Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

2 άτομα ειδικότητας Φυσικής Αγωγής στο δήμο Εμμανουήλ Παππά


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Εμμανουήλ Παππά που εδρεύει στο Χρυσό Σερρών, ανακοίνωσε την πρόσληψη δυο (2) ατόμων, Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, ειδικότητας Φυσικής Αγωγής, με ωρομίσθια αποζημίωση, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος Μαζικού Αθλητισμού «Άθληση για όλους» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, κατά τη χειμερινή περίοδο 2009-2010.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτηση και τα αντίστοιχα δικαιολογητικά στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Εμμανουήλ Παππά, στο Χρυσό Σερρών. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλ. 2321352613 και 2321020195.. Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίστηκε από την Πέμπτη 07 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010.
Η ανακοίνωση της προκήρυξης και οι αντίστοιχες αιτήσεις διατίθενται στο γραφείο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Εμμανουήλ Παππά Σερρών, στη διεύθυνση που προαναφέρεται, και στο ΚΕΠ της Ν.Α Σερρών (Γραφείο ΑΣΕΠ αρ.126) ενώ έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (https://egov.naserron.gr/, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Προκηρύξεις Πλήρωσης Θέσεων Εργασίας»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ