Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

N.E.πασοκ N. Σερρών για τα αποτελεσματα ΑΕΙ-ΤΕΙ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Σερρών συγχαίρει όλους τους νέους και τις νέες που πέτυχαν στις σχολές της Ανώτατης Εκπαίδευσης, δίνοντας μια ιδιαίτερα σκληρή και επίπονη μάχη. Στους νέους φοιτητές και στις νέες φοιτήτριες ευχόμαστε να αξιοποιήσουν δημιουργικά τα χρόνια των σπουδών τους, όλες τις ευκαιρίες που ανοίγονται τόσο στην επιστημονική τους διαδρομή, όσο και στην ολοκλήρωσή τους ως υπεύθυνοι πολίτες.
Εκφράζουμε επίσης τα θερμά μας συγχαρητήρια και προς τις οικογένειες των νέων για την επιτυχία των παιδιών τους, που έρχεται ως επιβράβευση των δικών τους μόχθων και θυσιών.
Δεν μπορούμε όμως αυτήν την στιγμή να μην αναλογιστούμε και όλα εκείνα τα παιδιά που δεν βρίσκουν μια θέση στο σύστημα της δημόσιας Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Για το λόγο αυτό δεσμευόμαστε ως υπεύθυνο πολιτικό κίνημα να εργαστούμε για ένα αντικειμενικότερο και δικαιότερο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, που θα εγγυάται θεμελιακές αλλαγές, με ουσιαστικές δυνατότητες και ευκαιρίες σε μια ρυθμισμένη αγορά εργασίας που πραγματικά θα τους αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ