Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Συγκρότηση Συμβουλίου Χωροταξίας Οικισμού και Περιβάλλοντος (Σ.Χ.Ο.Π.) Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών


Mε την αριθ. 44/2010 απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Σερρών, συγκροτήθηκε το Συμβούλιο Χωροταξίας Οικισμού και Περιβάλλοντος (Σ.Χ.Ο.Π.) Νομού Σερρών.
● Το Συμβούλιο Χωροταξίας Οικισμού και Περιβάλλοντος (Σ.Χ.Ο.Π.) Ν.Α. Σερρών είναι επταμελές (7μελές).
● Μέλη του Σ.Χ.Ο.Π. είναι οι παρακάτω :

1. Απόστολο Πολυτίδη Πολ. Μηχ/κό της Δνσης Πολ/μίας και Περιβ/ντος της Νομ. Αυτ/σης Σερρών σαν πρόεδρο με αναπληρώτρια την Αλεξάνδρα Κακαλέτση Αρχ. Μηχ/κό του Τμήμ. Έκδοσης οικοδομικών αδειών της ίδιας Δνσης.
2. Αριστοτέλη Στάμο Αρχ/να Μηχ/κό εκπρόσωπο του Τ.Ε.Ε. σαν τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Χριστόδουλο Σταυρόπουλο Αρχ/να Μηχ/κό.
3. Ιωάννη Βλάχο Δήμαρχο Σερρών εκπρόσωπο της Τ.Ε.Δ.Κ. σαν τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Αθανάσιο Σπάση Δημαρχο Σιδηροκάστρου.
4. Σταύρο Λογοθετίδη Πολ. Μηχ/κό Πρ/νο της Τ.Υ.Δ.Κ. Ν. Σερρών σαν τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Αικατερίνη Μπαρμπουτίδου Πολ. Μηχ/κό της Τ.Υ.Δ.Κ. Ν. Σερρών.
5. Δημήτριο Μπαή Πτυχ. Μηχ/κό Διμικών Έργων Τ.Ε. σαν τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Νικολακόπουλο Χρήστο Πτυχ. Μηχ/κό Τ.Ε.
6. Αικατερίνη Περιστέρη Δντρια της ΚΗ’ Ε.Π.Κ.Α. Ν. Σερρών σαν τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Ηλέκτρα Ζωγράφου Αρχαιολόγο της ΚΗ’ Ε.Π.Κ.Α. Ν. Σερρών.
7. Μαρία Γούλα Πολ. Μηχ/κό Πρ/νη του Τμήμ. Πολεοδομικών Σχεδίων και Κανόνων της Δνσης Πολ/μίας και Περιβ/ντος της Νομαρχ. Αυτοδ/σης Σερρών σαν τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Μιχαήλ Καζαναράκη Αρχ. Μηχ/κό της ίδιας Δνσης.
8. Χαρίκλεια Τσούλη Δ/ντρια Πολιτικής Γης Νομαρχ. Αυτοδ/σης Σερρών, με αναπληρωτή τον εκάστοτε Πρ/νο του Τοπικού Συνεργείου, που εκτέλεσε την τοπογραφική εργασία με δικαίωμα ψήφου σε θέματα έγκρισης ή τροποποίησης Ρ.Σ. Αγροτικών Οικισμών κατά την διαδικασία του άρθρου 38 του Ν. 1337/83, η οποία μετέχει μόνον εφόσον συζητούνται τα παραπάνω θέματα.
Γραμματέας του Σ.Χ.Ο.Π., ορίζεται η Ελισάβετ Κυριακίδου Διοικητικός της Δνσης Πολεοδομίας και Περιβ/ντος της Νομαρχιακής Αυτοδ/σης Σερρών με αναπληρώτρια την Πασχαλία Αρβανίτη, Διοικητικό της ίδιας Δνσης.

Έργο του Συμβουλίου είναι η γνωμοδότηση σε θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (τέως ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.), για τα οποία σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις απαιτείται γνώμη Τεχνικού Συμβουλίου, καθώς επίσης και σε άλλα τεχνικά θέματα τα οποία παραπέμπονται προς γνωμοδότηση από τον Νομάρχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ