Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Επίσκεψη στον Νομάρχη της Προέδρου του ΟΚΑΝΑ


Την Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ κυρία Μελπομένη Μαλλιώρη, η οποία επισκέφθηκε το Νομό μας στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στους Νομούς που διαθέτουν κέντρα πρόληψης εξαρτησιογόνων ουσιών, υποδέχθηκε σήμερα, Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010, στο Διοικητήριο, ο Νομάρχης Σερρών κ. Στέφανος Φωτιάδης,.

Η κυρία Μαλλιώρη ζήτησε από τον Νομάρχη τη μεσολάβησή του προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου Σερρών για την εξεύρεση χώρου στο προαύλιο του Νοσοκομείου, ώστε να οργανωθεί η εγκατάσταση προγράμματος χορήγησης υποκατάστατων ουσιών, δεδομένου ότι η χρηματοδότηση έχει εξασφαλισθεί.

Η κυρία Μαλλιώρη συνεχάρη τη Διοίκηση και το προσωπικό του Κέντρου ΟΑΣΙΣ για το πρωτοποριακό έργο που επιτελούν και τόνισε ότι είναι ένα από τα καλύτερα Κέντρα πρόληψης στην Ελλάδα.

Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Σερρών κ. Στέφανος Φωτιάδης ανέφερε ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, έλαβε τη διαβεβαίωση ότι μέχρι τέλους του τρέχοντος έτους, θα τακτοποιηθεί ο τρόπος στέγασης του προγράμματος, είτε με την τοποθέτηση ενός λυόμενου στον ευρύτερο χώρο του Νοσοκομείου, είτε με την προσθήκη στο ήδη υπάρχον κτίριο, ώστε οι Σερραίοι που χρήζουν μιας τέτοιας υποστήριξης να μη χρειάζεται να μετακινούνται στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Νομάρχης, στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο κέντρο ΟΑΣΙΣ, το οποίο δεν έμεινε μόνο στην πρόληψη, αλλά προχώρησε και σε μοντέρνους τρόπους επικοινωνίας με τους νεώτερους Σερραίους. Τέλος, επεσήμανε ότι η κυβέρνηση αποπλήρωσε τις παλιές οφειλές του κέντρου και ήδη δόθηκε η προκαταβολή για το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, γεγονός που σηματοδοτεί το ενδιαφέρον της προς αυτούς τους ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ