Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Νέος προπονητής ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης

Σε συμφωνία με τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη ήρθε η διοίκηση του Α.Ο.Κ. Ικαροι Σερρών για τη θέση του προπονητή της ομάδας. Ο κ. Χατζηκυριακίδης επιστρέφει στον πάγκο των «κυανοκίτρινων» μετά από δύο χρόνια. Εχει θητεύσει σε αρκετές ομάδες των εθνικών κατηγοριών, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν προπονητής του Ηρακλή. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο προπονητής που ανέδειξε το Λάζαρο Παπαδόπουλο στα πρώτα βήματα του διεθνούς σέντερ του ΠΑΟΚ στον ΑΟ Σταυρούπολης.

Το βιογραφικό του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη

Ημ. Γεν.: 30/8/1969
Τόπος Γέν.: Θεσσαλονίκη
Προηγ. Ομάδες (ως αθλητής):Μακεδονικός Νεάπολης, Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, Εθνική Εφήβων (1969)
Προηγ. Ομάδες (ως προπονητής): ΑΟ Σταυρούπολης, Εκπ. Μαντουλίδη, Μακεδονικός (ασίσταντ), ΜΕΝΤ (ασίσταντ και α’ προπονητής), Αίας Ευόσμου, Κεραυνός Ωραιοκάστρου, Γουμένισσα, Ικαροι Σερρών, Αναγέννηση/Φλόγα, Ηρακλής

Στο τιμ και ο Κώστας Σδράκας

Στο πλευρό του νέου προπονητή των Ικάρων θα βρεθεί ως ασίσταντ κόουτς ο Κώστας Σδράκας. Ο 38χρονος πρώην αθλητής της ομάδας, με θητεία και σε ΚΑΟΔ, Τρίκαλα, θα πλαισιώσει τον κ. Χατζηκηριακίδη μαζί με τον Φώτη Κοκκολιό και το γυμναστή της ομάδας, Θεόδωρο Καννά, που παρέμειναν στο τεχνικό επιτελείο των Ικάρων, μετά από εισήγηση του νέου προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ