Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

«Να χαρεί ο κόσμος το τοπικό ντέρμπι»


Το ενδιαφέρον για τον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς είναι έντονο. Το γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο τον ΚΑΟ Δράμας είναι προ των πυλών (Σάββατο 17.30) και στο κλειστό της Κοιλάδας η προσέλευση αναμένεται μεγάλη. Ο κόουτς των Ικάρων, Στάθης Καμαράκης, μίλησε στο www.ikaroibc.gr για τον αγώνα του Σαββάτου, σημειώνοντας τα σημεία-κλειδιά που θα οδηγήσουν τους «κυανοκίτρινους» στη νίκη.
«Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη γιατί πρόκειται για ένα παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας. Ο ΚΑΟΔ είναι μια ομάδα που δίνει μεγάλη έμφαση στα ριμπάουντ, αμυντικά και επιθετικά. Θα πρέπει να ελέγξουμε αυτόν τον τομέα, να επιβάλλουμε από την αρχή το δικό μας ρυθμό και να περιορίσουμε τα επιθετικά ατού της Δράμας. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και ελπίζω ο κόσμος να το χαρεί, να έρθει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει».
Ερωτηθείς για το αν θα παίξει ρόλο η κούραση των Δραμινών (ο ΚΑΟΔ έπαιξε χθες Τετάρτη τον εξ αναβολής αγώνα με το Πέραμα που κρίθηκε στην παράταση), ο Στάθης Καμαράκης τόνισε: «Δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα ο παράγοντας κούραση. Το αγωνιστικό στυλ της Δράμας περιλαμβάνει τη συμμετοχή πολλών παικτών, επομένως δεν θεωρώ ότι η κούραση από το προηγούμενο ματς θα παίξει τόσο σημαντικό ρόλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ