Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Δυναμική σερραϊκή παρουσία στην πλατεία Συντάγματος.

Με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών, ολοκληρώθηκε η δυναμική σερραϊκή παρουσία στην πλατεία Συντάγματος.


Το τετραήμερο της Έκθεσης Σερραϊκών Προϊόντων που διεξήχθη στην αίθουσα του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα, κύλησε με την παρουσία χιλιάδων επισκεπτών που είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους Οργανισμούς και τις επιχειρήσεις για τα προϊόντα που παράγει ο Νομός και τις υπηρεσίες που παρέχει.
Η ικανοποίηση των διοργανωτών (Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, ΤΕΔΚ, Επιμελητήριο) είναι απόλυτη, καθώς πρόκειται για την κορυφαία εκθεσιακή παρουσία της χρονιάς για τον Νομό Σερρών, σε πανελλαδικό επίπεδο.
Εξ ίσου θετικά ήταν και τα σχόλια των επισκεπτών που πέραν της ενημέρωσης, είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα προϊόντα της σερραϊκής γαστρονομίας που παρασκευάζονταν επί τόπου στην πλατεία Συντάγματος και στον εκθεσιακό χώρο του ΜΕΤΡΟ, γνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο την κουζίνα του Νομού.
Να σημειωθεί ότι μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης (έντυπων και ηλεκτρονικών) πανελλαδικής κυκλοφορίας είτε εμβέλειας, με συνεχείς ζωντανές συνδέσεις, αναφορές και εκτενή αφιερώματα στην έκθεση.
Τα οφέλη για τις σερραϊκές επιχειρήσεις είναι πολλαπλά, καθώς κατά τη διάρκεια της έκθεσης, είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο καταναλωτικό κοινό του λεκανοπεδίου, αλλά ταυτόχρονα να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους δημόσιων και ιδιωτικών φορέων που σχετίζονται με τη διακίνηση και την προβολή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ