Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Ο Νομάρχης Σερρών συγχαίρει

Ο Νομάρχης Σερρών συγχαίρει τους επιτυχόντες και μη στην

στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση



Επιθυμώ να σας συγχαρώ για την εισαγωγή σας στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και να ευχηθώ καλή συνέχεια στις σπουδές σας.

Ανοίγεται μπροστά σας ένας νέος κύκλος ζωής, ο σημαντικότερος ίσως, γεμάτος γνώση και εμπειρίες που θα καθορίσουν σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό τη μετέπειτα ζωή σας, επαγγελματική και κοινωνική.

Οι κόποι και οι θυσίες ετών οι δικοί σας και της οικογένειάς σας, έδρεψαν καρπούς, τους οποίους σήμερα δικαίως απολαμβάνετε μέσα από την επιτυχία σας, τις ευοίωνες προοπτικές και τους νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σας. Το αξίζετε!

Θέλω όμως να συγχαρώ και εσάς που δεν καταφέρατε να περάσετε την πύλη των ΑΕΙ και των ΤΕΙ. Και αυτό διότι αγωνιστήκατε και μπορείτε να προσπαθήσετε ξανά. Σε κάθε περίπτωση θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τίποτε δεν πάει χαμένο. Οι δρόμοι που οδηγούν στην κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση είναι άπειροι και φθάνει να έχετε τη θέληση, το πείσμα, την αυτοπεποίθηση και την εργατικότητα. Μία ματιά γύρω σας και θα το διαπιστώσετε. Οποιο δρόμο κι αν χαράξετε εύχομαι να΄ναι αυτός για την Ιθάκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ