Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Στα μπλόκα ο βουλευτής Σερρών του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ηλίας Πολατίδης


Την Παρασκευή 22/01/2010 ο βουλευτής Σερρών του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ηλίας Πολατίδης επισκέφθηκε τους αγρότες στα μπλόκα του Στρυμονικού, Προμαχώνος και του κόμβου Κερδυλλίων. Τον βουλευτή συνόδευσε κλιμάκιο της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Σερρών υπό του Προέδρου κ. Εμμανουήλ Κουκουβάτσιου και του Γραμματέως κ. Παναγιώτη Τσούκαλου.
Πρώτος σταθμός των επισκέψεων υπήρξε το μπλόκο του Στρυμονικού όπου ο κ. Πολατίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους, να ακούσει τα προβλήματα και τα αιτήματά τους, να τους δώσει προτάσεις και λύσεις και να τους ενημερώσει ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια στηρίξεως των δίκαιών τους όπως έκανε και συνεχίζει να κάνει από την αρχή της κοινοβουλευτικής του δράσης.
Εν συνεχεία επισκέφθηκε το μπλόκο του Προμαχώνος όπου εκτός της θερμής υποδοχής, πραγματοποιήθηκε ουσιώδης πολύωρη συζήτηση επί των αγροτικών θεμάτων με τους επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής κ. Γεώργιο Κασάπογλου και κ. Στέλιο Νικητόπουλο με πλήθος άλλων αγροτών να παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την συνομιλία. Συζητήθηκαν τα χρόνια προβλήματα, θεσμικά και οικονομικά και κατατέθησαν προτάσεις για βιώσιμες λύσεις, παραδίδοντας συγχρόνως στα χέρια του βουλευτή ανάλογο ψήφισμα . Ο κ. Πολατίδης αφού τους άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή, αφουγκράστηκε τις ανησυχίες τους, τους ενημέρωσε για τον διαρκή αγώνα του στο κοινοβούλιο με πλήθος ερωτήσεων, ομιλιών και παρεμβάσεων και τους διαβεβαίωσε πως οι προσπάθειές του θα εντείνονται όσο συνεχίζουν να χρονίζουν και να διογκώνονται τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου από την σκόπιμη αδιαφορία των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και η συνάντηση του βουλευτή με τους αγρότες στο μπλόκο των Κερδυλλίων, όπου διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων, επισημαίνοντας τα πραγματικά αίτια των προβλημάτων, που χρίζουν επιλύσεως μέσω μίας ριζικά νέας Εθνικής Αγροτικής Πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ