Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ

Σημεία ομιλίας του χαιρετισμού του υφυπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μάρκου Μπόλαρη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Κιλκίς
Προτεραιότητα για την κυβέρνηση είναι τα δίκαια μέτρα για την κοινωνία και ο σεβασμός στο δημόσιο χρήμα. Αυτό τόνισε σήμερα ο υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μάρκος Μπόλαρης μιλώντας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Κιλκίς.
Ακόμη, ο κ. Μπόλαρης σημείωσε ότι η κυβέρνηση διαθέτει τόσο το σχέδιο όσο και τη βούληση για την αποκατάσταση του δημοσιονομικού ελλείμματος και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, ενώ επισήμανε ότι τα μέτρα που λαμβάνονται, αποκαθιστούν τη θεσμική λειτουργία του κράτους και θωρακίζουν την Ελλάδα από κάθε πιθανότητα πισωγυρίσματος.
Ακολουθούν σημεία ομιλίας του κ. Μπόλαρη:
«Η νέα χρονιά μπορεί να είναι καλή και δημιουργική, εάν εμείς το αποφασίσουμε να είναι. Η κυβέρνηση έχει σχέδιο δράσης και στοχεύει στην αποκατάσταση του δημοσίου ελλείμματος και στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».
«Με τη λήψη μόνιμων και σταθερών μέτρων αποκαθιστούμε τη θεσμική λειτουργία του κράτους, ούτως ώστε όταν βγούμε από την κρίση, να μην πισωγυρίσουμε, αλλά να πάμε μπροστά. Η κυβέρνηση, αλλά και η χώρα δεν έχουν δικαίωμα να αποτύχουν».
«Αν θέλουμε να περιγράψουμε το πρόβλημα, αυτό είναι η έλλειψη αξιοπιστίας της χώρας στον ευρωπαϊκό και διεθνή χώρο, αλλά και το έλλειμμα αξιοπιστίας του πολιτικού κόσμου προς τους έλληνες πολίτες».
«Προτεραιότητα για την κυβέρνηση είναι τα δίκαια μέτρα και ο σεβασμός του δημοσίου χρήματος, καθώς βρισκόμαστε εδώ για την υπηρέτηση του πολίτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ