Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Πρόσκληση σε Εκπαιδευτική Ημερίδα


Σας καλούμε να παρακολουθήσετε την ημερίδα που διοργανώνουν από κοινού η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών, η ΝΕΠΟΣ Σερρών και το Γραφείο Σχολικού Συμβούλου της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Ν. Σερρών με θέμα: Εκπαιδευτική Μεταρρύθμιση για ένα Δημοκρατικό και Ανθρώπινο Σχολείο μια καθημερινή εκπαιδευτική διαδικασία. Το παράδειγμα της Κύπρου
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Σερρών την Πέμπτη 14/1/2009 (8:30- 14:00).
Διαστάσεις της ημερίδας θα αναπτύξουν οι:
Γιώργος Τσιάκαλος, Πρόεδρος της Επιτροπής Διαμόρφωσης των Αναλυτικών Προγραμμάτων στην Κύπρο, Καθηγητής στο ΠΤΔΕ του ΑΠΘ.
Παναγιώτης Κουμαράς, Καθηγητής στο ΠΤΔΕ του ΑΠΘ., Σωφρόνης Χατζησαββίδης, Καθηγητής στο ΤΕΠΑΕ του ΑΠΘ., Τριανταφυλλιά Κωστούλη, Αναπλ. Καθηγήτρια στο ΠΤΔΕ του ΑΠΘ: μέλη επιτροπών συγγραφής των αναλυτικών προγραμμάτων της Κύπρου (για τη διδασκαλία των φυσικών επιστημών και της γλώσσας).
Στην ημερίδα θα συμμετέχουν με παρεμβάσεις τους εκπρόσωποι του ΥΠΕΠΘ της Ελλάδας και της Περιφερειακής Δνσης Κ Μακεδονίας
Την ημερίδα θα παρακολουθήσουν οι εκπαιδευτικοί των σχολείων της 2ης Εκπ/κης περιφέρειας Αβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών. Επειδή όμως η υπόθεση της εκπαίδευσης είναι μια διαρκής κοινωνική διαδικασία, γι’ αυτό και την ημερίδα μπορεί να την παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος/η. Η συμμετοχή του/της κάθε Σερραίου/ας –πολίτη- θεωρώ ότι θα συμβάλλει στην διερεύνηση των προβληματισμών της ημερίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ