Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Μετάθεση ημερομηνίας Β’ Πανσερραϊκής Γιορτής.


OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΕΡΡΑΪΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Α) Μετάθεση ημερομηνίας Β’ Πανσερραϊκής Γιορτής.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ανακοινώνει προς όλους του Πολιτιστικούς Συλλόγους του Ν. Σερρών, ότι η Β’ Πανσερραϊκή Γιορτή που είχε προγραμματισθεί να γίνει στο Στάδιο Σερρών στις 5/6/2010, για τεχνικούς λόγους μετατίθεται για το χρονικό διάστημα μεταξύ 20 έως 28/6/2010, προ των «ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ», η ακριβής δε ημερομηνία θα σας γνωστοποιηθεί σύντομα.
Ευχαριστεί θερμά όλους τους Συλλόγους για την άμεση, θετική και καθολική 100% συμμετοχή τους στη γιορτή αυτή που θα αποτελέσει μία ανάταση με τον πολιτισμό μέσα στο κλίμα της κρίσης, με την αισιοδοξία του Σερραίου.
Β) Συμμετοχή Σερραίων στην Εκθεση Σερραϊκών προϊόντων στο Σύνταγμα 22, 23, 24 και 25/4/2010.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, επειδή η Ο.Σ.Σ.Α. (Ομοσπονδία) και το Επιμελητήριο Ν. Σερρών, είναι συνετοί φορείς μέσα στην κοινωνία του Ν. Σερρών, αποφάσισε να στηρίξει την προσπάθεια του Επιμελητηρίου στο Σύνταγμα που έχει προγραμματισθεί η Εκθεση Σερραϊκών προϊόντων όλων των κλάδων και του Νομού (επιχειρηματικό, παραγωγικό, τουριστικό, πολιτιστικό προφίλ) στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Μετρό στις 22, 23, 24, και 25 Απριλίου 2010 και καλεί τα μέλη και τους συμπατριώτες Σερραίους στην Αθήνα να παρευρεθούν.
Ευελπιστούμε πως η Διοίκηση του Επιμελητηρίου θα φανεί πολύτιμη αρωγός στην προσπάθεια της Ομοσπονδίας για την διοργάνωση της μεγάλης Β’ Πανσερραϊκής Γιορτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ