Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Ψάχνουν τη βαθμολογική ανάσα


«Το παιχνίδι της χρονιάς» δίνουν το Σάββατο στις 17.30 οι Ικαροι στο Κλειστό της Κοιλάδας με αντίπαλο το Αιγάλεω. Το ντεμπούτο του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση, όχι όμως και από νίκη στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με το Παγκράτι και πλέον η κατάκτηση των δύο βαθμών στο παιχνίδι του Σαββάτου με τους ουραγούς της βαθμολογίας είναι απαραίτητη. Ο πρώτος σκόρερ των Ικάρων στο πρωτάθλημα, Κώστας Τότσιος, μίλησε στο www.ikaroibc.gr για την αναμέτρηση του προηγούμενου Σαββάτου, αλλά και για τον κρίσιμο αγώνα με το Αιγάλεω:
«Στο Παγκράτι εμφανιστήκαμε αρκετά ανταγωνιστικοί, όμως κάποια λάθη στο τέλος, κυρίως αμυντικά, μας στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε τη νίκη. Πρέπει να κρατήσουμε την καλή εμφάνιση και να κοιτάξουμε μπροστά. Ο αγώνας με το Αιγάλεω είναι πολύ κρίσιμος και πρέπει να παίξουμε με σοβαρότητα. Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να κερδίσουμε για να πάρουμε μια σημαντική βαθμολογική ανάσα».
Νίκη για το παιδικό
Επιτυχημένο ξεκίνημα για το παιδικό τμήμα των Ικάρων στην τελική φάση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Το συγκρότημα του Φώτη Κοκολιού επικράτησε εκτός έδρας του Αρίωνα Ξάνθης με 34-54 (Τα δεκάλεπτα: 7-19, 18-31, 29-42, 34-54). Επόμενο παιχνίδι για τους παίδες των Ικάρων αυτό της Κυριακής (15.00) εναντίον του Αστέρα Καβάλας στο κλειστό γήπεδο της Ομόνοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ