Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-0 την Ηλιούπολη


ΠΗΓΗ: Πανσερραϊκός

Πολύτιμο τρίποντο πέτυχε σήμερα η ομάδα μας η οποία έστω και δύσκολα κατάφερε να νικήσει την Ηλιούπολη με 1-0 με υπέροχο γκολ του Βάλντας Τράκις μετά από ασσίστ του Τάντιτς στο 88’.
Το φιλμ του αγώνα

Μια πολύ ωραία σέντρα του Γεωργιάδη στο 5ο αποτέλεσε την πρώτη ευκαιρία για την ομάδα μας αλλά δυστυχώς πόδι αντιπάλου απομάκρυνε τη μπάλα. Στο επόμενο δεκάλεπτο ακολούθησε επιθετικός μονόλογος της ομάδας μας αλλά δίχως να σημειωθεί η μεγάλη φάση. Αυτή ήρθε στο 12ο όταν ο Μπανγκουρά βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση περίπου στο ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά το σουτ μπλόκαρε ο Τακίδης. Έξι λεπτά αργότερα ο Πανσερραϊκός βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ με συρτό σουτ του Γεωργιάδη. Ο Τάντιτς ήταν ο πρωταγωνιστής της επόμενης φάσης για την ομάδα μας. Το ψιλοκρεμαστό σουτ του Σέρβου ποδοσφαιριστής μας στο 25ο δεν ανησύχησε ιδιαίτερα την ομάδα της Ηλιούπολης.

Στο 42ο ο Πανσερραϊκός κέρδισε φάουλ από αριστερά λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τάντιτς, η μπάλα στρώθηκε στον Γεωργιάδη αλλά το σουτ του ποδοσφαιριστής μας μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Με την ομάδα μας να προσπαθεί διαρκώς να βρει διαδρόμους προς τα καρέ της Ηλιούπολης, η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες να αποχωρούν στα αποδυτήρια χωρίς να έχει επιτευχθεί κάποιο γκολ.
Στο 52 λεπτό ο Μιχαήλ πέρασε υπέροχα τη μπάλα προς τον Μπανγκουρά αλλά για ελάχιστα εκατοστά ο επιθετικός μας, αν και σε πλεονεκτική θέση, δεν την πρόλαβε.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Γεωργιάδης έπιασε κεφαλιά μετά από σέντρα του Τάντιτς, αλλά ο Τακίδης χωρίς δυσκολία μπλόκαρε τη μπάλα. Με το ρυθμό του παιχνιδιού να έχει πέσει σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, οι φάσεις ήταν περιορισμένες και κυριαρχούσαν οι δυνατές μονομαχίες. Η απίστευτη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 75ο όταν Τάντιτς και Μιχαήλ συνδυάστηκαν καταπληκτικά, η μπάλα έφτασε στο Γεωργιάδη, το σουτ όμως του νεαρού επιθετικού μας μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Ηλιούπολης. Τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Πανσερραϊκός βρέθηκε κοντά στο γκολ. Ο Κωνσταντινίδης πέρασε υπέροχα τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά ο Μπανγκουρά δεν κατάφερε να τη συγκρατήσει. Δύο νέες απανωτές ευκαιρίες με Κωνσταντινίδη και Τάντιτς για την ομάδα μας αλλά ο Τακίδης είπε «όχι» και τις δύο φορές.

Με το χρόνο να πιέζει την ομάδα μας και τις ευκαιρίες να χάνονται η μία μετά την άλλη, η λύτρωση ήρθε στο 88ο με τον Τράκις, ο οποίος δέχθηκε τη μπάλα από τον Τάντιτς και με κεφαλιά «ψαράκι» «άλωσε» την εστία της Ηλιούπολης.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Ντράγκαν Κοκότοβιτς (προπονητής Πανσερραϊκού): «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εμφανώς καλύτεροι, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Μένουνε τέσσερα ματς για να βρεθούμε στα πλέϊ-οφ».

Γιώργος Βαζάκας (προπονητής Ηλιούπολης): «Ήταν ένα ντέρμπι με δυο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Ο Πανσερραϊκός μπήκε πολύ δυνατά και μας πίεσε και πέτυχε το γκολ μετά από λάθος της άμυνα μας. Η αποβολή μου ήταν έγκλημα, διότι δεν είπα τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ