Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΤΑ


Η Μονάδα Διανομής Σερρών των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ Α.Ε., που εδρεύει στις Σέρρες, ανακοίνωσε την πρόσληψη συνολικά ενός (1) ατόμου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (4 μήνες), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Υπηρεσιακών Λειτουργιών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Επιστολικού Ταχυδρομείου Βορείου Ελλάδος των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε. για την εξής ειδικότητα: Μία (1) θέση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), Διανομέων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από τη Δευτέρα 19 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010, αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Μονάδα Διανομής Σερρών – ΕΛΤΑ, Ευζώνων 29, Τ.Κ. 62100 Σέρρες, (τηλ. επικοινωνίας 23210-59970).

Η ανακοίνωση της προκήρυξης και τα έντυπα των αιτήσεων διατίθενται στα γραφεία των ΕΛΤΑ Σερρών, στο ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (γραφείο, αρ.126), ενώ έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (https://egov.naserron.gr, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Προκηρύξεις Πλήρωσης Θέσεων Εργασίας»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ