Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

ΠΑνσερραϊκός Θρασύβουλος 2-2


Χωρίς νίκη έμεινε και πάλι η ομάδα του Πανσερραϊκού, η οποία ήρθε ισόπαλη με το Θρασύβουλο με σκορ 2-2.

Με γκολ ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο για την ομάδα μας. Στην πρώτη αντεπίθεση του Πανσερραϊκού, ο Γαλανόπουλος με σέντρα βρήκε τον Αθανασιάδη, ο οποίος έστρωσε τη μπάλα στο Λεοζίνιο και ο τελευταίος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Λίγα λεπτά αργότερα ο Λεοζίνιο βρέθηκε ξανά κοντά στο δεύτερο γκολ όταν πήρε τη μπάλα από το Γεωργιάδη ο οποίος έκανε επέλαση στην αντίπαλη περιοχή, αλλά ο επιθετικός μας δεν κατάφερε να ξεγελάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Σε μια ανύποπτη στιγμή όπου η άμυνα μας πιάστηκε απροετοίμαστη ο Θρασύβουλος ισοφάρισε με τον Σαμπάνη στο 10΄. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή και μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 19΄ με γκολ του Χατζηπαντελίδη.

Η ομάδα μας κέρδισε ένα καθαρό πέναλτι στο 23΄όταν ο Γεωργιάδης ανατράπηκε από τον Μίχο, ο οποίος δέχθηκε και κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λεοζίνιο και ο βραζιλιάνος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 40΄ ο Αθανασιάδης με σουτ προσπάθησε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 46΄ ο Γεωργιάδης ήταν ο πρωταγωνιστής της φάσης στα καρέ του Θρασύβουλου αλλά το καλό σουτ που έπιασε απέκρουσε ο Κωστάκης. Και πάλι ο Γεωργιάδης στο 65΄είχε μια νέα ευκαιρία με γυριστό σουτ.

Στο 70’ ο Ριμόλντι έπιασε ωραίο δυνατό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή όταν δέχθηκε τη μπάλα από τον Ανάκογλου αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 73΄ ο Παπάζογλου έπιασε κεφαλιά χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

ΓΚΟΛ: 1-0 (2΄ Λεοζίνιο-σουτ), 1-1 (10΄ Σαπάνης-σουτ), 1-2 (20΄ Χατζηπαντελίδης-σουτ), 2-2 (24΄ Λεοζίνιο-πεν)


Πανσερραϊκός: Κυριακίδης, Γαλανόπουλος (91΄ Παπαδόπουλος), Βοσκόπουλος, Κάστρο (71΄ Κόντος), Παπάζογλου, Ριμόλντι, Γεωργιάδης, Ανάκογλου, Αθανασιάδης,Λεοζίνιο, Τάντιτς.

Προπονητής: Γκιγιέρμο Όγιος

Θρασύβουλος: Κωστάκης, Σ. Μίχος, Βασιλείου, Ζώνας, Πιπίνης, Βίτας (68΄ Κόμπο), Σαπάνης, Χ. Μίχος, Χατζηπαντελίδης, Αλεξάντροβιτς (33΄ Παληγεώργος), Ντελγκάδο (88΄ Καραμαλίκης).

Προπονητής: Γιάννης Σερέπας

πηγή: Πανσερραϊκος.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ