Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ Δ.Τ. ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΜΕΤΡΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ


ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΤΡΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ Α.Ε.

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων σε επιχειρήσεις του Νομού, μέλη της διοίκησης και στελέχη του Επιμελητηρίου Σερρών επισκέφτηκαν την προηγούμενη Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010 τις εγκαταστάσεις μιας από τις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες βιομηχανικές μονάδες του Νομού μας, της ΜΕΤΡΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ Α.Ε., η οποία σχεδιάζει και κατασκευάζει ανελκυστήρες σε μεγάλη ποικιλία θαλάμων και αυτόματων θυρών, υψηλής τεχνολογίας και ξεχωριστού design.
Στους χώρους των 18.000 τ.μ. τα στελέχη της επιχείρησης με επικεφαλής το Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας, κ. Ιωάννη Σάνδρο, ξενάγησαν τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας του εργοστασίου. Οι εντυπώσεις ήταν πραγματικά εκπληκτικές, τόσο από τον υπερσύγχρονο και αυτοματοποιημένο τεχνολογικό εξοπλισμό – τον πιο σύγχρονο του κλάδου στην Ελλάδα και από τους κορυφαίους σε ευρωπαϊκό επίπεδο -, όσο και από την άριστη οργάνωση, τις συνθήκες υγιεινής και ασφαλείας των εργαζομένων και βέβαια την εξαιρετική ποιότητα των ανελκυστήρων που κατασκευάζονται, οι οποίοι δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν ως προς τo σχεδιασμό και την αξιοπιστία λειτουργίας, καθώς είναι σε θέση να ανταγωνίζονται μεγάλους οίκους τους κλάδου, όχι μόνο στο εσωτερικό της χώρας αλλά κυρίως στο εξωτερικό. Εντυπωσιακό είναι και το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρίας, του οποίου τα άριστα εκπαιδευμένα και εξειδικευμένα στελέχη, με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό σχεδιάζουν πρωτοποριακά προϊόντα, ένα από τα οποία κέρδισε το θαυμασμό για την καινοτόμο λειτουργία του σε διεθνή Έκθεση του κλάδου στη Γερμανία τον περασμένο Οκτώβριο.
Στη συνάντηση που ακολούθησε ο κ. Σάνδρος ανέφερε στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου τα προβλήματα που υπάρχουν στη ΒΙ.ΠΕ. Σερρών, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα, εκτός από την έλλειψη υποδομών, στην απουσία κόμβου άμεσης σύνδεσης της ΒΙ.ΠΕ. με τον κάθετο άξονα 60 της Εγνατίας οδού.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, υποσχέθηκε από την πλευρά του ότι το Επιμελητήριο θα κάνει ό,τι είναι δυνατό προς την κατεύθυνση της άσκησης πίεσης και του συντονισμού των αρμοδίων για την επίλυση των προβλημάτων της Βιομηχανικής περιοχής των Σερρών, καθώς όπως είπε : «Είναι αδιανόητο για μια ΒΙ.ΠΕ., στην οποία είναι εγκατεστημένες τόσο σημαντικές επιχειρήσεις που απασχολούν εκατοντάδες εργαζόμενους και παράγουν τόσο ποιοτικά προϊόντα να υπάρχουν ελλείψεις σε βασικές υποδομές και να μη συνδέεται με την Εγνατία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ