Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

600 άτομα ΣΤο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων


Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοίνωσε την πρόσληψη εξακοσίων (600) ατόμων, κατά ειδικότητα, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έως ένα (1) έτος, για λόγους πρακτικής άσκησης, σε υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των εποπτευομένων από αυτό Νομικών Προσώπων, Περιφερειακών Διοικήσεων και Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων. Οι ως άνω εξακόσιες (600) θέσεις αφορούν τις ειδικότητες: Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Γεωπόνων (215), Κτηνιάτρων (35), Ιχθυολόγων (17), Γεωλόγων (20), Δασολόγων (45) και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Γεωπόνων (133), Τεχνολόγων Τροφίμων & Διατροφής (35), Τεχνολόγων Δημόσιας Υγιεινής(12), Τεχνολόγων Ιχθυοκομίας – Αλιείας (30) και Δασοπόνων (58).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ή να ταχυδρομήσουν, με απόδειξη, έντυπη αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων - Δ/νση Διοίκησης Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου - Αχαρνών 2, Τ. Κ. 101 76 ΑΘΗΝΑ). Η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίστηκε από την Παρασκευή 01 Ιανουαρίου έως και την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010.
Οι ανακοινώσεις των προκηρύξεων και τα έντυπα των αιτήσεων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (http://www.minagric.gr/, ενότητα «Τελευταίες Ενημερώσεις») καθώς και στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (https://egov.naserron.gr/, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Προκηρύξεις Πλήρωσης Θέσεων Εργασίας») ενώ διατίθενται και στο ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (γραφείο ΑΣΕΠ, αρ.126).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ