Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Ποδαρικό με ντέρμπι για τους Ικάρους


Η πρώτη αγωνιστική υποχρέωση για το 2010 θα θέσει τους Ικάρους αντιμέτωπους με τους «γείτονες» του ΚΑΟ Δράμας. Το μακεδονικό ντέρμπι της Α2 θα διεξαχθεί το Σάββατο (9/1) στις 17.30 στο Κλειστό της Κοιλάδας και θα αποτελέσει το ντεμπούτο του Φοίβου Γυμνόπουλου με την «κυανοκίτρινη φανέλα».
Ιωσηφίδης: «Κρίσιμο παιχνίδι»
Ο γκαρντ των Ικάρων, Σταύρος Ιωσηφίδης μίλησε στο www.ikaroibc.gr για τον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς. «Είναι ένα παιχνίδι κρίσιμο από πολλές απόψεις. Πρώτα απ’ όλα γιατί είναι ένα ματς εντός έδρας και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα και να μην έχουμε απώλειες μέσα στις Σέρρες. Επίσης, είναι ο πρώτος αγώνας για το 2010 και μετά από τη διακοπή θέλουμε τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους. Η Δράμα είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία από την Α2 και θα πρέπει να παίξουμε με μυαλό αλλά και ισχυρό κίνητρο για να φτάσουμε στη νίκη».
Ο Ιωσηφίδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σημασία του να τίθενται δύο ομάδες της Μακεδονίας αντιμέτωπες. «Οπωσδήποτε είναι σημαντικό που δύο πόλεις της Μακεδονίας αγωνίζονται μαζί στο πρωτάθλημα της Α2. Δεν υπάρχει αντιπαλότητα, όμως σίγουρα το κλίμα θα είναι πιο όμορφο και ενδιαφέρον και για εμάς και για τον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ