Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

ΑΠΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ: Δ.Τ. ΓΙΑ THΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ Μ. ΣΑΒΒΑΤΟΥ


Πολύς κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου, το οποίο σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ν. Σερρών, αποκορύφωσε τις εκδηλώσεις για την τόνωση των σερραϊκών αγορών το Μεγάλο Σάββατο στον πεζόδρομο, μπροστά στο επιμελητηριακό μέγαρο. Είχε προηγηθεί η διανομή φυλλαδίων στις κωμοπόλεις του Νομού και στην πόλη των Σερρών με πασχαλινές ευχές και μηνύματα στήριξης των σερραϊκών αγορών, καθώς και ανάλογο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ, τα οποία καλούσαν όλους τους Σερραίους να στηρίζουν τον τόπο μας προτιμώντας τα σερραϊκά καταστήματα και προϊόντα.
Με πασχαλινό κλίμα και ανάλογο στολισμό ο πεζόδρομος κατακλύσθηκε από καταναλωτές, μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι με τις πασχαλινές αγορές στα χέρια περνούσαν μπροστά απ’ την όμορφη παγόδα του Επιμελητηρίου, όπου τους προσφέρονταν νηστίσιμα εδέσματα και αναψυκτικά, κερασμένα από σερραϊκές επιχειρήσεις.
Ευχές για «Καλή Ανάσταση» σε συνδυασμό με μηνύματα όπως «Όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο» και «Ψηφίζουμε Σερραϊκά» εκφράζονταν εκ μέρους της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, δια στόματος του κ. Ι. Μπαλίτη, Οικονομικού Επόπτη και υπεύθυνου της όλης εκδήλωσης: «Εμείς ως Επιμελητήριο, ειδικά σ’ αυτήν την περίοδο της κρίσης, με τις δράσεις αυτές καλούμε τον κόσμο των Σερρών και τους επισκέπτες να βγουν στην αγορά, και να δώσουν ανάσα στις επιχειρήσεις μας. Τους ευχαριστούμε για την αθρόα προσέλευση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλίτης.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τις σερραϊκές επιχειρήσεις, οι οποίες για άλλη μια φορά προσέφεραν τα εξαιρετικά προϊόντα τους, ενισχύοντας τις δράσεις του Επιμελητηρίου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ