Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Ικανοποιητικές εξελίξεις για την έδρα του Πανσερραϊκού


Θετικές οι δεσμεύσεις του Υπουργού και του Υφυπουργού


Την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που διασφαλίζει τη συμμετοχή της ΠΑΕ Πανσερραϊκός στη SUPERLEAGUE με έδρα το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, εξασφάλισαν ο Νομάρχης Σερρών κ. Στέφανος Φωτιάδης και ο Αντινομάρχης Πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Χρυσανθίδης, κατά τη σημερινή (20 Ιουλίου 2010) επίσκεψή τους στον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο.
Ο κ. Νομάρχης και ο κ. Αντινομάρχης ενημέρωσαν τον κ. Υπουργό και για το θέμα του νοτίου πετάλου του γηπέδου, όμως ο κ. Γερουλάνος τους παρέπεμψε στον Υφυπουργό κ. Γιώργο Νικητιάδη, τον οποίο συνάντησαν αμέσως μετά.
Η ανταπόκριση του κ. Υφυπουργού στο αίτημα για την ανάγκη υποστύλωσης του νοτίου πετάλου ήταν θετική, καθώς ο ίδιος προέτρεψε την ΠΑΕ Πανσερραϊκός να ζητήσει το ποσό που απαιτείται από τον ΟΠΑΠ και το υπόλοιπο έως το ύψος της σύμβασης (610.000 ευρώ) με τον εργολάβο, να καλυφθεί από τον Δήμο Σερρών.
Η επίσκεψη στον κ. Υφυπουργό πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Νομάρχη κ. Στέφανου Φωτιάδη, του Δημάρχου Σερρών κ. Γιάννη Βλάχου, του Αντινομάρχη Πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Χρυσανθίδη και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών κ. Δημήτρη Σωτηριάδη. Παρών στη συνάντηση ήταν ο συνεργάτης του κ. Υφυπουργού σε θέματα Αθλητισμού, κ. Περικλής Βασιλάκης.
Τον συντονισμό για την επίσκεψη στον κ. Νικητιάδη είχε ο Υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Μάρκος Μπόλαρης, ενώ για το θέμα επικοινώνησε με τον κ. Υφυπουργό και ο Βουλευτής Σερρών κ. Στάθης Κουτμερίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ