Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Δημόσιος απολογισμός της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών


Ο δημόσιος απολογισμός της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών για την τριετία 2007 – 2009 πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 14 Απριλίου, στην αίθουσα «Ορέστης» του ξενοδοχείου Elpida Resort & Spa των Σερρών.
Ο δημόσιος απολογισμός πραγματοποιήθηκε από τη Ν.Α. Σερρών, έχοντας ολοκληρώσει τρία χρόνια δημιουργικής προσπάθειας και εκπληρώνοντας στο ακέραιο το καθήκον στα ζητήματα του κοινωνικού ελέγχου και της λογοδοσίας.
Κατά την ομιλία του, ο Νομάρχης κ. Στέφανος Φωτιάδης αναφέρθηκε στα έργα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης το διάστημα 2007 – 2009, καθώς και σε όσα υλοποιούνται ή προγραμματίζονται για το προσεχές διάστημα και μέσω των χρηματοδοτικών προγραμμάτων του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς.
Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα έργα της Ν.Α. ανά τομέα, στην οργάνωση των υπηρεσιών, επικεντρώνοντας στην εξυπηρέτηση του πολίτη και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, με κοινωνική ευαισθησία και συνεχή συνεργασία με όλους τους φορείς.
Μίλησε για την ολοκλήρωση των έργων μέσω του Γ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης, για αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Ν.Α. Σερρών την τελευταία τριετία, με συνεχή διαβούλευση και δημοκρατικό προγραμματισμό.
Τέλος, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συνέχεια με την πρόκληση του «Καλλικράτη» και τα νέα δεδομένα που δημιουργεί, τονίζοντας ότι η περίοδος που έρχεται θα είναι ταυτόσημη με την ανατροπή, με σχεδιασμό, άποψη και πάνω από όλα με όραμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ