Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Η χαρά του ΕΒΕΣ


Με χαρά διαβάσαμε στο τεύχος της περασμένης Κυριακής στο περιοδικό “ΒΗΜΑ GOURMET” που κυκλοφορεί με την εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», την εδική αναφορά σε δύο Σερραϊκά προϊόντα: στα παραδοσιακά ζυμαρικά ΄΄πλεξούδα΄΄ από βουβαλίσιο γάλα, της κας Γεωργίας Ανδρεάδου από τα Άνω Πορόια Σερρών και στα ρεβίθια Αλιστράτης – Σερρών.
Στο ειδικό τεύχος- αφιέρωμα στα 100 καλύτερα εδέσματα – ποτά, ως πρόταση για τη νέα χρονιά, με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια για τα προϊόντα του τόπου μας, είδαμε αυτές τις δύο αναφορές στο νομό μας και τα αγαθά του, γεγονός που μας δίνει τη δύναμη να παραμένουμε πιστοί στο ΄΄όραμα ΄΄ για τις επιχειρήσεις μας και τα προϊόντα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ