Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Προσωρινά αποτελέσματα για τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών της Ν.Α. Σερρών


Εκδόθηκαν οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών της Ν.Α. Σερρών (Αριθμ Πρωτ. 2697/12-10-2009) που προβλέπει την πλήρωση συνολικά επτά (7) θέσεων με σειρά προτεραιότητας διαφόρων ειδικοτήτων κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) για την κάλυψη εποχικών αναγκών προσωπικού.
Οι σχετικοί πίνακες έχουν αναρτηθεί στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών, στον πίνακα ανακοινώσεων του τμήματος Διοικητικού. Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλεύονται τους πίνακες των αποτελεσμάτων ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (https://egov.naserron.gr/, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Αποτελέσματα Διαγωνισμών»), με τη δέσμευση της υπ’ αριθμό 62/2004 απόφασης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, περί μη ηλεκτρονικής δημοσιοποίησης και καταχώρησης του πίνακα των αποκλειομένων..
Η προθεσμία υποβολής των ενστάσεων ορίζεται από την Τρίτη 05 Ιανουαρίου 2010 έως και την πάροδο της Πέμπτης 14 Ιανουαρίου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ