Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Σύσκεψη στη Νομαρχία με το Σωματείο περιπτεριούχων


Με πρωτοβουλία του Αντινομάρχη Διοίκησης Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Θωμά Σιαμπίρη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 27 Ιουλίου 2010, στο Διοικητήριο, σύσκεψη με τα μέλη του Σωματείου Περιπτεριούχων Ν. Σερρών, προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για τα προβλήματα του κλάδου τους που εστιάζονται κυρίως στους ελέγχους, οι οποίοι διενεργούνται από την πενταμελή επιτροπή που έχει συγκροτηθεί για το σκοπό αυτό.
Όπως ανέφερε τόσο ο Πρόεδρος όσο και η Αντιπρόεδρος του Σωματείου Περιπτεριούχων, δεν είναι αντίθετοι στη διαδικασία των ελέγχων, αλλά αιτούνται να γίνονται χωρίς εξαιρέσεις σε όλα τα περίπτερα, αλλά και σε όσα καταστήματα πωλούν τσιγάρα.
Ο κ. Αντινομάρχης, αμέσως μετά τη συνάντηση, εξέφρασε την πεποίθηση ότι με τη συνεργασία και των δύο πλευρών θα επιλυθούν τα περισσότερα αιτήματα των περιπτεριούχων. Τους διαβεβαίωσε ότι δεν είναι στις προθέσεις της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης να ζημιωθεί ο κλάδος τους, αλλά οι συστάσεις που γίνονται από τα μέλη της επιτροπής που διενεργούν τους ελέγχους είναι επιβεβλημένες και είναι αυτονόητο ότι όλοι πρέπει να συμμορφώνονται στο πλαίσιο της νομιμότητας. Συμπλήρωσε δε ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2010 και ότι θα επεκταθούν και τα λοιπά καταστήματα πώλησης ειδών καπνού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ