Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΙΚΑΡΟΙ:Θέλουν να... τελειώνουν με την παραμονή


Ο εντός έδρας αγώνας του Σαββάτου (17.30) με τον Αρκαδικό είναι το κύριο θέμα συζήτησης μεταξύ των φιλάθλων των Ικάρων. Οι παίκτες της ομάδας θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να βάλουν στο... τσεπάκι τους δύο πολύτιμους βαθμούς της νίκης, με στόχο να απελευθερωθούν από το άγχος της παραμονής, που δεν έχει εξασφαλισθεί ακόμα. Το γεγονός πως ο Αρκαδικός δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο πλέον στο πρωτάθλημα δεν απασχολεί τους σερραίους, καθώς είναι ένας παράγοντας που μπορεί να κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη την ομάδα της Τρίπολης, από τη στιγμή που θα παρουσιαστεί χωρίς άγχος στο κλειστό της Κοιλάδας.

Στο στρατόπεδο των «κυανοκίτρινων» επικρατεί η πεποίθηση ότι η ομάδα θα δείξει το καλό της πρόσωπο και θα φτάσει στη νίκη. Σε αυτή την προσπάθεια αναμένεται να βρουν συμμάχους και πάλι τους φίλους της ομάδας, που δημιουργούν με την προσέλευση και τη φωνή τους δύσκολες (αλλά πάντα κινούμενες σε αθλητικά πλαίσια) συνθήκες για κάθε αντίπαλο.

Διαγωνισμός μέσω της ιστοσελίδας

Στην πρόσπάθεια να ανταμείψει το κοινό των Σερρών για τη στήριξή του, ο ΑΟΚ Ικαροι διοργανώνει ένα διαγωνισμό μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του (www.ikaroibc.gr) με έπαθλο δύο εισιτήρια του αγώνα του Σαββάτου. Απαντώντας στην ερώτηση «Ποιος παίκτης ήταν ο πρώτος σκόρερ των Ικάρων στον αγώνα του α' γύρου με τον Αρκαδικό (23/12);» και αποστέλλοντας email στη διεύθυνση ikaroiserresbc@gmail.com, οι οπαδοί έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν τον κρίσιμο αγώνα με αντίπαλο την ομάδα της Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ