Κυριακή 11 Απριλίου 2010

3η ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ


Συνεδριακό κέντρο Ξενοδοχείου ELPIDA RΕSORT 16-18 Απριλίου 2010

Η Πνευμονολογική Κλινική του Γ. Ν. Σερρών σε συνεργασία με τις Πνευμονολογικές κλινικές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει την 3η Διημερίδα Πνευμονολογίας η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, της Εταιρείας Μελέτης Πνευμονοπαθειών και Επαγγελματικών Παθήσεων Θώρακος και του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών, που θα πραγματοποιηθεί από 16 Απριλίου και ώρα 13:30 έως 18 Απριλίου 2010 στο Συνεδριακό Κέντρο του Ξενοδοχείου ELPIDA RΕSORT.
Στη Διημερίδα έχουν προσκληθεί ως ομιλητές οι κορυφαίοι Έλληνες Καθηγητές Πνευμονολογίας, Διευθυντές Πνευμονολογικών κλινικών καθώς και καταξιωμένοι Πνευμονολόγοι από όλη τη χώρα ενώ αναμένεται να συμμετάσχουν γιατροί από όλη την Ελλάδα.
Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Απριλίου και ώρα 20:30 στο Ξενοδοχείο ELPIDA RΕSORT και την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο διοικητής της 4ης ΥΠ Μακεδονίας και Θράκης κ Αριστείδης Μπουσουλέγκας.
Για την ενημέρωση των ΜΜΕ και μέσω αυτών του κοινού θα δοθεί συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα 12/4/2010 και ώρα 13:00 στο αμφιθέατρο του ΓΝ Σερρών από τη Διοικητή Νοσοκομείου Δρ Ευαγγελία Κουρτέλη - Ξουρή και τον Διευθυντή της Πνευμονολογικής κλινικής Dr Αντώνη Αντωνιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ