Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός με θέμα: "Λίμνη Κερκίνη και υγροβιότοπος"


Το περιοδικό NOVA BEST Travel & Nature και η εταιρία Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις ΕΡΩΔΙΟΣ Α.Ε. διοργανώνουν Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Φωτογραφίας και Ζωγραφικής, με θέμα τη Λίμνη Κερκίνη και τον υγροβιότοπο της.
Στόχος του συγκεκριμένου διαγωνισμού, είναι να αναδειχθεί και να προβληθεί η μοναδικότητα του οικοσυστήματος του υγροβιότοπου της Λίμνης Κερκίνης, να ενημερωθεί η κοινή γνώμη για την πολυδιάστατη σημαντικότητα του περιβαλλοντικού αυτού θησαυρού της Ελλάδος και να ευαισθητοποιηθούν οι πάντες για ανάληψη δράσεων και ενεργότερο δημιουργικό ενδιαφέρον.
ΑΙΓΙΔΑ-ΧΟΡΗΓΟΙ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: Υπουργείο Πολιτισμού, Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών, Δήμος Ηράκλειας Σερρών και Νομαρχιακή Επιχείρηση Πολιτισμού Σερρών.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ: Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν, άτομα κάθε ηλικίας και κάθε δραστηριότητας, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας στο περιοδικό NOVA BEST Travel & Nature δήλωση συμμετοχής.
α) Ηλεκτρονικά στο e- mail: novabest@otenet.gr
β) Ταχυδρομικά (συστημένη επιστολή): ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΠΟΛΥΜΈΣΑ Α.Ε. (Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φωτογραφίας & Ζωγραφικής ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ), περιοδικό NOVA BEST Travel & Nature, οδός Βασιλέως Γεωργίου αριθμός 6 Τ.Κ. 54640, Θεσσαλονίκη(τηλ. 2310/855875 & 2310/855876).
γ) Στο fax: 2310/855876.
Η συμμετοχή, προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού, από κάθε συμμετέχοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ