώνης, Σύρος (66΄ Τερλελής), Κορακάκης (84΄ Σιλιγαρδάκης), Καρακώστας, Σουμπίνιο (78΄ Στρατάκης), Τσεμπερίδης, Νικολόπουλος, Κωστάκης, Φαρινόλα


Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς):
Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Βοσκόπουλος, Καλί (46΄ Παπάζογλου), Ν. Ζαπρόπουλος, Μιχαήλ, Σκάγκλια (57΄ Ανάκογλου), Κόντος, Κωνσταντινίδης (81΄ Τράκις), Γεωργιάδης, Μπανγκουρά

Πηγή: ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ