Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Τουρισμός για όλους

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) οι κατάλογοι με τα συμβεβλημένα του ΕΟΤ καταλύματα για τα Προγράμματα «Τουρισμός για όλους» Οκταήμερων Διακοπών και Εκδρομών 2009-2010. Υπενθυμίζουμε ότι η επίδειξη απόδειξης κράτησης σε κάποιο από τα συμβεβλημένα καταλύματα συγκαταλέγεται μεταξύ των δικαιολογητικών που καλούνται οι δικαιούχοι να προσκομίζουν υποχρεωτικά, προκειμένου να εκτυπωθεί και να παραληφθεί το δελτίο τους.
Η αποστολή των παραπάνω καταλόγων, η παραλαβή τους από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών και η δωρεάν διάθεσή τους στους ενδιαφερόμενους-δικαιούχους υπολογίζεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Μέχρι τότε, οι ενδιαφερόμενοι-δικαιούχοι καλούνται να συμβουλεύονται τους καταλόγους των καταλυμάτων που είναι διαθέσιμοι σε ηλεκτρονική μορφή μέσω της ιστοσελίδας του Ε.Ο.Τ. (www.eot.gr ή www.visitgreece.gr).
Λόγω πιθανών προβλημάτων στην κίνηση δικτύου της ιστοσελίδας του Ε.Ο.Τ., οι κατάλογοι με τα συμβεβλημένα καταλύματα του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του Κ.Ε.Π. της Ν.Α. Σερρών (https://egov.naserron.gr, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα Ανακοινώσεων), όπου και καταχωρίστηκαν τόσο συγκεντρωτικά, όσο και τμηματικά ανά γεωγραφική περιφέρεια και είδος καταλύματος. Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι οι αναλυτικές εγκύκλιοι εφαρμογής των προγραμμάτων του «Κοινωνικού Τουρισμού» 2009-2010 είναι διαθέσιμες σε όλες τις παραπάνω ιστοσελίδες.
Η εφαρμογή του Προγράμματος «Τουρισμός για όλους» Οκταήμερων Διακοπών και Εκδρομών 2009-2010 θα διαρκέσει έως και την εξάντληση των 135.000 δελτίων για το Πρόγραμμα των Οκταήμερων Διακοπών και των 4.000 δελτίων για το Πρόγραμμα Εκδρομών που θα διατεθούν συνολικά, χρονολογικά μην υπερβαίνοντας τις 31 Μαρτίου 2010. Το πρόγραμμα της Γ’ Ηλικίας του Ε.Ο.Τ. θα υλοποιηθεί από την 1 Οκτωβρίου 2009. Τα δελτία των παραπάνω προγραμμάτων θα εκδίδονται από όλα τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ