Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Tρίποντο με Αγροτικό Αστέρα

Τη δεύτερη κατά σειρά νίκη τους πέτυχαν τα «λιοντάρια». «Θύμα» τους αυτή τη φορά ο Αγροτικός Αστέρας τον οποίο κέρδισαν με 1-0 και ανέβηκαν ακόμη πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Χρυσός σκόρερ ο Μπόζινταρ Τάντιτς με το γκολ του στο 75'.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 2ο της αναμέτρησης ο Πανσερραϊκός κινήθηκε επικίνδυνα στα καρέ της αντίπαλης ομάδας αλλά το σουτ που έπιασε ο Κωνσταντινίδης έδιωξε σε κόρνερ αμυντικός του Αγροτικού Αστέρα.
Η ομάδα μας είχε την εδαφική περιοχή, πίεζε συνέχεια τον αντίπαλο και δημιουργούσε τις ευκαιρίες.

Στο 27΄οι Αθανασιάδης και Κωνσταντινίδης συνδυάστηκαν τέλεια αλλά η παράλληλη σέντρα που έγινε στα αντίπαλα καρέ απομακρύνθηκε από την άμυνα των φιλοξενουμένων. Στο επόμενο λεπτό και πάλι ο Κωνσταντινίδης δημιούργησε τις προϋποθέσεις αλλά η αμυντική ζώνη του Αγροτικού Αστέρα επενέβη έγκαιρα.

Στο 35΄ ο Πανσερραϊκός κέρδισε φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τάντιτς, το σουτ που επιχείρησε ήταν καλοχτυπημένο αλλά η άμυνα των αντιπάλων και πάλι απομάκρυνε τον κίνδυνο. Στο 38΄ η μπάλα έφτασε στη μικρή περιοχή του Αγροτικού Αστέρα από σέντρα του Κωνσταντινίδη αλλά η κεφαλιά του Σκάγκλια εξουδετερώθηκε από τον Γιακουμή, ο οποίος και μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 45΄ ο Πανσερραϊκός κέρδισε φάουλ και πάλι στο ύψος της μεγάλης περιοχής. Αυτή τη φορά την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζαπρόπουλος αλλά το σουτ έφυγε άουτ.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ο Κωνσταντινίδης έβγαλε πολύ ωραία μπαλιά για τον Γεωργιάδη αλλά πόδι αμυντικού σταμάτησε εκεί την ευκαιρία για την ομάδα μας.

Στο 70΄ η ομάδα μας έφτασε μία ανάσα πριν από το γκολ. Η μπάλα έφτασε στη μικρή περιοχή μετά το φάουλ που εκτέλεσε ο Τάντιτς αλλά το σουτ που έπιασε ο Παπάζογλου μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στα επόμενα λεπτά η ομάδα μας πολιορκούσε συνέχεια την αντίπαλη περιοχή και στο 75΄ ήρθε το γκολ. Σε μία φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε από τον Τράκις στον Τάντιτς, ο οποίος αμέσως έπιασε δυνατό σουτ κάνοντας το 1-0.
Πηγή: ΠΑΕ Πανσερραϊκός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ