Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΟΠ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοίνωσε τους τελικούς πίνακες κατάταξης Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ), ανδρών - γυναικών, στο Πολεμικό Ναυτικό.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλεύονται τους πίνακες των αποτελεσμάτων, από τα γραφεία ενημερώσεως κοινού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είτε ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα του Πολεμικού Ναυτικού (www.hellenicnavy.gr) και την ιστοσελίδα του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (https://egov.naserron.gr, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Αποτελέσματα»), όπου και έχουν καταχωριστεί.
Οι επιτυχόντες παρακαλούνται να παρουσιαστούν τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2010 στην Ν.Β. Κανελλόπουλος στο Σκαραμαγκά ως εξής:- Ώρα 07:30, όλες οι γυναίκες.- Ώρα 10:00, όσοι άνδρες το επώνυμο τους αρχίζει από το Α έως και το Κ.- Ώρα 12:00, όσοι άνδρες το επώνυμο τους αρχίζει από το Λ έως και το Ψ.
Για όσους δεν καταστεί δυνατό να καταταχθούν στις ανωτέρω προθεσμίες, μπορούν να παρουσιαστούν μέχρι και την Τετάρτη 21 Απριλίου υπό την προϋπόθεση ότι αποδεικνύουν εγγράφως τους λόγους της μη παρουσίασης τους νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ