Σάββατο 15 Αυγούστου 2009

Από 17/8 η εμποροπανήγυρη στην Ηράκλεια

Από την ερχόμενη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009 ξεκινά η εμποροπανήγυρη στην Ηράκλεια με σειρά θρησκευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Ο Δήμος Ηράκλειας και η ΔΕΠΑΤΗ στο πλαίσιο της Μεγάλης Εμποροπανήγυρης διοργανώνουν σειρά εορταστικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Την ερχόμενη Δευτέρα 17 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο της Ηράκλειας θα δοθεί συναυλία με την Κατερίνα Κούκα και τη Λένα Αλκαίου. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.
Την Τετάρτη 19 Αυγούστου στις 7.00 μ.μ. με την έπαρση της σημαίας θα γίνει η επίσημη έναρξη της Εμποροπανήγυρης και στις 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί.
Το Σάββατο 22 του μηνός στις 6.00 μ.μ. θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων στις 600 μ.μ. Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας και Πανσερραϊκού. Στις 7.30 μ.μ. θα ψαλεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός και στις 8.30 μ.μ. θα γίνει η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Την Κυριακή 23 Αυγούστου το πρωί θα ψαλεί Πανηγυρική θεία Λειτουργία και τη Δευτέρα 24 του μηνός στις 5.00 μ.μ. θα γίνουν οι καθιερωμένοι αγώνες παραδοσιακής πάλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ