Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Δωρεάν Διανομή προϊόντων στους απόρους της χώρας - Πρόγραμμα Ε.Ε. 2010


Η Αντινομαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης θέλει να ευχαριστήσει τους δεκαεννέα (19) φορείς (Σύλλογοι-Μητροπόλεις-Δήμοι & Κοινότητες), όπου παρά τα στενά χρονικά περιθώρια, έγκαιρα, μετά από τη σχετική ενημέρωση, υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής προϊόντων 2010 καθώς και τα δικαιολογητικά που απαιτούνταν. Το πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής προϊόντων 2010 περιλαμβάνει μακαρόνια, ρύζι και τυρί φέτα.

Παράλληλα από τη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης και το τμήμα Φυτικής Παραγωγής (Καζίνος Α,. Παναγιωτίδου Ν., Παπαδόπουλος Θ., Μανωλίδης Ν.) έγινε η εξέταση των αιτήσεων και των δικαιολογητικών και αφού συμπληρώθηκε ο πίνακας – υπόδειγμα, αποστάλθηκε ηλεκτρονικά στις 23 Ιουλίου 2010 στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., Δ/νση Πληρωμών Αγροτικών Ενισχύσεων, τμήμα Παρέμβασης.

Ακολούθως, θα μας γνωστοποιηθεί το πότε τα προαναφερόμενα προϊόντα θα βρίσκονται στο Κ.Ε.Π.Π.Υ.Ε.Λ. Σερρών. Τα προϊόντα θα παραλαμβάνονται από μια τριμελή επιτροπή της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης και αφού γίνει ο σχετικός έλεγχος (του προϊόντος) αμέσως θα ενημερώνονται οι φορείς και ο κάθε φορέας θα παραλαμβάνει τα προϊόντα που του αντιστοιχούν ανάλογα με τον αριθμό των μελών του. Οι φορείς θα είναι υπεύθυνοι για την διανομή των προϊόντων στους δικαιούχους. Όταν διεκπεραιωθεί η διανομή θα γίνει δειγματοληπτικός έλεγχος αν πράγματι παρελήφθησαν τα προϊόντα από τους δικαιούχους. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με τη συμπλήρωση των διαφόρων παραστατικών και την αποστολή τους στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

Σ’ αυτήν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία είναι σημαντικό να σκεφτούμε και να αφουγκραστούμε τον συνάνθρωπό μας που μπορεί να περνάει πιο δύσκολα κι από εμάς τους ίδιους. Άλλωστε η αλληλεγγύη είναι ακόμη δωρεάν !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ