Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

«ΓΕΥΣΕΙΣ & ΖΩΗ» Διαδραστική Πολυέκθεση


8 - 11 Απριλίου 2010
ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ

Η μοναδική στο χώρο της εκδήλωση με τίτλο «γεύσεις και ζωή» επιχειρεί μια ιδιαίτερη προσέγγιση, συγκεντρώνοντας όλη την αγορά των ειδών της ποιοτικής διατροφής και του ευ ζην, παρουσιάζοντας την, τόσο στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, όσο και στους επαγγελματίες του χώρου.

Γεύσεις που γνωρίζουμε ή αναζητάμε και θέλουμε όλοι μας να απολαύσουμε, σε μια υψηλού επιπέδου γαστρονομική εκδήλωση με γευστικές δοκιμές, εξειδικευμένες γευσιγνωσίες, μαγειρικά events με την συμμετοχή και των επισκεπτών, εκπαιδευτικές ημερίδες και ενδιαφέρουσες εισηγήσεις από ειδικούς, καθώς και πολιτιστικές εκδηλώσεις για την ποιότητα ζωής.

Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, βιολογικά προϊόντα, Π.Ο.Π., προϊόντα γεωγραφικής ζώνης, υψηλής γαστρονομίας, φυτικά καλλυντικά και θεματικός τουρισμός συνθέτουν το παζλ της πολυέκθεσης «γεύσεις και ζωή».

Ενδεικτικά οι μεγάλες ενότητες εκθεμάτων είναι: ελαιόλαδο, ελιές, γαλακτοκομικά και τυροκομικά, κρασί και αποστάγματα, χυμοί και αναψυκτικά, αρτοσκευάσματα, μέλι, γλυκά και ζαχαρώδη, αφεψήματα και βότανα, όσπρια, ζυμαρικά, νωπά λαχανικά, φρούτα, κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, φυτικά καλλυντικά, εναλλακτικές θεραπείες και φυσικά υπηρεσίες του χώρου, σύμβουλοι, εκδόσεις κ.ά.

Αυτά που σαν γεγονότα κατά την διάρκεια της έκθεσης θα ξεχωρίσουν και αξίζει να τονιστούν ιδιαιτέρως είναι: τα μαθήματα μαγειρικής με παραδοσιακές συνταγές σε οργανωμένη κουζίνα, η γευσιγνωσία ελαιολάδου με αντίστοιχες αναγνωρίσεις, η γευσιγνωσία των ελληνικών ποικιλιών κρασιού, η παρουσίαση τυριών, μελιού και γλυκών από όλη την Ελλάδα καθώς και η παρουσία των Κυπριακών προϊόντων.

Η διαδραστική πολυέκθεση «γεύσεις και ζωή» θα είναι ανοικτή στους επαγγελματίες και στο καταναλωτικό κοινό για τέσσερις ημέρες, από τις 8 έως και τις 11 Απριλίου 2010, στον μοναδικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου στο κέντρο της Αθήνας.

Η όλη εκθεσιακή πρωτοβουλία, ανήκει στην εταιρεία ΑΤΟΥ Α.Ε., η οποία με την 28χρονη πείρα της αποτελεί εγγύηση για την επιτυχή διοργάνωση της έκθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ