Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Πανσερραϊκός, ομάδα για εκτός έδρας.



Στις νίκες επέστρεψε ο Πανσερραϊκός παίρνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στο νησί των Ιπποτών επικρατώντας του Διαγόρα με 0-1.
Το πρώτο 25λεπτο του αγώνα δεν είχε ρυθμό και παίχτηκε κυρίως παιχνίδι κέντρου με αποτέλεσμα οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να είναι περιορισμένες. Η ομάδα μας σε κάποια σημεία του πρώτου ημιχρόνου πίεσε τους αντιπάλους, δίχως όμως να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση.
Ο Πανσερραϊκός μπήκε πιο οργανωμένος στο δεύτερο παιχνίδι και ενώ είχε τα ηνία της αναμέτρησης νευρικότητα στην ομάδα μας προκάλεσε η αποβολή του Βοσκόπουλου στο 57΄ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Αν και η ομάδα μας συνέχισε με δέκα παίκτες, γρήγορα συνήλθε και έγινε ακόμη πιο πιεστική για τα καρέ του Διαγόρα.
Στο 67΄ ο Γεωργιάδης κατάφερε να ξεφύγει από τους αντιπάλους του και με ωραία σέντρα βρήκε τον Κωνσταντινίδη ο οποίος με κεφαλιά – ψαράκι άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας. Ο Πανσερραϊκός συνέχισε να είναι απειλητικός και να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού.
Στο 81΄ η ομάδα μας πλησίασε στο δεύτερο γκολ όταν ο Τάντιτς κατάφερε να τροφοδοτήσει τον Μπανγκουρά αλλά ο τελευταίος, αν και σε πλεονεκτική θέση, κλείστηκε από τον αντίπαλο του και έτσι η φάση τελείωσε εκεί.
Ο τελευταίος δέχθηκε την κόκκινη κάρτα λίγα λεπτά πριν από την κανονική λήξη του αγώνα. Τη στιγμή που αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο ο Τσιάτσιος πίεσε τον επιθετικό μας να φύγει πιο γρήγορα από το γήπεδο και ο παίκτης μας για να τον αποφύγει σήκωσε τον αγκώνα του και μόλις που άγγιξε τον ποδοσφαιριστή του Διαγόρα. Αν και η ομάδα μας αγωνίστηκε τα τελευταία λεπτά με εννέα παίκτες κατάφερε να κρατήσει το μηδέν για την εστία της και να «δραπετεύσει» από τη Ρόδο με μια μεγάλη νίκη.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βελλίδης, Δήμου, Κωνσταντινίδης (84' Γκεσόφσκι), Σπάρταλης (65' Γεωργιάδης), Ρούσεφ, Τριανταφύλλου, Κατερίνης, Ακόστα (68' Ταραχούλσκι), Τσιάτσιος, Πουλόπουλος, Παύλου
Προπονητής: Γιώργος Φοιρός
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Βοσκόπουλος, Κάστρο, Γεωργιάδης (90+3 Τράκις), Μπανγκουρά, Τάντιτς (90' Γεωργίου), Κωνσταντινίδης, Παπάζογλου, Μιχαήλ, Ν. Ζαπρόπουλος
Προπονητής: Ντράγκαν Κοκότοβιτς
Πηγή: ΠΑΕ Πανσερραϊκός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ