Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ αποτελέσματα για το Ν. Σερρών



1. Εκδόθηκαν οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης Μερικής Απασχόλησης του Δήμου Αχινού (Αριθμ Πρωτ: 6165/17-12-2009), που προβλέπει την πλήρωση συνολικά τριών (3) θέσεων προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας μέχρι 18 μήνες και εβδομαδιαίας απασχόλησης μέχρι 20 ώρες.
Οι πίνακες με τα οριστικά αποτελέσματα θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται έως και την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010.
Οι υποψήφιοι οι οποίοι θεωρούνται επιτυχόντες σύμφωνα με την επιτροπή αξιολόγησης οφείλουν να υποβάλουν σε πρωτότυπα φωτοαντίγραφα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σύμφωνα με την υπ’αρ. 6165/17-12-2009 προκήρυξη έως και την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την πρόσληψη τους.
Οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στο Δήμο Αχινού Νομού Σερρών, στον πίνακα ανακοινώσεων του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών, ενώ έχουν καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (https://egov.naserron.gr/, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Αποτελέσματα Διαγωνισμών»), με τη δέσμευση της υπ’ αριθμό 62/2004 απόφασης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, περί μη ηλεκτρονικής δημοσιοποίησης και καταχώρησης του πίνακα των αποκλειόμενων.

2. Εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα του γραπτού διαγωνισμού για την πλήρωση 545 θέσεων κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) διαφόρων ειδικοτήτων των υπηρεσιών του τέως Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και του τέως Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης (Προκήρυξη 1Γ/2008-ΦΕΚ 461/11.9.2008, τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ).
Μετά από σχετική συνεννόηση με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι αλφαβητικοί πίνακες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ περιλαμβάνουν τα στοιχεία και την επίδοση μόνο όσων υποψηφίων πέτυχαν βαθμολογία τουλάχιστον 30 μονάδες στη γραπτή εξέταση. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι μπορούν να αναζητούν τη βαθμολογία τους με την πληκτρολόγηση του ονόματος, του επωνύμου, του αριθμού ταυτότητας και του δεκαψήφιου κωδικού συμμετοχής τους, ο οποίος τους είχε δοθεί κατά την εξέταση. Η σχετική εύρεση μπορεί να γίνει από το πλαίσιο αναζήτησης της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ.
Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση


3. Εκδόθηκαν οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης Μερικής Απασχόλησης του Δήμου Στρυμονικού Νομού Σερρών (Αριθμ Πρωτ: 7067/29-12-2009) που προβλέπει την πλήρωση συνολικά οχτώ (8) θέσεων προσωπικού Τεχνολογικής (ΤΕ), Δευτεροβάθμιας (ΔΕ) και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας μέχρι 18 μήνες και εβδομαδιαίας απασχόλησης μέχρι 20 ώρες.
Οι πίνακες με τα οριστικά αποτελέσματα θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010 έως και τη Δευτέρα 01 Μαρτίου 2010.
Οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στο Δήμο Στρυμονικού Νομού Σερρών, στον πίνακα ανακοινώσεων του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών, ενώ έχουν καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (https://egov.naserron.gr/, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Αποτελέσματα Διαγωνισμών»), με τη δέσμευση της υπ’ αριθμό 62/2004 απόφασης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, περί μη ηλεκτρονικής δημοσιοποίησης και καταχώρησης του πίνακα των αποκλειόμενων.

4. Ο Δήμος Ηράκλειας του Νομού Σερρών, που εδρεύει στην Ηράκλεια Σερρών, ανακοίνωσε την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης, χρονικής διάρκειας μέχρι δέκα οχτώ (18) μήνες, και εβδομαδιαίας απασχόλησης 20 ωρών, συνολικού αριθμού δέκα τριών (13) ατόμων για την παροχή υπηρεσιών κοινωνικού χαρακτήρα συμφώνα με τις διατάξεις του Ν.3250/2004. Οι ως άνω δέκα τρείς (13) θέσεις μερικής απασχόλησης κατανέμονται στους κατωτέρω τομείς κοινωνικών υπηρεσιών ως ακολούθως:
Μία (1) θέση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), ειδικότητας Διοικητικού, μία (1) θέση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), ειδικότητας Γεωπόνων Διοίκησης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων, μία (1) θέση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ειδικότητας Οδηγών, έξι (6) θέσεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ), ειδικότητας Εργατών Καθαριότητας, δύο (2) θέσεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ), ειδικότητας Καθαριστριών, μία (1) θέση Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ), ειδικότητας Φυλάκων Γυμναστικών Εγκαταστάσεων, μία (1) θέση Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ), ειδικότητας Φυλάκων Εγκαταστάσεων.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτηση και τα αντίστοιχα δικαιολογητικά στα γραφεία του Δήμου Ηράκλειας Ν. Σερρών (έδρα Ηράκλεια Ν. Σερρών). Η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίστηκε από την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010 έως και την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010.
Οι ανακοινώσεις των προκηρύξεων και τα έντυπα των αιτήσεων διατίθενται στο Δήμο Ηράκλειας, στο ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (γραφείο, αρ.126), ενώ έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (https://egov.naserron.gr/, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Προκηρύξεις Πλήρωσης Θέσεων Εργασίας»).

5. Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 5Κ/2009 (ΦΕΚ 252/15-06-2009, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορούν στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας διακοσίων εβδομήντα έξι (276) θέσεων τακτικού προσωπικού κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) σε διάφορους φορείς του Δημοσίου Τομέα..
Οι σχετικοί πίνακες θα αναρτηθούν στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010. Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλεύονται τους πίνακες των αποτελεσμάτων ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), όπου και έχουν καταχωριστεί.
Σημειώνεται ότι οι οριστικοί πίνακες των διοριστέων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010 έως και την πάροδο της Δευτέρας 08 Μαρτίου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ