Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

1 θέση Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό Ροδολίβους



Ο Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός Ροδολίβους (Δ.Β.Σ.Ρ) Νομού Σερρών, που εδρεύει στο Ροδολίβος Σερρών, ανακοίνωσε την πρόσληψη συνολικά ενός (1) ατόμου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (από 01-09-2010 και έως 31-07-2011), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Ροδολίβους (Δ.Β.Σ.Ρ) για την εξής ειδικότητα: Μία (1) θέση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), Βοηθού Βρεφοκόμου-Παιδοκόμου..

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από την Τετάρτη 21 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010, αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός Ροδολίβους Νομού Σερρών, Ροδολίβος Σερρών, Κων/νου Κιορπέ 22 Τ.Κ. 62041, υπόψιν κας Παγκου Βασιλικής (τηλ. επικοινωνίας 23240-71229).

Η ανακοίνωση της προκήρυξης και τα έντυπα των αιτήσεων διατίθενται στα γραφεία του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Ροδολίβους Νομού Σερρών (Δ.Β.Σ.Ρ), στο ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (γραφείο, αρ.126), ενώ έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (https://egov.naserron.gr, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Προκηρύξεις Πλήρωσης Θέσεων Εργασίας»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ