Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Συνάντηση του ΥφΟΑΝ κ. Μ. Μπόλαρη, με τον κ. Ευάγγελο Καλούση


Συνάντηση του Υφυπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Μάρκου Μπόλαρη, με τον κ. Ευάγγελο Καλούση, πρόεδρο, και τον κ. Βασίλη Ζαφείρη, εντεταλμένο σύμβουλο, του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 23 Ιουλίου 2010, συνάντηση συνεργασίας του Υφυπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μάρκου Μπόλαρη και των κυρίων Ευάγγελου Καλούση, πρόεδρο, και Βασίλη Ζαφείρη, εντεταλμένο σύμβουλο του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων. Οι εκπρόσωποι του ΣΕΒΤ ανέλυσαν τους στόχους του Συνδέσμου που κινούνται σε τρεις βασικούς άξονες: α) την προσφορά ασφαλών και με ποιότητα προϊόντων στους καταναλωτές, β) τη στήριξη των μελών του Συνδέσμου μέσω του υγιούς ανταγωνισμού και της εξωστρέφειας και γ) την εκπροσώπηση του ΣΕΒΤ στον διάλογο με την Πολιτεία.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα συνεργασίας του Συνδέσμου με την Επιτροπή Ανταγωνισμού και τον ΕΦΕΤ στην εποπτεία της αγοράς, στους μηχανισμούς ελέγχου αλλά και στη διασφάλιση και βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων.
Ο Υφ.Οι.Α.Ν. αναφέρθηκε στο προσωπικό ενδιαφέρον του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου για την ποιότητα στα αγροδιατροφικά προϊόντα και τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής. Ο κ. υφυπουργός ζήτησε την έμπρακτη στήριξη του ΣΕΒΤ στην καταπολέμηση της ακρίβειας και στη διενέργεια αποτελεσματικών ελέγχων στην αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ