Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

«Αυτοσυγκέντρωση και πάθος»


Δύσκολη αποστολή για τους Ικάρους που αντιμετωπίζουν το Σάββατο το Παγκράτι στην Αθήνα. Οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν να επιδράσουν θετικά οι αλλαγές των τελευταίων ημερών, με την πρόσληψη νέου προπονητή και βοηθού. Ο Ντέγιαν Χόχλερ αναγνωρίζει την ποιότητα του αντιπάλου και δίνει το στίγμα της αντιμετώπισης του αγώνα για την ομάδα του.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Το Παγκράτι είναι ισχυρή ομάδα και στην έδρα του παρουσιάζεται ακόμα πιο δυνατό. Εχουμε όμως δείξει ότι μπορούμε να παίξουμε καλά σε οποιοδήποτε γήπεδο και αυτό θέλουμε να κάνουμε και αύριο (Σάββατο). Πρέπει να παίξουμε με αυτοσυγκέντρωση και πάθος ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».

Ξεκινά η τελική φάση του παιδικού της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Το προσεχές σαββατοκύριακο ξεκινά η τελική φάση του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Το νομό Σερρών εκπροσωπούν οι Ικαροι με προπονητή το Φώτη Κοκκολιό. Συμμετέχουν συνολικά 8 ομάδες και ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί μετά από 14 αγωνιστικές. Στην πρώτη αγωνιστική οι Ικαροι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Αρίωνα Ξάνθης, ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι: Ε.Κ. Καβάλας – Ολυμπιάδα Αλεξ/πολης, Αστέρας Καβ. – Ασπίδα Ξάνθης και Τιτάνες Δράμας-Εθνικός Αλεξ/πολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ