Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΩΝ ΣΤΡΥΜΟΝΑ ΚΑΙ Ν. ΖΙΧΝΗΣ

1. Εκδόθηκαν οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης του Δήμου Στρυμόνα Νομού Σερρών (Αριθ. Πρωτ: 1547 / 10-03-2010), που προβλέπει την πλήρωση συνολικά δυο (2) θέσεων προσωπικού, ειδικότητας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ), με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας οχτώ (8) μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Στρυμόνα Νομού Σερρών. Οι πίνακες με τα οριστικά αποτελέσματα θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται έως και την Τετάρτη 21 Απριλίου 2010.

Οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στο Δήμο Στρυμόνα Νομού Σερρών, στον πίνακα ανακοινώσεων του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών, ενώ έχουν καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (https://egov.naserron.gr, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Αποτελέσματα Διαγωνισμών»), με τη δέσμευση της υπ’ αριθμό 62/2004 απόφασης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, περί μη ηλεκτρονικής δημοσιοποίησης και καταχώρησης του πίνακα των αποκλειόμενων.





2. Εκδόθηκαν οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης του Δήμου Νέας Ζίχνης Νομού Σερρών (Αριθ. Πρωτ: 1952 / 23-02-2010), που προβλέπει την πλήρωση συνολικά τεσσάρων (4) θέσεων προσωπικού, ειδικότητας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειες οχτώ (8) μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Νέας Ζίχνης Νομού Σερρών. Οι πίνακες με τα οριστικά αποτελέσματα θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από την Τρίτη 13 Απριλίου 2010 έως και την Πέμπτη 22 Απριλίου 2010.

Οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στο Δήμο Νέας Ζίχνης Νομού Σερρών, στον πίνακα ανακοινώσεων του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών, ενώ έχουν καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (https://egov.naserron.gr, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Αποτελέσματα Διαγωνισμών»), με τη δέσμευση της υπ’ αριθμό 62/2004 απόφασης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, περί μη ηλεκτρονικής δημοσιοποίησης και καταχώρησης του πίνακα των αποκλειόμενων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ