Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

τις ημερομηνίες υποβολής Μηχανογραφικών Δελτίων α) Αποφοίτων των Β΄ κύκλου ΤΕΕ και β) τελειοφοίτων και Αποφοίτων ΕΠΑΛ


Από το Γραφείο Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευση Ν. Σερρών ανακοινώνεται ότι ως ημερομηνία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων,
α) αποφοίτων του Β΄ κύκλου ημερησίων και Εσπερινών ΤΕΕ και αποφοίτων των πρώην ΤΕΛ β) αποφοίτων και τελειοφοίτων ( ημερησίων, εσπερινών ) ΕΠΑΛ ( Ομάδα Α΄ ), για συμμετοχή στις ειδικές εισαγωγικές εξετάσεις και στη διαδικασία επιλογής για τα τμήματα και τις Σχολές των Ιδρυμάτων του Τεχνολογικού Τομέα Ανώτατης Εκπ/σης Ακαδημαϊκού έτους 2010-2011, ορίζεται το χρονικό διάστημα από 3 Μαρτίου μέχρι 16 Μαρτίου 2010.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τα μηχανογραφικά τους κατά τις παραπάνω ημερομηνίες στα Γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών, οδός : Κερασούντος 2, αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους, ( απαραίτητη η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας).
Μέσα στην ίδια προθεσμία και στην ίδια Επιτροπή οι απόφοιτοι Β΄ Κύκλου ΤΕΕ με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που εξετάζονται προφορικά ή γραπτά κατά περίπτωση, πρέπει να υποβάλλουν μαζί με το μηχανογραφικό τους δελτίο και σχετική αίτηση συνοδευόμενη από τη προβλεπόμενη γνωμάτευση.
Εφιστάται ιδιαιτέρως η προσοχή των ενδιαφερομένων στην υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου στην παραπάνω προθεσμία και επισημαίνεται ότι δεν πρόκειται να δοθεί παράταση στην προθεσμία αυτή. Όποιος δεν υποβάλλει μηχανογραφικό δελτίο αποκλείεται από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Οι υποψήφιοι των ημερησίων ΕΠΑΛ, ΤΕΕ, ΤΕΛ, Ναυτικών Λυκείων, εάν επιθυμούν, μπορούν να δηλώσουν τμήματα ομάδας που αντιστοιχεί σε διαφορετικό τομέα από αυτόν της αποφοίτησής τους. Σ΄ αυτή την περίπτωση επιλέγουν μια ειδικότητα του τομέα αυτού και εξετάζονται στο μάθημα της ειδικότητας αυτής.
Οι υποψήφιοι των Εσπερινών ΤΕΕ, ΤΕΛ και Ναυτικών Λυκείων δηλώνουν προτίμηση για όσα τμήματα αντιστοιχούν στον τομέα αποφοίτησής τους εκτός από τις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών και Σχολές Αστυφυλάκων.
Διευκρινίζεται ότι οι υποψήφιοι δηλώνουν στο μηχανογραφικό τους δελτίο προτίμηση για τμήματα μόνο μίας ΟΜΑΔΑΣ.

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά για ΕΠΑΛ

Μαζί με το μηχανογραφικό δελτίο οι υποψήφιοι υποβάλλουν στην Επιτροπή :
1. Επικυρωμένο αντίγραφο απολυτηρίου ΕΠΑΛ
2. Βεβαίωση του οικείου ΕΠΑΛ στο οποίο φοιτούν, από την οποία να προκύπτει ότι είναι μαθητές της Γ΄ τάξης των ημερήσιων ΕΠΑΛ ή της Δ΄ τάξης των εσπερινών ΕΠΑΛ ( ΟΜΑΔΑ Α΄ ).

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά για ΤΕΕ

Μαζί με το μηχανογραφικό δελτίο οι υποψήφιοι υποβάλλουν στην Επιτροπή :
1. Επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου τους, αν είναι απόφοιτοι Τ.Ε.Ε ή πρώην ΤΕΛ ή πρώην ΤΕΛ ή Ναυτικών Λυκείων
2. Βεβαίωση του οικείου σχολείου για τις περιπτώσεις υποψηφίων που έχουν ολοκληρώσει τη φοίτηση, αλλά δεν έχουν αποκτήσει ακόμα πτυχίο.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2321047565, 2321047566, 2321047567.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ