Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Ο ΟΗΕ διοργανώνει Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Διαφήμισης κατά της Φτώχειας


Ενόψει της Συνόδου για τους Αναπτυξιακούς Στόχους της Χιλιετίας που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στην Νέα Υόρκη, το Περιφερειακό Κέντρο Πληροφόρησης των Ηνωμένων Εθνών διοργανώνει ανοιχτό σε όλους τους πολίτες Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Έντυπης Διαφήμισης με θέμα την καταπολέμηση της φτώχειας.
Το 2000 οι ηγέτες του κόσμου δεσμεύτηκαν για τη μείωση της φτώχειας στο μισό μέχρι το έτος 2015.
Τα Ηνωμένα Έθνη καλούν τους Ευρωπαίους πολίτες - επαγγελματίες της διαφήμισης, μαθητές, φοιτητές ή απλό κοινό - να απελευθερώσουν τη φαντασία τους και να δημιουργήσουν μια διαφήμιση κατά της φτώχειας, μια διαφήμιση που θα υπενθυμίζει στους ηγέτες την υπόσχεση που έδωσαν.
Οι καλύτερες διαφημίσεις θα επιλεγούν από κριτική επιτροπή, ενώ θα απονεμηθεί Βραβείο Ισπανικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ύψους 5000 Ευρώ.
Προϋπόθεση συμμετοχής στον διαγωνισμό που θα διαρκέσει από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο του 2010 είναι η χρήση του λογότυπου WeCanEndPoverty.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό και τους όρους συμμετοχής υπάρχουν στον δικτυακό τόπο:
http://www.unric.org/en/images/stories/WeCan_AdComp_terms_conditions.pdf
Για ερωτήσεις ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Περιφερειακό Κέντρο Πληροφόρησης – Γραφείο για την Ελλάδα, στο greece@unric.org ή στο τηλέφωνο 00 32 2 788 84 68.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ