Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

O νέος πρόεδρος του φορέα διαχείρισης της λίμνης Κερκίνης επισκέφθηκε τον Νομάρχη Σερρών.


Τον Νομάρχη Σερρών κ. Στέφανο Φωτιάδη επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010, ο νέος πρόεδρος του φορέα διαχείρισης της λίμνης Κερκίνης κ. Αρτέμιος Χατζηαθανασιάδης, συνοδευόμενος από τον διευθυντή του φορέα κ. Θεόδωρο Ναζηρίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τη λίμνη, όπως η συνέχιση της προσπάθειας για τον καθαρισμό των ακτών με τη συνεργασία του τοπικού πληθυσμού και ιδιαίτερα των ψαράδων και η ένταξη στο ΕΣΠΑ των προτάσεων που έχει ήδη ωριμάσει ο φορέας διαχείρισης της λίμνης.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Νομάρχης κ. Φωτιάδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το νέο πρόσωπο που αναλαμβάνει ως πρόεδρος του φορέα διαχείρισης της λίμνης Κερκίνης, τονίζοντας ότι ο κ. Χατζηαθανασίου είναι βορειοελλαδίτης, γνώστης της περιοχής και έχει νέες ιδέες ως ειδικός επιστήμονας.

Παράλληλα επεσήμανε τη δέσμευση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης για αρωγή, χρηματοδοτώντας στο μέτρο του δυνατού, κάθε προσπάθεια που έχει στόχο την προστασία της λίμνης Κερκίνης και του ιδιαίτερου οικοσυστήματος της περιοχής, αλλά και τη στήριξη των τοπικών επιχειρηματιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ