Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση του Δ.Σ. Δήμου ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ

H ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ στις ΔΕΚΑ ΤΡΕΙΣ ( 13) ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 20.00 μ. μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:
1. Περί χρηματοδότησης του σκοπευτικού συλλόγου: ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ τ.δ. Στρυμονικού για πραγματοποίηση αθλητικών εκδηλώσεων -διοργάνωση αγώνων σκοποβολής.
2. Περί χρηματοδότησης του Πολιτιστικού Αθλητικού συλλόγου ΣΤΡΥΜΩΝ Στρυμονικού για θεατρική ομάδα.
3. Συζήτηση επί αιτήματος συλλόγου ΔΟΞΑ Καλοκάστρου για την τοποθέτηση μηχανισμού αυτόματου ποτίσματος και την βελτίωση των αποδυτηρίων του γηπέδου του τ.δ. Καλοκάστρου.
4. Συζήτηση επί αιτήματος του Πολιτιστικού Αθλητικού συλλόγου ΣΤΡΥΜΩΝ Στρυμονικού για επανασπορά του δημοτικού γηπέδου Στρυμονικού ενόψει του νέου πρωταθλήματος.
5. Περί συμμετοχής του δήμου Στρυμονικού στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Ε.Σ.Α.Ν.Σ Α.Ε με την αγορά μετοχών αξίας 1.488,44 €.
6. Περί ανάθεσης της εκπόνησης μελέτης για την έκδοση πιστοποίησης διαχειριστικής επάρκειας- αναμόρφωση προυπ/σμού 2009.
7. Έγκριση 2ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου: «Αποκατάσταση Χ.Α.Δ.Α τ.δ. Στρυμονικού» -έγκριση υπογραφής συμπληρωματικής σύμβασης ποσού 20.000,00 € για την ολοκλήρωση του έργου.
8. Περί χορήγησης άδειας εκσκαφής επί πεζοδρομίων και οδών των τ.δ. του δήμου για την τοποθέτηση καλωδίου οπτικής ίνας στην ζεύξη μεταξύ Δορκάδος- Σερρών καθώς και για την επέκταση του δικτύου του Ο.Τ.Α στο τ.δ. Στρυμονικού στην Ο.Τ.Ε - Α.Ε.
9. Περί έγκρισης υποβολής πρότασης και τεχνικού δελτίου στο πρόγραμμα: « Αγροτική Ανάπτυξη Ελλάδας 2007-2013» (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ) Ο.Π.Α.Α.Χ του έργου: «Διευθέτηση ρέματος Αγίου Χαραλάμπους δ.δ. Στρυμονικού» προυπ/σμού 594.933,84 €
10. Περί παραχώρησης δημοτικής έκτασης στο τ.δ Τριάδας στον Νικόλαο Ποταμόπουλο του Χρήστου.
11. Περί παραχώρησης δημοτικής έκτασης στο τ.δ Τριάδας στον Χρήστο Ποταμόπουλο του Νικολάου.
12. Καθορισμός θέσεων για την πρόσληψη 13 (δέκα τριών) ανέργων στο δήμο Στρυμονικού.
13. Ενημέρωση για την εφημερίδα Η Φωνή της Ελλάδας που εκδίδεται στο Dusseldorf Γερμανίας.
14. Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Κ.Α.Π.Η ΔΗΜΟΥ ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ» μέχρι την 30-09-2009.
15. Περί εκμίσθωσης χώρου 20 τ.μ. εντός των ορίων του δήμου μας στην εταιρεία Κ. ΟΥΡΟΥΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε WIND A.E - για τοποθέτηση κεραίας αναμετάδοσης ασύρματου internet.
16. Περί απευθείας ανάθεσης της προμήθειας και εγκατάστασης ασυρμάτου internet στα τ.δ. του δήμου Στρυμονικού στην εταιρεία Κ. Ουρούλης & Σια Ε.Ε
17. Λήψη απόφασης για την προμήθεια απορριμματοφόρου.
18. Περί έγκρισης της υπ` αριθ. 7/2009 απόφασης του Δ.Σ του Κ.Ε.Φ.Ο περί καταβολής εξόδων κίνησης στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
19. Περί έγκρισης της υπ` αριθ. 7/2009 απόφασης του Δ.Σ του Κ.Α.Π.Η Δήμου Στρυμονικού περί έγκρισης απολογισμού του Ν.Π. οικονομικού έτους 2008.
20. Περί συμμετοχής μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ στην Κοζάνη από 3-4 Σεπτεμβρίου με θέμα: «Ενέργεια και Τοπική Αυτοδιοίκηση – Προβλήματα και Προοπτικές»
21. Έγκριση διεξαγωγής πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια: «Προμήθεια οχήματος 4 Χ 4 Δήμου Στρυμονικού»
22. Έγκριση επέκτασης δικτύων Φ.Ο.Π. τ.δ. του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ