Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Σύσκεψη με ΠΑΕ Πανσερραϊκός

Ύστερα από αίτημα της διοίκηση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010, σύσκεψη με τον Νομάρχη Σερρών κ. Στέφανο Φωτιάδη, στο Διοικητήριο, όπου συζητήθηκαν δύο ιδιαίτερα σημαντικά θέματα που αφορούν στη χρήση του γηπέδου και συγκεκριμένα στην αδειοδότηση των εγκαταστάσεών του, με την έκδοση μίας κοινής υπουργικής απόφασης και στις εργασίες που πρέπει να γίνουν στο νότιο πέταλο του γηπέδου.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Νομάρχης ανέφερε ότι το αίτημα της ΠΑΕ έχει ήδη διαβιβαστεί αρμοδίως και ότι αύριο, Τρίτη 20 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί σύσκεψη με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργο Νικητιάδη στο γραφείο του στο Υπουργείο με το συντονισμό του υφυπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Μάρκου Μπόλαρη, όπου θα συμμετέχουν ο ίδιος ο Νομάρχης, αλλά και η διοίκηση του Πανσερραϊκού, με στόχο τη νέα αγωνιστική περίοδο να παίξει η ομάδα στο γήπεδό της.

Επίσης, ο κ. Φωτιάδης τόνισε η θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να δοθούν οι 250.000 ευρώ για τις εργασίες και αν αυτό δεν επιτευχθεί, τότε να αναζητηθεί νέα χρηματοδότηση.

Την αισιοδοξία του ότι θα ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα εξέφρασε στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός κ. Πέτρος Θεοδωρίδης. Τόνισε ότι έχουν γίνει συντονισμένες κινήσεις λόγω έλλειψης χρόνου και ότι ήδη έχει υποβληθεί αίτημα στον ΟΠΑΠ για χρηματοδότηση των εργασιών της ολοκλήρωσης του πετάλου του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ