Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Ποιο θα είναι το πρώτο αθλητικό παιχνίδι της Αριανής κοινότητας?


Πρόσκληση σε παιδιά, κάνει η NASA Τους ζητά να φανταστούν και να προτείνουν στο πρόγραμμα της για τον Άρη, ποιο άθλημα να παιχτεί από τα μέλη της πρώτης Αριανής κοινότητας. Οι νέοι μπορούν να υποβάλουν τις ιδέες τους για ένα παιχνίδι κατάλληλο για τον κόκκινο πλανήτη μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2010. Οι νικητές θα συνεργαστούν με τους μηχανικούς από το αεριωθούμενο εργαστήριο προώθησης της NASA για να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους και να φέρουν τον αθλητισμό τους στην πραγματικότητα (τουλάχιστον στη γη).
Ο επιστήμονας Ashwin Vasavada υπεύθυνος του προγράμματος του Άρη θα συνεργαστεί με τον νικητή. Ξέρω τι να αναμένω, είπε. Φαντάζομαι ότι οι ιδέες θα είναι τόσο ακραίες όσο το περιβάλλον στον Άρη!
Ο μηχανικός Suparna Mukherjee συμπλήρωσε ότι αυτό είναι μια τρομερή ευκαιρία για τα παιδιά να αντιμετωπίσουν μια δύσκολη πρόκληση με έναν πραγματικά τρόπο διασκέδασης. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείτε με μια τετραετή επιχορήγηση από το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών Υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση για τα παιδιά όπως και για τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν Περισσότερα. http://www.kidsciencechallenge.com/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ